Tammikuun bonuskanava: Nautical Channel

Nautical Channel on merenkävijöiden ja vesipetojen TV-kanava, joka on keskittynyt purjehdukseen, mutta mukana on myös moottoriveneilyä, surffausta ja sukellusta. Tammikuussa Nautical Channel vie sinut mm. Pariisin venemessuille, surffauskisoihin Etelä-Afrikan rannoille sekä venekilpailuihin Bahaman aaltoihin.

Kuukauden kanava vaihtuu keskiviikkona 2.1.2019.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Nautical Channel näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 344.

Kuukauden tärpit

Pariisin venemessut – Paris Boat Show
Maanantaina 7. tammikuuta klo 22.30
Pariisin venemessut – Salon Nautique de Paris – ovat Ranskan suurimmat sisätiloissa järjestettävät venemessut ja yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista maailmassa. Nautical Channel seuraa messuja. Tutustu ensi kesän trendeihin ja sukella vesiurheilun maailmaan.
Viisipäiväiset Pariisin venemessut ovat näyteikkuna ensi kesän purjehdustrendeihin. Nautical Channel tarjoaa monipuolisen kattauksen venemessujen ohjelmaan: Mukana ovat purjehduksen lisäksi moottoriveneet, vesiurheilu, sukellus, kalastus sekä uusimmat tekniset apuvälineet. Tervetuloa mukaan messumatkalle!

World Surf Leaguen osakilpailut 2018: Etelä-Afrikka
Keskiviikkona 9. tammikuuta klo 22.00
Surffilautoja ei ole pakattu talvisäilöön, sillä maailman lainelautailun kerma kokoontuu World Surf Leaguen osakilpailuun Etelä-Afrikan rannoille. Viime vuonna isäntämaan Michael February lautaili itsensä surffimaailman sydämiin. Kuka tänä vuonna taiteilee aalloilla parhaiten?
Etelä-Afrikka on täydellinen ympäristö surffaukselle. Rannikko tarjoaa varmat aallot ja niissä on luonnetta. Nautical Channel seuraa World Surf Leaguen Etelä-Afrikan osakilpailut ja sinä pysyt aalloilla, mitä kilpailussa tapahtuu tänä vuonna.

Star Sailors League 2018
Lauantaina 19. tammikuuta klo 22.00
Purjehtijoiden oma liiga, Star Sailors League, huipentuu Bahaman azurinsinisillä aalloilla. Liigan päättävä Grande Finale kokoaa yhteen vanhat merikarhut ja nuoret merenkävijät. Nyt ratkaistaan, kenestä leivotaan maailman paras purjehtija.
Star Sailors League on purjehtien oma ATP-turnaus ja Bahaman osakilpailu purjehtijoiden Grand Slam -turnaus, joka päättää kuluvan kauden. Osallistujalistasta löytyy peräti 8 olympiavoittajaa, 27 Star-luokan maailmanmestaria, 20 olympialuokan voittajaa sekä yksi Volvo Ocean Race -voittaja. Nassaun Montagu Bay tarjoaa upeat puitteet, joissa kelpaa purjehtia ja ottaa venekunnasta mittaa.

Kitesurf Odyssey
Keskiviikkona 16. tammikuuta klo 22.00
Leijalaudalla Azorien saariryhmältä Portugalin rannikolle? 1500 kilometriä Atlantin armottomilla tyrskyillä? Järjetön idea, vaan ei portugalilaiselle Francisco Lutinhalle ja saksalaiselle Anke Brandtille. Tervetuloa seuraamaan heidän leijalautailuodysseijaansa kohti mannerta.
Francisco Lutinha ja Anke Brandt haastavat itsensä ja koko leijalautailevan maailman, kun he yrittävät maailmanennätystä ja lautailla Azorien saariryhmältä Portugalin rannikolle. Luvassa on armotonta merenkäyntiä, rankkaa pohjoistuulta ja yli 10-metrisiä aaltoja. Seikkailu alkaa 4. syyskuuta Ponta Delgadalta São Miquelin saarelta ja sen tulisi päättyä Oeiran satamaan, lähelle Lissabonia 13. syyskuuta.

Näin katsot Kuukauden kanavaa
Nautical Channel näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 344. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Haluatko nähdä Nautical Channel -kanavan jatkossakin?

TV Mix 4: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Nautical Channelin lisäksi kolme muuta vapaavalintaista kanavaa.
Active Sports: Pelkkää urheilua
Seitsemän urheilukanavaa yhdessä. Nautical Channelin lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, FIGHT SPORTS, Fuel TV, Ginx Esports TV sekä Motorvision TV.

Asiakaspalvelu

Henkilöasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4300
asiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4200
yritysasiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Häiriöilmoitukset

Henkilöasiakkaat
puh. (03) 486 4100 (24h)
vika(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
puh. (03) 486 4400 (24h)
yritystuki(at)phpoy.fi

Yritystuki

ma-pe 8-16
03 486 4400
yritystuki(at)phpoy.fi

Myymälät

Myymälät avoinna ma-pe 9-17.
Mäntän ja Virtain myymälä suljettu
12-13 lounastauon vuoksi.

Mänttä-Vilppula
Virkamiehenkatu 3
03 486 4280

Ruovesi
Honkalantie 1
03 486 4220

Virrat
Keskustie 7
03 486 4290