PHPOY TV banneri

Viihdepalvelumme Watson on 13.2.2019 alkaen PHPOY TV, sillä Elisa Oyj irtisanoo Watson palvelun. Ei kuitenkaan hätää! Muutos vaikuttaa kanavapaketteihin ja palvelun ulkoasuun, mutta palvelun käyttö on yhtä helppoa kuin ennenkin.

Huomioithan kuitenkin nämä seikat muutoksen yhteydessä:

• Tilaamasi Watson päättyy automaattisesti 13.2.2019.

• Muutoksen yhteydessä vanhat tallenteet poistuvat. 

• Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi säilyvät entisellään. Mikäli et muista käyttäjätunnustasi palveluun, voit kysyä sen asiakaspalvelustamme 03 486 4300/ asiakaspalvelu@phpoy.fi

• Määrittelemme automaattisesti kaikkiin nykyisiin Watson-tilauksiin PHPOY TV S -peruskanavapalvelun. Muutoksesta johtuen emme veloita teiltä helmikuun kuukausimaksua. Uusi hinnoittelu astuu voimaan 1.3.2019.

• Saadaksesi PHPOY TV -palvelun käyttöösi sinun tulee käynnistää iptv-boksisi uudelleen irrottamalla sen virtajohto hetkeksi.

• Mobiilisovellus on maksuton ja se löytyy sovelluskaupasta (App Store ja Google Play) nimellä IPTV (Ålands Telekommunikation Ab). Jos käytät älytelevisiota, hae laitteen sovelluskaupasta IPTV -sovellus.

• Mikäli käytössäsi on ollut Watson-tikku, sinun tulee hankkia uusi päätelaite. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

• Jos olet tilannut Watsonin kautta Viasat tai C More -kanavapaketin: Tilauksesi jatkuu ennallaan.

• Mikäli olet tilannut Watsonin kautta jonkin muun kanavapaketin: Paketin tilaus päättyy 13.2.2019. Voit tilata uusia kanavapaketteja kaukosäätimelläsi tai ottamalla yhtyettä asiakaspalveluumme. Tutustu kanavatarjontaan tästä.

• Muutoksen myötä kanavia poistuu, mutta uusia kanavia tulee lisää. Moni kanava vaihtuu myös HD-laatuiseksi. Yksittäiset poistuvat kanavat: Skynews, France 24, NHK WORLD, CNN International, Al Jazeera, Boomerang, TV4 Västerbotten, TV4 HD Västerbotten, Cartoon Network, Motors TV, CNBC, English Club TV, Brava HD, iConcerts, ETV, Fine Living HD, Hustler Blue, Dusk

 

 Käyttöohje

Tutustu PHPOY TV:n käyttöohjeeseen. 

 PHPOY TV kanavahinnasto

Tutustu PHPOY TV:n kanavatarjontaan

ja maksukanavapaketteihin.

PHPOY TV

Katso tv:tä missä, miten ja milloin haluat

PHPOY TV -laajakaistapalvelun ansiosta et tarvitse enää lautasantenneja eikä sinun tarvitse viritellä kanavia. Lisäksi saat sovelluksen kaikkiin tv-laitteisiisi yhdellä liittymällä. Kun laitat boksisi virtajohdon seinään, saat kaiken valmiiksi ohjelmoituna.

PHPOY TV:n käyttöä varten sinulla on oltava laajakaistayhteys. Parhaiten palvelu toimii PHPOY kuitulaajakaistan kanssa.

Lähes 200 kanavaa suoraan tv-boksiin!

PHPOY TV:n peruskanavapaketin voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: S, M tai L. PHPOY TV:n kanavatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin: urheilua, lastenohjelmia, uutisia, luonto-ohjelmia, sarjoja, elokuvia ja musiikkia. Tilattavana on myös suosituimmat Viasat ja C More -kanavapaketit. Uutuutena mahdollisuus tilata myös yksittäisiä maksukanavia.

Katso ohjelmia eri laitteilla

PHPOY TV:llä voit katsoa ohjelmia televisiosta IPTV-boksin tai älytelevision avulla, tietokoneella, matkapuhelimella ja tabletilla. Saatavilla oleva kanavavalikoima vaihtelee riippuen käyttäjän päätelaitteesta. Parhaan ja laajimman katselukokemuksen saat, kun käytössäsi on IPTV-boksi.

SPIN+

Spin+-palvelumme avulla voit pysäyttää ja käynnistää uudelleen sekä suoria tv-lähetyksiä että nauhoitettuja ohjelmia ja sinulla on puolen vuoden rajoittamaton tallennusmahdollisuus. Voit aikatauluttaa nauhoituksesi. Kaikki materiaali pysyy arkistossasi tallennettuna puolen vuoden ajan.Toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa. SPIN+:n avulla voit myös pitää taukoja live-ohjelmia katsoessasi ja jatkaa niiden katselua myöhemmin.

ReTV

ReTV-ominaisuuden avulla voit katsoa tiettyjen kanavien ohjelmia viikon ajalta taaksepäin. Palvelu päivittyy automaattisesti. ReTV-ominaisuus ei ole saatavilla kaikilla kanavilla tekijänoikessäädösten vuoksi ja toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa.

Kauppa

PHPOY TV:n kaupasta ostat vaivatta kanavapaketteja, yksittäisiä kanavia ja palveluita menemällä päävalikosta Kauppa-valikkoon. Voit selata tuotteita alavalikoissa ja etsiä lisätietoja niiden sisällöstä ja hinnoista. Osta palvelu valitsemalla "Osta" ja vahvistamalla tilaus ostokoodillasi. PHPOY laskuttaa tekemäsi tilaukset muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Parhaan ja laajimman valikoiman Kaupasta saat, kun käytössäsi on IPTV-boksi.

Vuokraelokuvat

PHPOY TV:ssä on videovuokraamona SF Anytime. Vuokraamosta voit vuokrata elokuvan 24 tunnin ajaksi. Vuokraamasi elokuvat laskutetaan muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Jos sinulla on C More -kanavapaketti, saat samalla myös C More Play -elokuvakirjaston. Voit katsella maksutta useita erilaisia sarjoja ja niin paljon elokuvia kuin haluat.

Päätelaitteet

Älytelevisiolla palvelua käytettäessä käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta IPTV-sovellus IPTV (Ålands Telekommunikation Ab). Sovellus toimii useimmissa älytelevisiomalleissa.

Matkapuhelimella tai tabletilla katsoessasi käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store.) Mobiilisovellus on maksuton ja se löytyy sovelluskaupasta nimellä: IPTV (Ålands Telekommunikation Ab).)
Tietokoneen selaimella PHPOY TV toimii Chrome-selaimella (Mac ja Windows) osoitteessa www.pctv.fi.

IPTV-boksilla  PHPOY TV:n käyttäminen  on nopeaa ja vaivatonta. IPTV-boksin käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on vähintään 50 Mbitin nopeudella toimiva kuitulaajakaistayhteys.lataus kaisanet

 

 

 

Asiakaspalvelu

Henkilöasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4300
asiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4200
yritysasiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Häiriöilmoitukset

Henkilöasiakkaat
puh. (03) 486 4100 (24h)
vika(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
puh. (03) 486 4400 (24h)
yritystuki(at)phpoy.fi

Yritystuki

ma-pe 8-16
03 486 4400
yritystuki(at)phpoy.fi

Myymälät

Myymälät avoinna ma-pe 9-17.
Mäntän ja Virtain myymälä suljettu
12-13 lounastauon vuoksi.

Mänttä-Vilppula
Virkamiehenkatu 3
03 486 4280

Ruovesi
Honkalantie 1
03 486 4220

Virrat
Keskustie 7
03 486 4290