Watson vaihtuu PHPOY TV:ksi 13.2.2019

Hyvä Watson-asiakkaamme,

Viihdepalvelumme Watson on 13.2.2019 alkaen PHPOY TV, sillä Elisa Oyj on irtisanonut Watson palvelun. Muutos vaikuttaa kanavapaketteihin ja palvelun ulkoasuun. Ei kuitenkaan hätää! Palvelun käyttö on yhtä helppoa kuin ennenkin.

Vanhat päätelaitteet toimivat uudessa palvelussa. Sinun ei tarvitse kuin käyttää päätelaite virrattomassa tilassa muutoksen jälkeen, ja pääset käyttämään PHPOY TV palvelua. Mikäli käytössäsi on Watson-tikku, tulee sinun hankkia uusi päätelaite, sillä Watson-tikun tuki päättyy muutoksen yhteydessä.

Muutos tehdään keskiviikkona 13.2.2019

Lue lisää muutoksesta täältä.

Huoltokatko ke 9.1.2019 klo 00-06.00

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy tekee laajakaistapalveluun liittyviä huoltotöitä keskiviikkona 9.1.2019 klo 00-06.00, joista aiheutuu katkoksia kuluttaja- ja yritysasiakkaiden laajakaistapalveluihin.

Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Myymälät suljetaan ma 31.12. klo 15

PHPOY:n myymälät suljetaan maanantaina 31.12.2018 klo 15. Puhelinasiakaspalvelumme palvelee teitä klo 8-16.

Palvelemme jälleen normaalisti keskiviikkona 2.1.2019 klo 9-17.

Toivotamme asiakkaillemme Hyvää Uutta Vuotta 2019!

 

Tammikuun bonuskanava: Nautical Channel

Nautical Channel on merenkävijöiden ja vesipetojen TV-kanava, joka on keskittynyt purjehdukseen, mutta mukana on myös moottoriveneilyä, surffausta ja sukellusta. Tammikuussa Nautical Channel vie sinut mm. Pariisin venemessuille, surffauskisoihin Etelä-Afrikan rannoille sekä venekilpailuihin Bahaman aaltoihin.

Kuukauden kanava vaihtuu keskiviikkona 2.1.2019.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Nautical Channel näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 344.

Kuukauden tärpit

Pariisin venemessut – Paris Boat Show
Maanantaina 7. tammikuuta klo 22.30
Pariisin venemessut – Salon Nautique de Paris – ovat Ranskan suurimmat sisätiloissa järjestettävät venemessut ja yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista maailmassa. Nautical Channel seuraa messuja. Tutustu ensi kesän trendeihin ja sukella vesiurheilun maailmaan.
Viisipäiväiset Pariisin venemessut ovat näyteikkuna ensi kesän purjehdustrendeihin. Nautical Channel tarjoaa monipuolisen kattauksen venemessujen ohjelmaan: Mukana ovat purjehduksen lisäksi moottoriveneet, vesiurheilu, sukellus, kalastus sekä uusimmat tekniset apuvälineet. Tervetuloa mukaan messumatkalle!

World Surf Leaguen osakilpailut 2018: Etelä-Afrikka
Keskiviikkona 9. tammikuuta klo 22.00
Surffilautoja ei ole pakattu talvisäilöön, sillä maailman lainelautailun kerma kokoontuu World Surf Leaguen osakilpailuun Etelä-Afrikan rannoille. Viime vuonna isäntämaan Michael February lautaili itsensä surffimaailman sydämiin. Kuka tänä vuonna taiteilee aalloilla parhaiten?
Etelä-Afrikka on täydellinen ympäristö surffaukselle. Rannikko tarjoaa varmat aallot ja niissä on luonnetta. Nautical Channel seuraa World Surf Leaguen Etelä-Afrikan osakilpailut ja sinä pysyt aalloilla, mitä kilpailussa tapahtuu tänä vuonna.

Star Sailors League 2018
Lauantaina 19. tammikuuta klo 22.00
Purjehtijoiden oma liiga, Star Sailors League, huipentuu Bahaman azurinsinisillä aalloilla. Liigan päättävä Grande Finale kokoaa yhteen vanhat merikarhut ja nuoret merenkävijät. Nyt ratkaistaan, kenestä leivotaan maailman paras purjehtija.
Star Sailors League on purjehtien oma ATP-turnaus ja Bahaman osakilpailu purjehtijoiden Grand Slam -turnaus, joka päättää kuluvan kauden. Osallistujalistasta löytyy peräti 8 olympiavoittajaa, 27 Star-luokan maailmanmestaria, 20 olympialuokan voittajaa sekä yksi Volvo Ocean Race -voittaja. Nassaun Montagu Bay tarjoaa upeat puitteet, joissa kelpaa purjehtia ja ottaa venekunnasta mittaa.

Kitesurf Odyssey
Keskiviikkona 16. tammikuuta klo 22.00
Leijalaudalla Azorien saariryhmältä Portugalin rannikolle? 1500 kilometriä Atlantin armottomilla tyrskyillä? Järjetön idea, vaan ei portugalilaiselle Francisco Lutinhalle ja saksalaiselle Anke Brandtille. Tervetuloa seuraamaan heidän leijalautailuodysseijaansa kohti mannerta.
Francisco Lutinha ja Anke Brandt haastavat itsensä ja koko leijalautailevan maailman, kun he yrittävät maailmanennätystä ja lautailla Azorien saariryhmältä Portugalin rannikolle. Luvassa on armotonta merenkäyntiä, rankkaa pohjoistuulta ja yli 10-metrisiä aaltoja. Seikkailu alkaa 4. syyskuuta Ponta Delgadalta São Miquelin saarelta ja sen tulisi päättyä Oeiran satamaan, lähelle Lissabonia 13. syyskuuta.

Näin katsot Kuukauden kanavaa
Nautical Channel näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 344. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Haluatko nähdä Nautical Channel -kanavan jatkossakin?

TV Mix 4: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Nautical Channelin lisäksi kolme muuta vapaavalintaista kanavaa.
Active Sports: Pelkkää urheilua
Seitsemän urheilukanavaa yhdessä. Nautical Channelin lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, FIGHT SPORTS, Fuel TV, Ginx Esports TV sekä Motorvision TV.

Myymälät suljetaan to 20.12. klo 13

PHPOY:n myymälät suljetaan torstaina 20.12. klo 13.00. Puhelinasiakaspalvelumme palvelee teitä normaalisti klo 8-16.00.

Perjantaina 21.12.2018 myymälät ovat auki normaalisi klo 9-17.00.

 

C More Golf -kanava poistuu 31.12.2018

Golfia esitetään jatkossa muilla C Moren kanavilla

C More esittää maailman parasta golfia myös vuonna 2019, vaikka erillinen C More Golf HD -kanava päättyy 31.12.2018. Samalla poistuu myös C More Golf HD - kanava. Huipputasoinen PGA Tour jatkuu entiseen tapaan C More Sport -kanavilla ja C More -ohjelmakirjastossa.

PGA Tour pyörii lähes vuoden ympäri. Suorat lähetykset esitetään jokaisesta kisasta torstaista sunnuntaihin. Vuoden kohokohtiin kuuluu mm. The Players Championship, jota kutsutaan ”viidenneksi Major-turnaukseksi”. PGA Tourilla pelaavat käytännössä kaikki maailman parhaat pelaajat.

Nautinnollisia hetkiä golfturnausten parissa!

Joulukuun bonuskanava: Eurosport 2

Eurosport 2 on uuden sukupolven urheilukanava. Joulu lähestyy ja talvi tulee, joten joulukuussa 2018 kanavan tarjontaan kuuluvat snookerin huipputurnausten lisäksi maastohiihdon sekä alppihiihdon maailmancupit – freestyleä ja lumilautailua unohtamatta!

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Eurosport 2 näkyy perustarkkuudella kanavapaikalla 115 ja teräväpiirtona kanavapaikalla 205.

Julkinen kuuleminen koskien laajakaistahankkeita Jämsän kaupungin Juokslahden ja Länkipohjan kylien alueilla

Tiedote (pdf)
Aluekartta, Juokslahti (pdf)
Aluekartta, Länkipohja (pdf)

Huoltotöitä KTV-verkossa ke 21.11. klo 10.00

PHPOY:n kaapeli-tv-verkossa tehdään huoltotöitä keskiviikkona 21.11. klo 10.00. Huoltotyöt aihuettavat lyhyen katkoksen tv-kuvaan. 

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä muutoksia omiin vastaanottimiin. 

Pahoittelut huoltotyön aiheuttamasta harmista! 

 

 

 

Ylen MOT 12.11.

Ylen MOT-ohjelmassa 12.11.2018 esitetyssä jaksossa käsiteltiin maaseudun laajakaistahankkeita Keski-Suomessa ja Pohjois-Karjalassa. Tämä herätti varmaan monille kysymyksiä, miten vakaalla pohjalla nämä meillä täällä Pohjois-Hämeessä meneillään olevat hankkeet ovat.

Pohjoisella Pirkanmaalla on vuodesta 2012 asti toteutettu ns. kyläkuitumallin mukaisia valokuituhankkeita eri kylissä, joissa on jo rakennettu valokuitu n. 700 kohteeseen. Parin seuraavan vuoden aikana toteutuu liki 1000 uutta liittymää nyt meneillään olevissa ja sovituissa kylähankkeissa.

Kaikki hankkeet ovat toteutuneet yhteisesti sovituissa aikatauluissa ja asiakkaat ovat saaneet palvelunsa sovituilla hinnoilla.

MOT:ssa mainitut hankkeet poikkeavat useissa kohdin täällä meillä toteutetusta ns. kyläkuitumallista. Nämä erot selittävät osaltaan niiden taloudellisia ongelmia:

Kyläkuitumallissa:

 • Kylässä toimiva yhdistys hankkii ensin asiakkaat, joille verkko rakennetaan (sitovat sopimukset: jos liittyjiä on riittävästi, hinta saadaan kohtuulliseksi)
 • Yhdistys kilpailuttaa hankkeen rakentamisen ja operoinnin julkisesti kiinteällä hinnalla ”Avaimet käteen” (tieto toteutuksen kustannuksista ennen toteutuspäätöstä)
 • Kilpailutuksessa on varmistettu, että toteuttajalla on riittävät näytöt aiemmista hankkeista ja taloudelliset resurssit toteuttaa hanke.
 • Haetaan EU-tuki näille tilauksen tehneille ja allekirjoitetaan rakentamis- yms. sopimukset vasta kun rahoitus on kunnossa ja vastaa aiheutuvia kustannuksia.
 • PHPOY on myös rahoittajana hankkeissa, mikä osaltaan varmistaa hankkeiden taloutta.

Lisätietoja:

Jari Liski

Myyntijohtaja

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy

jari.liski@phpoy.fi puh. 044-7464231

 

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on viiden Ylä-Pirkanmaan kunnan (Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat sekä alueita Jämsästä, Ylöjärvestä ja Keuruulta) alueella toimiva paikallinen tietoliikenneyhtiö, jolla on toimialueellaan oma kattava tietoliikenneverkko. 

PHPOY:n keskuspaikka on Ruovedellä ja toimipisteet myös Mäntässä ja Virroilta. PHPOY:llä on yli 3000 kpl lankapuhelinliittymiä ja laajakaistaliittymiä n. 4500 kpl. Vakituista henkilökuntaa yhtiöllä on 65 hlöä. 

Vuosiliikevaihto on 10 M€ ja investoinnit vuosittain 2 - 3 M€, joista suuri osa on viime vuosina sijoitettu alueellisen valokuituverkon laajentamiseen.

WatsonTV -palvelun sopimus päättyy 28.2.2019

Tarjoamamme WatsonTV -palvelu päättyy 28.2.2019. Palvelun toimittajana oleva Elisa Oyj on irtisanonut nykyisen sopimuksen kanssamme päättymään vuodenvaihteessa. Neuvottelut asiasta jatkuvat.

Tiedotamme asiasta tarkemmin myöhemmin.

Lankapuhelinliittymän kuukausimaksu nousee 1.1.2019.

Lankapuhelinliittymän kuukausimaksu nousee 1.1.2019. Lankapuhelinliittymän uusi kuukausimaksu on 16,65 €. Hinnankorotus johtuu liittymäkohtaisten ylläpitokustannusten noususta.

Kuitukaapeli vialla Virroilla Tapiolan alueella - KORJATTU

Kuitukaapeli vialla Virroilla Tapiolan alueella. Vika koskee alueen laajakaista- ja kaapeli-tv- yhteyksiä. Kuitukaapelin vika saattaa vaikuttaa muutamaan asiakkaan yhteyteen. Maanantaina 5.11. kuitukaapeli uusitaan ja korjaus aiheuttaa katkoksia asiakkaiden yhteyksiin. Kaapeli korjattu.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta harmia.

Marraskuun bonuskanava: Viasat History HD

Viasat History tekee syväsukelluksen merkittävimpiin historiallisiin hetkiin ja esittelee viimeisimmät teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista. Kanava tarjoaa kiehtovaa ohjelmaa vuorokauden ympäri. Suurin osa ohjelmista on tekstitetty suomeksi.

Marraskuun bonuskanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Viasat History HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 493.


Kuukauden tärpit

Tappavaa tietoa
Ke 7.11. klo 21.50 alkaen
Autopommeilla räjäytettyjä ydinfyysikoita. Kotiovelleen ammuttuja tykistöinsinöörejä. Tämä TV-sarja avaa epäilyttäviä tapauksia, jotka johtavat salaliittojen, vakoilun ja juonien jäljille.

Sata päivää voittoon
Su 11.11. klo 19.45 alkaen
Kaksiosainen dokumenttielokuva valottaa miten ympärysvallat voittivat Ensimmäisessä maailmansodassa 100 vuotta sitten. Elokuvassa läpikäydään suursodan 100 viimeistä päivää. Se alkaa vuoden 1918 kevätoffensiivista, jolloin Englanti ja Ranska olivat selkä seinää vasten Saksan hyökkäyksen edessä.
Saksan massiivinen hyökkäys länsirintamalla yllätti Englannin ja Ranskan, jotka pyysivät Australian ja Kanadan kenraaleita John Monashia sekä Arthur Currieta apuun. Kenraalit päättelivät, että ainoa tie voittoon oli eri aselajien – ilma-alusten, tykistön, panssarivaunujen sekä jalkaväen – saumaton yhteistyö. Samalla he tulivat keksineeksi modernin sodankäynnin.

Natsien mystiset murhat
Ma 12.11. klo 22.00 alkaen
Järkyttävimmät natsimurhat. Sarjan jaksoissa käydään läpi natsihistorian tuntemattomia tapauksia, joita havainnollistetaan asiantuntijahaastatteluilla ja dramaattisilla lavastuksilla.

Ensimmäiset kansat
Su 18.11. klo 21.00 alkaen
Maapallolla asuu seitsemän miljardia ihmistä. Miten esi-isämme levittäytyivät mantereelta toiselle? Maailmanlaajuinen etsivätarina tuo esiin uusia löytöjä ja geneettisiä tutkimustuloksia.


Kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan Viasat History HD:n omalla kanavapaikalla 493. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Haluatko nähdä Viasat History HD -kanavan jatkossakin?
TV Mix 8: Valitse itse kanavasi
Miksaa itsellesi laajempi kanavapaketti. Valitse Viasat History HD-kanavan lisäksi seitsemän muuta vapaavalintaista kanavaa.
Viasat Viihde:
Kanavapaketti koko perheelle. Viasat Historyn ohella uutuusleffoja, TV-sarjoja sekä Disney-elokuvia.

Myymälät suljettu pe 2.11. ja ti 6.11.

Myymälät suljettu 

pe 2.11. koulutustilaisuuden vuoksi

ti 6.11 inventaarion vuoksi

Puhelinasiakaspalvelumme 03 486 4300 palvelee normaalisti klo 8.00 16.00

asiakaspalvelu@phpoy.fi

Valokuituhankkeiden julkinen kuuleminen

Juokslahden valokuituhankkeen julkinen kuuleminen

Länkipohjan valokuituhankkeen julkinen kuuleminen

Watson-palvelussa häiriöitä - KORJATTU

Watson-palvelussa häiriöitä. Pahoittelemme viasta aiheutuvaa häiriötä. Vika korjattu.

Tampereen Puhelin on nyt ICT Elmo

Tampereen Puhelin kasvoi ulos paikallisista rajoista, vaihtoi nimekseen ICT Elmo Oy ja hakee vahvaa kasvua pääkaupunkiseudun markkinasta.
Tampereen Puhelin jää aputoiminimeksi, mutta muutoin nimi jää historiaan.
- Olemme palveluissamme ja toimialueessamme kasvaneet ulos vanhasta. Sisäisesti olemme uudistaneet organisaatiorakenteita, poistaneet johtoryhmän sekä antaneet valtaa ja vastuuta tekijöille. Uuden nimen aika oli viimeistään nyt, toimitusjohtaja Janne Aaltonen perustelee.

Helsingin lisäksi odotettuna kasvualueena liiketoiminnassa tulee olemaan Turun seutu.
Uusia palveluita ja tekijöitä
Aaltonen painottaa, että toiminta säilyy, vaikkakin laajenee. Niin yritykset, taloyhtiöt kuin niiden asukkaat ovat jatkossakin Elmon palveluiden piirissä.
- Asiakassegmentit eivät muutu ja painopiste on edelleen Tampereen seudulla. Kysyntä yritysten bisnestä tukeville ICT-ratkaisuille on kuitenkin kasvussa, ja nykyisillä palveluillamme voimme murtaa paikallisia rajoja ja nousta valtakunnalliseksi kärkitoimijaksi, Aaltonen uskoo.

Vaikka alan tekijöitä revitään nyt käsistä, tamperelaisyritys on ollut nosteessa ja onnistunut rekrytoimaan raudanlujia asiantuntijoita ICT-palveluihinsa.
- Olemme kaukana lähtökohdastamme, jossa tarjosimme tietoliikenneyhteyksiä ja korjasimme niiden ongelmia. Missionamme on vauhdittaa yritysasiakkaidemme kasvua, uusiutumista ja kilpailukykyä. Viemme asiakas- ja käyttäjälähtöisyyden uudelle tasolle tuomalla palvelumuotoilun menetelmät käyttöön myös ICT-palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen, Aaltonen sanoo.

Fokuksessa ovat tällöin ICT-ulkoistuksen, integroinnin ja älykkäiden sovellusten ratkaisut. Vielä tänä syksynä on luvassa isoja uutisia IOT-palveluiden parista.
Kasvulukuja vauhdittaa Teal-organisaatiokulttuuri
Kasvutahdin odotetaan jatkuvan hurjana: Elmo tulee palkkaamaan yli 100 uutta asiantuntijaa tulevina vuosina, ja liikevaihdon odotetaan tänä aikana kolminkertaistuvan.
Tekemistä vauhdittaa itseohjautuva Teal-organisaatiokulttuuri, jota yrityksessä on rakennettu vuodesta 2015.
- ICT-alalla on perinteisesti toimittu hyvin hierarkisesti, mutta meidän tavoitteemme on luoda kirkkaasti erilainen asiakaskokemus, joka syntyy poikkeuksellisesta tavastamme toimia työyhteisönä. Matala hierarkia, itseohjautuvuus ja palvelumuotoilun menetelmien integrointi läpi koko organisaation ovat siinä avainasemassa, Aaltonen sanoo.

Lisätietoja: Janne Aaltonen
toimitusjohtaja
ICT Elmo Oy
janne.aaltonen@elmo.fi
GSM: 050 359 8285
www.elmo.fi
Ajattelemme kaiken aina asiakkaan näkökulmasta. Miten hän haluaa kommunikoida. Mitä hän tarvitsee, miten hän saa oman työnsä
parhaiten hoidettua, mitä hän haluaa tietää ja mitä ei. Ja miten voimme auttaa häntä nopeasti ja jopa ennen kuin ongelmia ilmenee. Teknologian osaaminen – mielellään muita alan toimijoita parempi sellainen – on perusasia. Kilpailukeinomme on asenne. Tunnemme asiakkaamme ja osaamme ennakoida tulevia tarpeita. Lupia ja mielipiteitä ei tarvitse kysellä mistään pääkonttorista. Jokaisella työntekijällä on päätösvalta, joten voimme ryhtyä toimeen heti tarpeen vaatiessa. Jos työaika alkaa loppua, sitä venytetään ja homma hoidetaan. Osaamme IT-jargonia, mutta emme puhu sitä. Teemme asiakkaan päivästä hyvän.

ICT Elmo Oy:n omistajat ovat Pohjois-Hämeen Puhelin Oy ja Ikaalisten - Parkanon Puhelin Oy.

PHPOY:n postiosoite muuttuu 14.10.2018

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n postisoite muuttuu 14.10.2018.

Uusi postiosoite on:

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy
Honkalantie 1
34600 Ruovesi

Lokakuun bonuskanava: Motorvision TV HD

Kanava täynnä korkeaoktaanista viihdettä moottoriurheilun ystäville. Pääosissa autot, moottoripyörät sekä rekat. Kanavalla tarjolla autourheilun jännitystä, tyylikkäitä lifestyle-ohjelmia, autotestejä sekä kiehtovia dokumentteja autoklassikoista.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Motorvision TV HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 342.

 

Valokuituhankkeiden eteneminen


Oheisilta kartoilta voit seurata kuinka valokuituverkon rakentaminen edistyy Ruoveden hankealueilla. Visuveden ja Muroleen valokuidun rakentaminen alkaa kesällä 2019.

Jäminkipohja
Tuuhonen
Väärinmaja

Karttaa päivitetään säännöllisesti.

Lisätietoja valokuituhankkeista löydä ttoimijoiden nettisivuilta. 

Ruotsinkanavat SVT2, TV3, TV4 ja TV6 HD-aikaan

Kaapeli-tv:n SVT2, TV3, TV4 ja TV6-kanavat siirtyvät teräväpiirtolähetyksiin (HD) 29.6.2018 alkaen ja jatkossa kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -hyväksytty televisio tai digiboksi.

Uusien HD-kanavien kanavapaikat:
SVT2 HD - 272
TV3 HD - 273
TV4 HD - 274
TV6 HD - 276
Kanavat on voinut valita MIX4, MIX8 ja MIX12 -kanavapaketteihin ja ne löytyvät Svenska-kanavapaketista.

Huomioithan myös seuraavat 29.6. voimaan tulevat kanavapaikkamuutokset:
SVT24/Barnkanalen siirtyy kanavapaikalle 283
Kunskapskanalen siirtyy kanavapaikalle 284.


Mikäli kanavat eivät näy, tee vastaanottimellesi kanavahaku. Ohjeet kanavahakuun löydät laitteesi käyttöoppaasta tai laitevalmistajan nettisivuilta.

Huijaussähköpostia liikkeellä

Suosittelemme tarkkaavaisuuteen - huijauspostia on liikkeellä.

Hyvä henkilökunta / käyttäjä

Huomaamme, että suurin osa työntekijöistä on luopunut sähköpostitilistä, koska he eivät toimi tämän kotipoint.fi: n kanssa tai ovat päättäneet käyttää toista sähköpostiosoitetta.

Koska sähköpostipalvelimemme ruuhkautuvat, kaikki käyttämättömät sähköpostitilit suljetaan ja poistetaan sähköpostijärjestelmästämme. Suosittelemme, että noudatat alla olevaa linkkiä ja vahvistat, että sähköpostiosoitteesi on edelleen aktiivinen tai sähköpostisi keskeytetään / poistetaan ei-aktiiviseksi sähköpostitiliksi.

Sähköpostisi validointiprosessi: https://www.powr.io/plugins/form-builder/view/15520398?mode=page

Kun olet vahvistanut sähköpostisi yllä olevassa linkissä, uusia ominaisuuksia lisätään 24 tunnin kuluttua.

Kiitos

kotipoint.fi Admin

Kehtoamme olemaan klikkaamatta linkkiä sekä tarkistamaan laitteidenne tietoturvaohjelmien ajan tasalla olon.

Suomen tulevaisuus on valokuidun varassa

Kuituhanke valaisee Suomen asemaa teknologisen kehityksen kärkimaana

Paikallisten tietoliikenneyhtiöiden muodostama Finnet-liitto ry on käynnistänyt kolmevuotisen "Suomi tarvitsee kuitua" -hankkeen. Tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta siitä kuinka valokuituverkko vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen ja teknologian kehitykseen sekä ennen kaikkea varmistaa, että 5G tulee myös kasvukeskusten ulkopuolelle. "Odotettu 5G tarvitsee valokuidun toimiakseen", sanoo Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilainen.

Vain valokuidun avulla voidaan rakentaa kattava 5G-verkko
Langattoman tiedonsiirron seuraava suuri kehitysaskel on 5G, jota hyödyntävien laitteiden ja sovellusten määrä kasvaa jatkuvasti. Vain valokuitu voi tarjota riittävän nopean ja luotettavan runkoverkon, jonka 5G tarvitsee toimiakseen. Finnetin hanke kannustaa kasvukeskusten ulkopuolella sijaitsevia omakotitalouksia tutustumaan oman alueensa valokuitumahdollisuuksiin. Valokuidun lähes rajaton kapasiteetti riittää vuosikymmeniksi eteenpäin, joten sillä toimivat myös tulevien älykotien tarvitsemat palvelut.

Sivustolla aina ajankohtaista asiaa valokuidusta
Hankkeen sivustolla suomitarvitseekuitua.fi julkaistaan ajankohtaista tietoa ja videopuheenvuoroja, joista ensimmäisissä Punkaharjulla toimiva matkailuyrittäjä Saimi Hoyer sekä eSport-pelaaja Jere Alanen antavat konkreettisia käytännön esimerkkejä siitä, millaisia etuja ja palveluita valokuitu ihmisille mahdollistaa. Viihdekäytön lisäksi esimerkiksi talotekniikka, etätyöt ja yhä enemmän myös terveydenhuolto edellyttävät nopeita tietoliikenneyhteyksiä. Sivuston kautta on helppo kartoittaa oman paikallisen alueen kuitutilanne ja näin pohtia olisiko oma kotikin aika liittää valokuituverkkoon.

Lisätiedot
Juha Ahoniemi
Toimitusjohtaja
03 486 4210
juha.ahoniemi@phpoy.fi

Finnet-liitto ry on alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta ja yhteistyöelin. Finnet-liittoon kuuluu 23 jäsenyhtiötä tytär- ja osakkuusyhtiöineen, joiden liikevaihto oli vuonna 2016 yhteensä noin 373 miljoonaa euroa. Yhtiöt työllistävät yhteensä yli 2 000 henkilöä.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on Kuoreveden, Kurun, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain alueella toimiva asiakkaidensa omistama paikallinen teleoperaattori. PHPOY tuottaa asiakkailleen tehokkaita ja monipuolisia ICT-palveluja. PHPOY on suomalaisen Finnet-liitto ry:n jäsen.

http://www.suomitarvitseekuitua.fi/

Kesäkuun Bonuskanava katselukorttiasiakkaille: C More Juniori

C More Juniori

Kesäkuussa Kuukauden kanava on C More Juniori. Lasten oma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Kaikki tämä suomeksi. Kanavalla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joten aika kuluu C More Juniorin kanssa kuin siivillä.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. C More Juniori näkyy kanavapaikalla 152.

Kuukauden tärpit

Winx-klubi

Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä. Tytöt käyvät keijukoulua Alfeaa taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan.

Eräänä päivänä yksi keijuista kaapataan yllättäen ja Winxit joutuvat matkaamaan menneisyyteen selvittääkseen syyt tapahtuneelle. Mutta mitä tekemistä ilkeillä sisaruksilla Kalsharalla ja Brafiliuksella on asian kanssa? Piirretty italialaissarja on puhuttu suomeksi.

Kuninkaallinen akatemia

Roosa on ihan tavallinen koulutyttö, joka rakastaa satuja. Eräänä päivänä hän löytää avaimen taianomaiseen Satumaahan, jossa hän päätyy arvostettuun kouluun nimeltä Kuninkaallinen akatemia opiskelemaan taikuutta.

Kuninkaallisessa Akatemiassa Roosa oppii taikuuden salaisuudet, kuten lohikäärmeellä ratsastuksen ja sankaruusopin – taikajuomakurssia unohtamatta. Samalla Roosa päätyy toinen toistaan hauskempiin seikkailuihin ystäviensä kanssa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Alvin ja pikkuoravat

Huippusuosittu piirrossarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista…

Pikkuoravat ovat samanlaisia kuin ketkä tahansa tavalliset lapset. He käyvät koulua, siivoavat kotona, tekevät kotiläksynsä, kinastelevat kuten sisaruksilla on tapana. Ja lisäksi he ovat kansainvälisiä rokkitähtiä. Suomeksi puhuttu lastensarja.

Puuha-Pete

Iloinen puurtaja Puuha-Pete, hänen ystävänsä Puksu ja Kippu sekä muut uutterat työmaakoneet huolehtivat, ettei yksikään remontti tai kaivuutyö jää tekemättä.

Peten ja hänen koneystäviensä elämässä ei ole ikävää päivää. He joutuvat erilaisiin kommelluksiin tehdessään korjaustöitä ystävilleen ja naapureilleen. Yhdessä ystävykset yrittävät selviytyä kohdalla osuvista hauskoista ja jännittävistä seikkailuista. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

 Tilausmahdollisuudet C More

Uutuuselokuvat ja -sarjat. C More Juniori -kanavan lisäksi seitsemän muuta kanavaa, joilla pyörivät TV-sarjat ja leffat.

C More Total
Urheilua, uutuusleffoja ja -sarjoja samassa paketissa. C More Juniori -kanavan lisäksi 14 muuta kanavaa.

Uudella KesäKaista-liittymällä nopea ja luotettava netti mökille

 PHPOY banneri KesäKaista 600x240

KUITUA KOKO KESÄ
KOKO PERHE HELPOSTI MUKAAN MÖKILLE! 

Uudella KesäKaista -liittymällämme nopea ja luotettava netti mökille.

KesäKaista houkuttelee koko perheen mukaan mökille. Kuitu mahdollistaa mökilläkin vaikka mitä: laiturin nokasta hoituvat vaikka shoppailut tai tarpeen vaatiessa etätyöt – ja tietysti viihdettä löytyy koko porukalle!

Liittymän sulkemisen ja uudelleen avaamisen rumban voit unohtaa: KesäKaista on täysihintainen vain 1.5.–31.10.2018. Loppuvuoden liittymäsi on edullisessa talvihorroksessa, joka kuitenkin mahdollistaa esimerkiksi sujuvan kameravalvonnan mökillä poissa ollessasi.

Kuusi kuukautta täyttä elämää 39,90 €/kk*
Kuusi kuukautta horroksessa 6,90 €/kk*

* PHPOY KesäKaista -liittymällä surffaat 100/10M yhteydellä 1.5.-31.10. välisen ajan hintaan 39,90 €/kk ja sen jälkeen liittymäsi on talvihorroksessa 5/5M yhteydellä 1.11.-30.4. välisen ajan 6,90 €/kk. 12 kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu PHPOY Kuitulaajakaista 100M sen hetkisen hinnaston mukaisella hinnalla. PHPOY KesäKaista -liittymällä on rajoitettu saatavuus. 12 kk määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta yht. 280,80 €. Mikäli sopimus keskeytyy ennen sovittua määräaikaa, peritään annettujen kampanjaetujen arvo. Operaattori pidättää oikeuden olla avaamatta palveluita mahdollisissa maksuhäiriötapauksissa.

 

Toukokuun Bonuskanava katselukorttiasiakkaille: English Club TV

English Club TV HD on kaikille englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu kanava. English Club TV HD opettaa sinulle kielioppia, kasvataa sanastoa ja parantaa ääntämistä. Kanavalla ohjelmia kaikille: uutisia, TV-sarjoja sekä elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä. Katsomalla kanavaa, opit tuhansia uusia englannin kielen sanoja ja useita erilaisia lauserakenteita.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 363. 

 

PHPOY:n yleiset sopimusehdot yrityksille ja yhteisölle päivittyvät

PHPOY:n yleiset sopimusehdot yrityksille ja yhteisöille päivittyvät 25.5.2018. Uudistuksessa huomioidaan uuden EU:n tietosuoja-asetuksen mukanaan tuomat vaatimukset ja velvoitteet henkilötietojen käsittelyyn liittyen.


Samassa yhteydessä Viestintäpalveluita koskevat ehdot irrotetaan yleisistä ehdoista omiksi ”Viestintäpalveluiden erityisehdot” -dokumentikseen. Tällä toimenpiteellä yleiset sopimusehdot saadaan paremmin koskemaan kaikkia PHPOY:n yrityksille ja yhteisöille tarjoamia palveluita.


Sopimusehtojen päivittäminen tehdään lainsäädännöstä johtuvasta syystä, ja muutoksilla on ainoastaan asiakkaan asemaa vahvistavia vaikutuksia, joten PHPOY käyttää oikeuttaa muuttaa sopimusehtoja yksipuolisella ilmoituksella.

C Moren urheilukanavia vapaassa katselussa kaapeli-tv:ssa 13.-15.4.


Luvassa kunnon penkkiurheiluviikonloppu. C Moren urheilukanavat avataan vapaaseen katseluun PHPOY:n kaapeliverkossa. Tarjolla Formula 1 Shanghain osakilpailu, tenniksen ATP-turnaus, Ruotsin kiekkoliigan välierät, golfin PGA-turnaus sekä Toto4 ja Toto65 -ravit. Perjantaista sunnuntaihin ovat C Moren urheilukanavat vapaasti katseltavissa: C More Max, C More Sport 1, C More Sport 2.

Tässä tärpit viikonlopulle:


Formula 1 – Shanghain osakilpailu

Kiinasta kajahtaa! Formulasirkus siirtyy Shanghain radalle, joka on tunnettu vaativista mutkistaan ja hätkähdyttävän pitkästä takasuorastaan. Tämä yhdistelmä pistää kuljettajat ja autojen moottorit koville.
pe 13.4.
klo 4.55 Vapaat harjoitukset 1
klo 8.55 Vapaat harjoitukset 2
la 14.4.
klo 5.55 Vapaat harjoitukset 3
klo 8.00 Aika-ajojen ennakkotunnelmat
klo 8.55 Aika-ajot
klo 10.15 Jälkihöyryt
su 15.4.
klo 7.30 GP:n Ennakkotunnelmat
klo 8.55 Shanghain GP
klo 11.10 Jälkihöyryt


Tennis – Houstonin ATP 250 -turnaus


Tenniksen huiput kohtaavat ATP-kiertueen Houstonin turnauksessa. Massakenttien mestarit haastavat toisensa, mukana ovat ainakin John Isner, Jack Sock ja Sam Querry. Kun palkintopotti on reilut 450 000 euroa, on luvassa tiukkoja kamppailuja. Lähetysten selostus englanniksi.
pe 13.4. klo 20 Puolivälierät
la 14.4. klo 21 Välierät
su 15.4. klo 22 Finaali


Jääkiekon SHL


Ruotsin kivikovan kiekkoliigan SHL:n välierät pyörivät täyttä häkää. Mukana neljä suomalaista: huippukevättä pelaava maalivahti Joni Ortio (Skellefteå), puolustaja Tuukka Mäntylä (Malmö) sekä hyvillä tehoilla pudotuspeleissä hyökänneet Janne Pesonen ja Tuomas Kiiskinen (Växjö).
Mikäli voitot menevät sopivasti ristiin., välierien lisäpelit pelataan viikonloppuna seuraavasti:
pe 13.4. klo 20.25 Skellefteå – Djurgården (TARVITTAESSA)
la 14.4. klo 16.10 Växjö – Malmö (TARVITTAESSA)
su 15.4. klo 19.25 Djurgården – Skellefteå (TARVITTAESSA)


Golf


Golfin PGA-kiertueella on vuorossa RBC Heritage -kutsuturnaus. Etelä-Carolinassa sijaitseva Harbour Town Golf Links on yksi golfammattilaisten suosikkikentistä. Viime vuonna parhaiten onnistui chipeissään ja puteissaan Wesley Bryan. Kuka tänä vuonna sovittaa ylleen voittajan punaruudullista takkia? Lähetysten selostus englanniksi.
to 12.4. klo 22-01
pe 13.4. klo 22-01
la 14.4. klo 20-01
su 15.4. klo 20-01


Ravit


Ravilähetykset tuttuun tapaan C More Maxilta. Perjantaina tarjolla Toto4-ravit Kuopion Sorsasalossa. Lauantaina Toto76-ravit järjestetään Porissa, jossa ravataan mm. lämminveristen Kultaloimi-lähtö. Lauantaina myös kattava ravistudio.
pe 13.4. klo 19.00 Toto4
la 14.4. klo 15.00 Toto76

Bonuskanavana Huhtikuussa katselukorttiasiakkaille: Ginx eSports TV

Game on! Ginx eSports on pelkästään pelaamiseen ja peleihin keskittynyt kanava. Ginx eSportsTV kattaa elektronisen kilpapelaamisen, tietokone-, konsoli- sekä mobiilipelit. Mukana peliarvosteluita, pelivinkkejä sekä klassikkopelien historiaa. Tervetuloa yhden maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin pariin!

Kuukauden kanava vaihtuu heti pääsiäisen jälkeen, tiistaina 3.4.2018.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 345.


Kuukauden tärpit


The Road to Boston – Viimeinen jakso

Tähtäimessä ovat maine, kunnia ja 500 000 dollaria. Peli on Counter Strike: Global Offensive. Tavoite on selkeä: voittaa yksi pelialan arvostetuimmista E-league-turnauksista, Bostonin Major-turnaus. Sarjassa seurataan, miten CS:GO -huippujoukkueet valmistautuvat alan megaturnaukseen. Kyse ei ole vain pelistä, vaan koko turnauksen voitosta.
Kenestä kruunataan E-Leaguen Bostonin major-turnauksen mestari ja parhaaksi CS:GO -joukkueeksi maailmassa? Sarjassa pääset kurkistamaan kulisseiden taakse. Miten CS:GO -huippujoukkueet valmentautuvat ja miten he valmistautuvat pelialan tärkeimpään koitokseen, Bostonin Major 2018 -turnauksen finaaleihin. Kuukausien valmistelu huipentuu yhteen otteluun.
Ke 4.4.


The Road to Boston – Uusi kausi

Viikon tauon jälkeen, The Road to Boston -dokumenttisarja käynnistyy uusilla jaksoilla. Neljän jakson minisarjassa seurataan miten maailman ehdottomat huiput valmistautuvat arvostettuun Counter Strike: Global Offence -pelin Bostonin Major-turnaukseen.
The Road to Boston -minisarja seuraa, miten maailman ehdottomat CS:GO -huippujoukkueet valmistautuvat pelin megaturnaukseen Bostonissa. Voittajajoukkueelle on luvassa mainetta, kunniaa sekä puolimiljoonaa dollaria. Tule mukaan, peli alkaa!
Ke 11.4. alkaen


H1Z1 Pro League


Upouusi TV-show alkaa. H1Z1 on battle royale -tyyppinen autopeli, jossa 15 joukkuetta yrittää eliminoida toisensa pois pelistä. Joukkue joka jää jäljelle, voittaa pelin. H1Z1 Pro League -turnaus pelataan Las Vegasissa. Kuka iskee tallan pohjaan, tekee härskeimmät manööverit ja pysyy pelissä loppuun asti?
H1Z1 Pro League -turnaus otellaan Ceasars Entertainment -studioille rakennettuun massiiviseen pelihalliin. Maailman tunnetuimmat e-urheilujoukkueet ottavat toisistaan mittaa. Kuka jää jäljelle? Kuka voittaa pääpalkinnon?
To 26.4. klo 23

Myymälät auki to 29.3.klo 9-15.00

Suljemme myymälät kiirastorstaina 29.3. klo 15.00. 

Palvelemme jälleen normaalisti tiistaina 3.4. klo 9-17.00

Hyvää Pääsiäistä!

Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelun päättyminen PHPOY:n kaapeli-tv- verkoissa 30.4.2018

Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelu päättyy PHPOY:n kaapeli-tv-signaalintoimittaja DNA:n kaapeliverkossa 30.4.2018. Muutokset eivät aiheuta asiakkaille toimenpiteitä, poistuvien kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti.

Miksi Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelu päättyy?

DNA:n ja Nelonen Median välinen jakelusopimus Ruutu+ kanavien ja kanavapakettien jakelusta PHPOY:n kaapeli-tv-jakelussa päättyy 30.4.2018. Valitettavasti uuteen jakelusopimukseen ei päästy ennen sopimuksen päättymistä.

Mitä kanavia ja kanavapaketteja jakelun päättyminen koskee?

Seuraavat kanavapaketit poistuvat PHPOY:n jakelusta. Kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018 eikä muutos aiheuta asiakkaille toimenpiteitä:

 Ruutu+ Viihde & Urheilu
 Ruutu+ Viihde
 Nelonen Paketti

Asiakkaille, joilla on Ruutu+ Viihde & Urheilu tilattuna osana bundlepakettia, jatkuu automaattisesti paketin tilaus muiden kanavapakettien osalta normaalihinnalla.

Seuraavat kanavat poistuvat kanavapaketeista:

 Ruutu+ Leffat & Sarjat
 Ruutu+ Dokkarit
 Ruutu+ Lapset
 Ruutu+ Urheilu -kanavat

Milloin Ruutu+ kanavien jakelu päättyy?

Ruutu+ kanavien jakelu päättyy PHPOY:n kaapeli- ja IPTV -jakelussa 30.4.2018. Ruutu+ kanavapakettien tilaukset päätetään automaattisesti 30.4.2018 ja asiakkaiden laskutus päättyy automaattisesti näiden kanavapakettien osalta.

Mitä Ruutu+ Viihde & Urheilu, Ruutu+ Viihde ja Nelonen Paketti kanavapakettien tilauksille tapahtuu?

Ruutu+ Viihde & Urheilu, Ruutu+ Viihde ja Nelonen Paketti -kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018.

Asiakkaille, jotka tilaavat Ruutu+ Viihde & Urheilu -kanavapakettia osana yhdistelmäpakettia jonkun toisen urheilupaketin kanssa, jää voimaan toisen tilaamansa urheilupaketin tilaus normaalihinnalla.

Yhdistelmäpakettien muutokset:
 Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Urheilu on jatkossa Viasat Urheilu (norm. 34,95 €/kk)
 Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Kulta on jatkossa Viasat Kulta (norm. 39,95 €/kk)
 C More Sport + Ruutu+ Viihde & Urheilu on jatkossa C More Sport (norm. 24,95 €/kk)

Mikäli sinulla on ollut etuhintainen Mix -kanavapaketin tilaus eikä sinulla ole muuta etuhintaan oikeuttavaa kanavapakettia tilattuna, muuttaa Mix -kanavapakettisi hinnoittelu normaalihintaiseksi.

Myös poistuvien kanavapakettien rinnakkaistilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018.

Mix 4, 8 ja 12 -kanavapakeista poistuvat Ruutu+ Leffat & Sarjat, Ruutu+ Dokkarit ja Ruutu+ Lapset -kanavat 30.4.2018. Poistuvien kanavien tilalle voi valita mieleisensä uudet kanavat oma.phpoy.fi. Miksattavana on laaja valikoima huippukanavia laidasta laitaan.

Miten vaihdan poistuvat Ruutu+ kanavat toisiin kanaviin Mix-kanavapaketissani?

Mix -kanavapakettien tilaajat voivat valita poistuvien Ruutu+ kanavien tilalle mieleisensä uudet kanavat helposti osoitteessa oma.phpoy.fi

Mitä Ruutu+ kanavapakettien laskutukselle tapahtuu?

Ruutu+ kanavapakettien laskutus päättyy automaattisesti eikä asiakkaita enää laskuteta 30.4.2018 jälkeiseltä ajalta. Mikäli sinulla on tilattuna muita kanavapaketteja PHPOY:lta, niiden laskutus jatkuu normaalisti.

Voinko irtisanoa kanavapaketin tilauksen tästä muutoksesta johtuen?

Ruutu+ kanavapakettien tilaukset ja laskutus päättyvät automaattisesti 30.4.2018 eikä asiakkaalta vaadita mitään toimenpiteitä.

Mikäli tilaat Ruutu+ kanavia osana toista kanavapakettia, sinulla on muutoksesta johtuen oikeus irtisanoa kanavapakettisi tilaus soittamalla PHPOY:n asiakaspalveluun tai oma.phpoy.fi.

Viasatin kanavat siirtyvät HD aikaan!

Viasatin useista kanavista on tarjolla sekä perustarkkuuden versio (SD) ja teräväpiirtoversio (HD). Huhtikuun aikana rinnakkaiskanavien SD-versio poistetaan ja osa kanavista siirtyy MPEG-4-formaattiin. Jatkossa näiden kanavien katsomiseen vaaditaan Cable Ready HD -hyväksytty TV ja kortinlukija tai erillinen HD-digiboksi. Lisäksi katselukortti tulee linkittää laitteeseen.

Seuraavat SD-kanavat poistuvat 3.4.2018:
Viasat Film Hits (477)
Viasat Film Action (473)
Viasat Sport (455)
Viasat Hockey (458)
Viasat Film Premiere (468)
Kanavat ovat löytyneet Viasat Kulta, Viasat Viihde-kanavapaketeista sekä Viasatin urheilupaketeista

Seuraavat SD-kanavat poistuvat 17.4.2018:
Viasat Explore (490)
Viasat Nature / Playboy (494)
Viasat History (492)
Viasat Golf (461)
Nat Geo Wild (174)
Kanavat ovat löytyneet Viasat Kulta, Viasat Viihde-kanavapaketeista sekä olleet valittavissa MIX 8 ja MIX12- paketteihin.

Seuraava kanava poistuu 30.4.2018:
Playboy (494,495)
Kanava on löytynyt Viasat Kulta, Viasat Viihde-kanavapaketeista sekä ollut valittavissa MIX 8 ja MIX12- paketteihin.

Huoltotöitä Ruovedellä KTV:n runkoverkossa ke 14.3. klo 10-12

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy tekee KTV:n runkoverkon huoltotöitä keskiviikkona 14.3. Huoltotyöt aiheuttavat lyhyitä katkoksia kaapeli-tv:n näkyvyyteen.

Huoltotöitä PHPOY:n verkossa ke 14.3. klo 00-06.00


Pohjois-Hämeen Puhelin Oy tekee huoltotöitä verkossa keskiviikkona 14.3. klo 00-06. Huoltotyöt aiheuttavat lyhyitä katkoksia kaikkiin internetyhteyksiin.

Antenni-infot myymälöissä

28516616 1718556544872103 709349891516492050 o

Näkyvätkö telkkarisi kanavat vielä 2020?

Tuleva antennimuutos tuo laitteille ja antenneille uusia vaatimuksia. Järjestämme myymälöissämme Mäntässä, Ruovedellä ja Virroilla nyt Antenni-infoja muutokseen liittyen. Tule nauttimaan kanssamme kahvit ja kuulemaan lisää aiheesta!

Tietoiskut järjestetään kello 10, 13, 15 ja 17.30.
Mänttä ke 14.3.
Ruovesi to 15.3.
Virrat pe 16.3.

Lämpimästi Tervetuloa!

Maaliskuun Bonuskanava katselukorttiasiakkaille: Investigation Discovery

Investigation Discovery (ID)


Discovery-kanavaperheen jännittävin kanava Investigation Discovery (ID) vie katsojat rikosten, rikostutkimusten sekä paranormaalien ilmiöiden maailmaan. Katsojat pääsevät seuraamaan miten tutkijat selvittävät murhia ja rikoksia. Kanava lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä suomeksi tekstitettynä.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 127.

Kuukauden tärpit

Murder In The Heartland


Murhatarinat ja väkivaltarikokset kerrotaan usein johtavien tutkijoiden näkökulmasta. Entä paikkakunnalla asuvat ihmiset? He voivat tietää ratkaisevat vihjeet.

Riipaisevassa rikossarjassa rikostutkinta viedään takaisin ruohonjuuritasolle. Naapurit ja kaverit koulussa kertovat näkemyksensä kammottavista rikoksista.

Kun rakastettu äiti ja kampaamon pitäjä Elizabeth Baune löydetään murhattuna, koko Auroran kaupunki Indianassa järkyttyi. Kyseessä oli rikos, jossa miltei jokainen olisi voinut olla uhri ja kuka tahansa voi olla murhaaja. Kaupungin asukkaat eivät ole vain tarinankertojia, vaan he tarjoavat tärkeitä vihjeitä palapeliin, joka muutti asukkaiden elämän täydellisesti.
Su 4.3. alkaen klo 22.00

 

The 1980s: The Deadliest Decade


Ennen oli kaikki paremmin? Ehkei kuitenkaan. 1980-luku muistetaan suurista rahoista, suurista hiuksista ja suurista olkatoppauksista. Sekä isoista murhatilastoista USA:ssa.

Sanotaan, että raha on kaiken pahan alku ja 80-luvulla rahaa oli paljon. Sarjassa läpikäydään kasarimurhia. Kun nuori äiti Betty Core tapetaan kirveellä, onko kyseessä kopiomurhaaja, joka on saanut inspiraationsa slasher-elokuvista? Tai kun pariskunta ammutaan Chicagon esikaupungin hienostoalueella, oliko kyse satunnaisesta ryöstöstä vai löytyykö perheen kaapista luurankoja?
Pe 9.3. alkaen klo 22.00


True Conviction


Ei riitä, että murhaaja saadaan kiinni. Oikeus toteutuu vasta, kun hänet tuomitaan. Sarja vie keskelle rikostutkintaa ja kuinka tutkinnasta saadaan vedenpitävä oikeusjuttu.

True Conviction -sarjassa seurataan kuinka rikosetsivät ja syyttäjät hakevat oikeutta uhreille ja uhrien omaisille. Kauden jaksoissa esitellään mm. monimutkainen johtolankojen ja valheiden verkosto Donna Deckerin tapauksessa, jossa uhri oli puukotettu ja tämän aviomies sekä heidän nuori poikansa olivat kiinnisidottuna ammuttu. Tai kuinka rikosetsivät selvittivät vaivalloisesti Cindy Monkman Apeltin viimeisiä tunteja, kun hänet murhattiin jouluyönä Arizonan aavikolla.

Sarjan juontajana on 21 vuotta pääsyyttäjänä työskennellyt Anna-Sigga Nicolazzi. Hänen kanssaan vieraillaan rikospaikoilla, esitellään kuinka poliisit selvittivät rikokset ja syylliset saivat tuomionsa.
Ma 12.3. alkaen klo 22.00

 

Home Alone


Yön tullen turvallisin koti saattaa muuttua kammottavaksi labyrintiksi ja rauhalliset asuinalueet kauhutarinoiden näyttämöksi. Tätä true crime -sarjaa ei kannata katsoa kotona yksin.

Nuori yksinhuoltaja Erin on juuri asentanut kotiinsa turvajärjestelmän, kun hän tajuaa että joku on vieraillut hänen kotonaan. 17-vuotiaan Katien salaisuus palaa kummittelemaan, kun hänen entinen poikaystävä alkaa vainoamaan häntä. Dokumenttisarjassa haastatellaan tapahtumia läheltä seuranneita sekä rikostutkijoita. Sarja kaivaa esiin pimeän maailman, jossa koti ei olekaan enää niin turvallinen.
La 31.3. alkaen klo 22.55

Kaapeli-tv:n kanavissa muutoksia 1.3.2018


Kaapeli-tv:n Investigation Discovery, Sky Turk, beIN Gurme ja Disney Junior -kanavien lähetykset siirtyvät MPEG4-pakkaustekniikkaan 1.3.2018. Jatkossa kanavien katselu edellyttää Cable Reaydy HD -hyväksyttyä televisiota tai digiboksia.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.

PHPOY:n ylimääräinen huoltokatko ke 28.2. klo 00-06.00

PHPOY tekee ylimääräisen huoltokatkon keskiviikkona 28.2. Huoltotyön yhteydessä PHPOY:n asiakkaiden internet-yhteyksiin tulee lyhyitä katkoksia.

Isännöitsijä/Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tervetuloa herkuttelemaan brunssin merkeissä

PHPOY FB 1200x627 Brunssi 003

Vuoden 2020 antennimuutos aiheuttaa uusia vaatimuksia myös taloyhtiöille. Koska yhteisantennijärjestelmän ylläpitäjää koskee siirtovelvoite, tämä saattaa pakottaa taloyhtiöt uudistamaan tai vaihtamaan antenninsa. 

Tule nauttimaan kanssamme ravitseva aamiaisbrunssi myymäläämme sekä kuulemaan tulevasta antennimuutoksesta ja sen vaikutuksista taloyhtiöissä. Kerromme myös valokuidun tarjoamista mahdollisuuksista sekä siitä, miten voitte kaapeli-tv:n avulla unohtaa kaikki antennihuolenne jo nyt.

Aamiaisbrunssiemme aikataulut:

Tiistaina 6.3. klo 9.00, Mänttä

Virkamiehenkatu 3

Keskiviikkona 7.3. klo 9.00, Ruovesi

Honkalantie 1

Torstaina 8.3. klo 9.00, Virrat

Keskustie 7

Tiistaina 13.3. klo 9.00, Jämsä

Jämsän hotelli, Kauhkialantie 111

Perjantaina 16.3. klo 9.00, Keuruu

Vanha pappila, Kangasmannilantie 2

Jotta osaamme varata riittävästi tarjottavaa kaikille, pyydämme ilmoittautumaan brunssille viimeistään maanantaina 5.3. puhelimitse asiakaspalveluumme 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi

Tervetuloa herkuttelemaan!

Eurosport 2 veloituksetta Watsonissa Olympialaisten ajan

Hienoja uutisia Watsonin käyttäjille! Kisojen jääkiekkokanava Eurosport2 on Watson-asiakkaiden katsottavissa maksutta olympialaisten ajan 9.-25.2.2018.

Olympialaisten televisiolähetykset tulevat jakaantumaan YLEn, TV5n ja Eurosportin -kanaville.

Kisojen jääkiekkokanava tulee olemaan Eurosport 2, jolla näkyy nykytiedon mukaan kaikki Suomen miesten alkusarjan pelit ja iso osa jatkopeleistä. Myös välierät, pronssiottelu ja finaali näkyvät Eurosport 2:lla. Suomen ottelut tulevat lisäksi näkymään vapaasti vastaanotettavalta TV5-kanavalla.

Helmikuun bonuskanava Watson-asiakkaille: Nick Jr

Nick Jr. tarjoaa vuorokauden ympäri älykästä ja hauskaa alle kouluikäisille lapsille suunnattua ohjelmaa, johon aikuiset voivat luottaa. Kanavan ohjelmien parissa lapset viihtyvät ja oppivat uutta. Suomeksi puhuttu.

Bonuskanavan löydät kanavapaikalta 998. 

Helmikuun bonuskanava katselukorttiasiakkaille: Nat Geo Wild

Eläimellistä menoa! Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. Nat Geo Wild tuo ruutuusi upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Kanava tarjoaa upeita luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja ympäri vuorokauden.

Kuukauden tärpit

America the Beautiful: Wild Frontier

Yhdysvaltojen monimuotoinen luonto on täynnä legendaarisia maisemia ja kuuluisia eläimiä: Kalifornian satametriset punapuumetsät, preerioiden biisonit, Yellowstonen kuumat lähteet, Evergladen rämeet alligaattoreineen.

America the Beautiful: Wild Frontier -sarjassa matkustetaan läpi Yhdysvaltojen ja tutustutaan eri osavaltioiden luontoon, luonnonpuistoihin sekä niiden eläinkuntaan. America the Beautiful esittelee niin tunnetut punapuumetsät kuin Teksasin vaatimattomat suoalueet. Tutuksi tulevat Pohjois-Amerikan kiehtovimmat kohteet sekä eläimet, kuuluisimmat nisäkkäät ja harvoin nähdyt eliöt.

Su 4.2. klo 19.00

Africa’s Hunters (2. kausi)

Nuori kilpailija haastaa lauman viisaan leopardivanhuksen. Leijonanpoikanen taistelee läpi ensimmäisten kuukausiensa. Nuoren hyeenan pitää kasvaa voimakkaaksi selviytyäkseen lähestyvästä kuivasta kaudesta. Africa’s Hunters -sarja vie keskelle Zambiassa asuvien petoeläimien elämää.

Africa’s Hunters -sarjassa seurataan Zambian savanneilla asuvia petoeläimiä. Erikoiskameroilla kuvattu sarja näyttää ainutlaatuisen läheltä, kuinka leijonat, leopardit, hyeenat ja villikoirat saalistavat yön pimeydessä ja puolustavat reviiriään päivisin.

Ma 5.2. klo 19.00

Outback Wranglers

Australian Pohjoisterroriossa asuvia suolaisen veden krokotiilejä on suojeltu jo 40 vuoden ajan, joten krokotiileillä on ollut aikaa kasvaa todella isoiksi. Jopa henkilöauton kokoisiksi! On siis kaikkien edun mukaista, etteivät ihmiset ja krokotiilit kohtaa. Tätä varten ovat olemassa Mat Wright ja hänen kollegansa.

Matt Wright on entinen helikopteripilotti, joka työskentelee nykyisin jättiläiskrokotiilien suojelualueella. Yhdessä tiiminsä kanssa, Wright huolehtii, etteivät nämä jopa viisimetrisiksi kasvavat pedot ja ihmiset pysyvät omilla alueillaan, eivätkä törmää toisiinsa. Ja hyvällä onnella nähdään, kuinka suojelijat pyydystävät yhden monsterikrokon.

Su 21.2. klo 19.00

Nat Geo Wild -kanava löytyy kanavapaikalta 174 ja Nat Geo Wild HD -teräväpiirtokanava kanavapaikalta 226. Lähetysaika 24 h. Englanninkielinen, osittain tekstitetty suomeksi

KTV:n kuukausihinnat nousevat 1.3.2018 alkaen

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n kaapeli-tv-liittymien kuukausihinnat nousevat noin 3 % 1.3.2018 alkaen. Hintamuutos johtuu yleisen kustannustason noususta ja kanavayhtiöiden muutoksista. Muutos koskee myös kuitu-KTV-palvelua.

Uudet hinnat 1.3.2018 alkaen:

Omakotitalo                           7,25 €/kk
Paritalo                                13,94 €/kk
Taloyhtiö, yli 3 asuntoa          5,63 €/kk
+ asuntokohtainen maksu     4,73 €/kk

 

 

 

Uusi maksupalvelulaki astui voimaan 13.1.2018

Uusi maksupalvelulaki astui voimaan 13.1.2018, jonka määräysten johdosta operaattorit ovat yhteisesti sopineet maksupalvelunumeroihin asetettavasta 50 euron kertaostosrajasta. Raja koskee maksupalvelunumeroita ja maksullisia palvelunumeroita sisältötyypistä riippumatta. Raja ei koske Yritysnumeroita tai 0800-numeroita. Samoin maksupalvelulaista johtuen maksupalvelupuheluiden liittymäkohtainen maksimikäyttöraja on 250 €/kk.

Myymälät suljettu to 25.1. klo 9-13.00

Koulutustilaisuuden vuoksi myymälät suljettu torstaina 25.1. klo 9-13.

Asiakaspalvelu palvelee normaalisti puhelimitse 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi.

Aktiiviset kyläyhdistykset tarttuivat toimeen: ELY-keskus rahoittaa
kuusi kuituhanketta Ylä-Pirkanmaan seutukunnassa

kuituhankekuva

Ylä-Pirkanmaan seutukunnassa ollaan syystä iloisia, sillä ELY-keskus on myöntänyt
alueella rahoituksen kuuteen valokuituhankkeeseen. Viisi hankkeista toteutetaan
Ruovedellä ja kuudes Virroilla.


Vastaavat hankkeet etenevät yleensä keskusjohtoisesti tai kuntavetoisesti, mutta Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumalli tuo hankkeiden toteuttajiksi omaa asuinaluettaan kehittävät paikalliset kyläkunnat ja ihmiset. Pirkanmaalla aktiiviset kyläyhdistykset hakivat itse rahoituksen ja se saatiin kaikille hakemusvaiheeseen asti edenneille hankkeille.


Lisää elinvoimaa koko seutukuntaan


Seutukunnan kylissä iloitaan siitä, että kaikki kuusi hanketta saivat rahoituksen. Mukana olevien kylien on jatkossa mahdollista panostaa nopeaan ja luotettavaan tiedonsiirtoon. Väärinmajan kylän aktiiveille, maanviljelijä Juha Saarilahdelle ja Petri Asikaiselle nopeat yhteydet ovat tärkeitä jo työn puolesta.

-Tietoliikenneyhteydet ovat nykymaanviljelyssä oleellisia. Nykyinen mobiililaajakaista toimii ajoittain hyvin, mutta esimerkiksi loma-aikoina nopeus hidastuu ja yhteydet ovat heikkoja. Kun hanketta alettiin virittää, halusimme ehdottomasti mukaan. Pitää laittaa itsensä likoon ja olla aktiivinen, muuten ei mitään saa, Asikainen ja Saarilahti kertovat.


Myös Ruoveden kunnan johdossa iloitaan hankkeesta. - Tämä on hienoa seutua asua ja yrittää, hankkeet ovat yksi osoitus seudun yhteisöllisyydestä. Olemme kunnan taholta auttaneet organisoinnissa, miten vain olemme
voineet. Mutta kyllä kylissä aktiiviset asukkaat ovat tehneet valtavan työn, iloitsee Ruoveden kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita. - Tämä on tärkeä asia myös kunnalle. Kun tietoliikenneyhteydet saadaan nykypäivän vaatimusten tasolle, se lisää kunnan houkuttavuutta sekä yritysten että asukkaiden keskuudessa. On hienoa, että voimme olla etunenässä viemässä kehitystä eteenpäin, sillä olemme elinvoimainen ja kehittyvä kunta.

Kyläkuitumallilla loppukäyttäjät keskiöön

Seutukunnan valokuituhankkeiden suunnitelmat on tehty hyödyntäen Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumallia, jossa selvitetään ensin kyläläisten mielenkiinto hankkeeseen. Seuraavaksi kyläyhdistykset tekevät jo ennen rahoituksen hakemista juridisesti sitovat sopimukset loppuasiakkaiden kanssa. Näin saadaan varhaisessa vaiheessa tietoon liittymien paikat, mikä mahdollistaa urakoiden tarkat hinta-arviot. - Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumalli on todettu toimivaksi tavaksi tehdä tällaisia hankkeita. Mallissamme hankkeet tehdään yhteistyössä alueen kylien ja toimijoiden kanssa, jolloin saadaan näkyväksi alueen ihmisten halu olla mukana. On paremmat
puitteet hakea rahoitusta, kun tiedetään, että valokuitua rakennetaan ihmisten todelliseen tarpeeseen. Nyt sopimuksia loppukäyttäjien kanssa tehtiin yli 650 jo ennen rahoituksen hakemista, kertoo Pohjois-Hämeen Puhelimen myyntijohtaja Jari Liski.

 

Lisätietoja:

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy
Myyntijohtaja Jari Liski
044 746 4231
jari.liski@phpoy.fi


Ruoveden kunta
Kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita
044 787 1300
eeva.kyronviita@ruovesi.fi


Ruoveden valokuituhankkeet
Sirkku Mäkelä
044 7871 304
sirkku.mäkelä@ruovesi.fi


Virtain valokuituhankkeet
Heidi Tanhua
044 715 1303
heidi.tanhua@virrat.fi

Hosted Exchange -palvelussa häiriöitä

Hosted Exchange palvelussa on ongelmia. Osan sähköposteista voi lähettää ja vastaanottaa normaalisti,
osassa lähettäjä saa seuraavan virheilmoituksen:

SMTP error from remote mail server after pipelined sending data block:
550 5.7.1 Sender ID (PRA) Not Permitted

Vikaa selvitellään. Vika alkanut perjantaina.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa harmia.

Paperilasku maksulliseksi 1.1.2018.


Muutamme kuluttaja-asiakkaiden paperilaskutuksen maksulliseksi 1.1.2018 alkaen (1,70 €/lasku). Muutos on osa pyrkimystämme kustannustehokkuuteen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme siirtymään sähköiseen laskutukseen. Paperilaskun maksullisuus ei koske kertalaskuja. Uusilta asiakkailta ei peritä maksua ensimmäisestä jaksolaskusta.

Kolme uutta HD-kanavaa kaapeli-tv-asiakkaillemme

Uusi jakelusopimus tuo uudet HD-kanavat PHPOY:n kaapeli-tv-asiakkaille.

- TV5 HD -kanava kanavapaikalla 27, näkyy jatkossa ilman tv-korttia
- Frii HD -kanava kanavapaikalla 36, näkyy jatkossa ilman tv-korttia
- Kutonen HD - kanava kanavapaikalla 30, näkyy jatkossa ilman tv-korttia

Samassa yhteydessä muutetaan seuraavien kanavanumerot kaapeliverkossa:

- TV5: 7
- Kutonen: 10
- TLC: 11

Mikäli kanavat eivät näy, tee digiboxiisi kanavahaku uudelleen. Muistithan että HD-kanavien katselua varten tarvitset Cable Ready HD-vastaanottimen.

Lisätietoa muutoksesta asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

Tammikuun bonuskanava: Viasat Film Family

Kuukauden kanava on 2.1. alkaen Viasat Film Family. Koko perheen viihdekanava. Kanava tarjoaa aamusta iltapäivään lasten suosikkeja ja koko perheen elokuvia. Iltaa kohde ohjelmisto muuttuu myös aikuisia kiinnostaviin komedioihin. Kanava tarjoaa ohjelmaa lähes ympäri vuorokauden ja kaikki ohjelmat ovat joko suomeksi puhuttu tai tekstitetty.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 471.

Kuukauden tärpit:

Vaiana

Lumoava tarina sisukkaasta polynesialaisesta tytöstä, joka kohtaa puolijumalan ja pyrkii toteuttamaan esivanhempiensa antaman tehtävän. Suomeksi puhuttu.
La 13.1. klo 20.

Tenavat-elokuva

Jaska Jokunen, Ressu ja koko muu poppoo palaavat ruutuun tässä herttaisessa tarinassa. Ihana punatukkainen tyttö muuttaa vastapäiseen naapuriin, ja Jaska Jokunen rakastuu. Nyt hän yrittää valloittaa pienen punatukkaisen tytön sydämen, mutta Jaska Jokuselta ei tunnu onnistuvan mikään. Samaan aikaa Ressu kirjoittaa rakkaustarinaa loputtomasta taistelustaan Punaista Paronia vastaan.
Su 21.1. klo 20.

Ghostbusters

Fyysikot tri Abigail "Abi" Yates (Melissa McCarthy), tri Erin Gilbert (Kristen Wiig), insinööri tri Jillian "Holtz" Holtzmann (Kate McKinnon) ja MTA:n työntekijä Patricia "Patty" Tolan (Leslie Jones) lyöttäytyvät yhteen muodostaakseen Haamujengin ja puolustautuakseen New Yorkissa lisääntyviltä häiritseviltä aaveilta ja yliluonnollisilta ilmiöiltä.
La 7.1. klo 20.

Joy 

Joy Mangano (Jennifer Lawrence) on eronnut miehestään Tonysta (Èdgar Ramirez), joka kuitenkin asuu hänen talonsa alakerrassa. Joyn äiti Terry (Virginia Madsen) puolestaan asuu ullakkohuoneessa ja viettää aikansa saippuaoopperoita katsellen. Joy saa yllättävän neronleimauksen ja keksii itsepuristuvan mopin. Kun QVC:n johtoportaan Neil Walker (Bradley Cooper) ottaa tuotteen firman valikoimiin, se nousee hetkessä hittituotteeksi. Joysta tulee nopeasti liikedynastian johtaja, mutta samalla hän saa vihollisia niin perheen sisältä kuin sen ulkopuoleltakin.
La 19.1. klo 22.

Ylimääräinen huoltotyö ke 3.1.2018 klo 00-06.00


Teemme ylimääräisen huoltokatkon keskiviikkona 3.1.2018 klo 00-06. Muutostöistä aiheutuu katkoksia kaikkiin PHPOY:n internetyhteyksiin. Konesaliasiakkaiden yhteyksiin tulee noin 30 minuutin katkos sekä muutama lyhyempi katkos.

Pahoittelut huoltotyön aiheuttamasta häiriöstä. 

Myymälät suljettu to 21.12.2017 klo 13-17.00

Juhlimme joulua työkavereiden kanssa joululounaalla ja myymälät ovat suljettu torstaina 21.12. klo 13-17.

Asiakaspalvelumme palvelee teitä normaalisti numerossa 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi.

Palvelemme jälleen normaalisti perjantaina 22.12. klo 9-17.

Joulukuun bonuskanava: C More Juniori

Kuukauden kanava on C More Juniori. Lasten oma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Kaikki tämä suomeksi. Kanavalla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joten aika kuluu C More Juniorin kanssa kuin siivillä. Myös jouluaattoa odotellessa.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 152.

Kuukauden tärpit


Palomies Sami, 8. kausi
Supersuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat pikkukaupungin turvallisuudesta opastamalla, neuvomalla ja ripeällä toiminnalla.
Kun kaupungin asukkaat joutuvat pulaan, Palomies Sami ja hänen neuvokas palokuntansa kutsutaan apuun. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu sarja.
Pe 1.12. klo 7.55 alkaen.

Puuha-Pete, 15. ja 16. kausi
Suosittu suomeksi puhuttu animaatiosarja. Puuha-Pete, hänen ystävänsä Puksu ja Kippu sekä muut uutterat työmaakoneet huolehtivat, ettei yksikään remontti tai kaivuutyö jää tekemättä.
Peten ja hänen koneystäviensä elämässä ei ole ikävää päivää. He joutuvat erilaisiin kommelluksiin tehdessään korjaustöitä ystävilleen ja naapureilleen. Yhdessä ystävykset yrittävät selviytyä kohdalla osuvista hauskoista ja jännittävistä seikkailuista.
To 7.12. klo 10.00 alkaen.

Monchhichi
Uusi sarja alkaa! Sarja kertoo rohkeasta ja suloisesta Monchhichista, joka työskentelee unitehtaalla, siellä missä suloisimmat unet valmistetaan. Unien luomisessa on paljon enemmän työtä kuin voisi olettaa.
Monchhichin taianomainen uniseikkailu alkaa. Monchhichi on japanilainen pehmoapina, joka on neljän vuosikymmenen aikana ihastuttanut satoja miljoonia ihmisiä. Nyt uunituoreessa ranskalaisessa animaatiosarjassa Monchhichi jakaa myönteistä ja kannustavaa ilosanomaansa. TV-sarjassa kunnioitetaan yksilöiden erilaisuutta ja korostetaan tiimityön tärkeyttä.
Ma 11.12. klo 10.35 alkaen.

Superpahisten liiga, 3. kausi
Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja koko maailmaa. Liigaa johtaa sisupussi Voltar.
Voltarin johtaman ryhmän kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska jäsenet ovat toivottomia tapauksia. Kukin omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa piireissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia, joiden touhut tuovat elämään oman jännityksensä.
Ti 19.12. klo 16.40 alkaen

Watson-kanavatarjonta 12.12.2017 alkaen

Viihde-palveluun sisältyvän Watson-palvelun peruskanavavalikoima uudistuu joulukuun aikana ja samassa yhteydessä maksuttomat Next- sekä HD Start -kanavapaketit poistuvat. Jatkossa sinulla on mahdollisuus katsoa runsaasti maksuttomia lisäkanavia, jotka ovat katseltavissa ilman erillistä tilausta. Vapaasti katseltavien kanavien valikoima kasvaa 38:een kanavaan. Mukaan lukien aiemmin HD Start -pakettiin kuulunut MTV3 HD -kanava.

Uusina HD kanavina valikoimiin tulee muun muassa AVA HD, Sub HD ja FOX HD. Uusia kanavia on mahdollista katsoa 12.12.17 alkaen ja laskutus muuttuu uuden hinnoittelun mukaiseksi 1.1.2018. Mikäli uudet kanavat eivät kuitenkaan näy muutospäivän aikana, käynnistä Watson-boksi uudelleen.

Muuttuvat kanavapaketit 12.12.17 alkaen

Swedish, nykyinen hinta 4,30 €/kk, hinta 1.1.2018 alkaen 6,20 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: Swedish SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 HD Västerbotten, Barnkanalen/SVT24 HD.

Swedish Extra, nykyinen hinta 4,80 €/kk 1.1.2018 alkaen 6,80 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: DR1 HD, NRK1 HD

Discovery, nykyinen hinta 11,60 €/kk 1.1.2018 alkaen 9,90 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: Discovery Channel

1.1.2018 poistuvat kanavapaketit

Stingray, Nordic HD, News, Base, BBC, Europe, Sports, Hustler-TV, Russina, TV Mix Mini ja TV Mix Mini.

Poistuvien kanavapakettien laskutus päättyy automaattisesti eikä edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Vapaasti katseltavissa olevat kanavat 12.12.2017 alkaen

*) ohjelma-/ohjelmasarjakohtainen tallennus

1 Yle TV1 *)
2 Yle TV2 *)
3 MTV3 *)
4 Nelonen *)
5 Yle Teema & Fem *)
6 Sub *)
8 Liv *)
9 JIM *)
10 TV5 *)
11 Kutonen *)
12 FOX *)
13 AVA *)
14 Hero
15 AlfaTV *)
16 Frii *)
18 TLC *)
20 National Geographic Channel *)
22 Eurosport 1
23 MTV
27 TV7
31 Yle TV1 HD
32 Yle TV2 HD
33 MTV3 HD
34 Nelonen HD
35 Yle Teema & Fem HD
36 Sub HD
37 AVA HD
38 FOX HD
70 DW (Deutsche Welle)
71 France 24
73 Russia Today
74 NHK World
121 Eurosport 1 HD
155 CNN International
158 Al Jazeera English
204 BBC World News
380 Infokanava
998 Bonus

Paperilasku maksulliseksi 1.1.2018.

Muutamme kuluttaja-asiakkaiden paperilaskutuksen maksulliseksi 1.1.2018 alkaen (1,70 €/lasku). Muutos on osa pyrkimystämme kustannustehokkuuteen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme siirtymään sähköiseen laskutukseen. Paperilaskun maksullisuus ei koske kertalaskuja. Uusilta asiakkailta ei peritä maksua ensimmäisestä jaksolaskusta.

Myymälät suljettu torstaina 30.11.2017

Myymälät ovat suljettuina inventaarion vuoksi 30.11.2017. 

Puhelinasiakaspalvelumme palvelee normaalisti klo 8-20 numerossa 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi

 

 

Viihde-palvelu lisäpalveluksi 1.1.2018 alkaen

Viihde-palvelu muuttuu 1.1.2018 alkaen lisäpalveluksi. Muutoksestalähetetään kirje nykyisille asiakkaille marraskuun aikana. Nykyiset 24 kuukauden sopimukset säilyvät ennallaan sopimuskauden loppuun.Tuote- ja hintamuutoksemme johtuvat IPTV-palvelun kustannusrakenteen muutoksista.

Viihde 20 -asiakkaat

PHPOY Viihde 20 -palvelu muutt uu 24M laajakaistaksi ja erilliseksi Viihdepalveluksi (IPTV-palvelu) ja palvelut näkyvät laskulla omina riveinään. Muutos vaikuttaa myös palveluiden hinnoitteluun. Laajakaista 24/1M 37,90 €/kk (34,90 €/kk koti sopimuksella) + Viihdepalvelu 9,90 €/kk. Tarjoamme kuitenkin Viihde 20 -asiakkaille mahdollisuuden jatkaa Viihde 20 -palvelua vastaavan palvelupaketin käyttöä vanhoilla hinnoilla vielä kahden vuoden ajan. Tee tilaus nyt, saat 24M laajakaistan hintaan 33 €/kk (30 €/kk koti sopimuksella) + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Kampanja on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla.

Viihde 100 -asiakkaat

PHPOY Viihde 100 -palvelu muuttuu 100/10M kuitulaajakaistaksi ja erilliseksi Viihde-palveluksi. Muutos vaikuttaa myös palveluiden hinnoitteluun. Kuitulaajaikaista 100/10M 39,90 €/kk + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Tee tilaus nyt, saat 100/10M kuitulaajakaistan hintaan 35 €/kk + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Kampanja on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla.

Muutoksia Viasat-kanavapakettien katselutapoihin Viihdepalvelussa 

Viasat-kanavapakettien (Kulta, Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko, Golf) sisältyvien urheilukanavien katselumahdollisuus mobiililaitteilla, selaimella ja älytelevisiolla poistuu sopimusteknisten syiden vuoksi 1.12.2017 alkaen. Viasat-kanavapaketin sisällöt ovat jatkossakin katseltavissasi televisiolla, johon on kytketty Watson-boksi.
Samalla muutoksella Viasat urheilukanavien 7 päivän jälkikatselumahdollisuus poistuu.

Kanavapakettien ohjelmasisältöihin muutoksella ei ole vaikutusta, eikä muutos edellytä sinulta toimenpiteitä.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia.

Marraskuun bonuskanava katselukorttiasiakkaille: Fight Sport 

Kuukauden kanava on Fight Sports. Kanavalla kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

Kuukauden tärpit

ACTIVE SPORTS MMA Live EFC 65
FIGHT SPORTS näyttää kun 'Champion' Dalcha (7-1) puolustaa EFC Light Heavyweight -mestaruuttaan Englannin Stuart 'He-Man' Austinia (12-3) vastaan.
su 5.11. klo 1.00

ACTIVE SPORTS WCK Live King of Kings 51
Maailman parhaat potkunyrkkeilijät ottavat mittaa toisistaan Vilnan Siemens Arenalla KING OF KINGS CHAMPIONSHIP -sarjan otteluillassa.
la 18.11. klo 22.00

The Fighters
Amerikanirlantilaisten Etelä-Boston on ollut USA:n itärannikon rajuimpia alueita. Alueen nuorille nyrkkeily ei ole ollut vain harrastus, vaan henkireikä. Legendaarinen nyrkkeilijä Peter Welch elvyttää hiipunutta nyrkkeilyskeneä. Apunaan hänellä on huippuvalmentajat alueen nyrkkeilysaleilta. Keneltä löytyy iskevin vasen koukku? Entä oikea suora?
The Fighters -sarjassa valmentajat valitsevat joka viikko amatöörinyrkkeilijöistä parhaat, jotka edustavat heidän nyrkkeilysalejaan. Seitsemän päivän intensiivisen harjoittelujakson jälkeen nyrkkeilijät ottelevat keskenään. Pelissä ei ole vain nyrkkeilysalien maine, vaan myös nuorten

PHPOY:n kuluttaja-ISP-palveluun muutoksia

PHPOY:n kuluttaja-ISP -palvelun (kuluttajien sähköposti ja kotisivupalvelu) palvelimia  päivitettiin. Samalla kaikkien @kotipoint.fi ja @phpoint.fi -loppuisten sähköpostiosoitteiden laatikon koko päivitettiin 1000 MB.

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos ja Pohjois-Hämeen Puhelin Oy yhteistyöhön

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitoksen johtokunta on tehnyt päätöksen Keuruun Ketvelniemessä olevien vuokra-asuntojen liittämisestä Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n valokuituverkkoon.

Päätöksellä halutaan parantaa kaupungin palvelutasoa ja kaupungin kiinteistöjä sekä näin lisätä niiden kiinnostavuutta vuokramarkkinoilla, kertoo liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Tuomo Riikonen.

Tietokone löytyy nykyään melkein jokaisesta asunnosta ja monet asukkaat tekevät etätöitä ja heille toimiva ja varma internetyhteys on entistä tärkeämpää. Kuidun rakentaminen Ketvelniemen vuokra-asuntoihin on hyvä alku ja tavoitteena on, että valokuitu saadaan tulevaisuudessa myös liikelaitoksen muihinkin asuntoihin, toteaa puolestaan asuntopäällikkö Mika Laulainen.

Valokuituyhteys mahdollistaa jatkossa myös TV-palveluiden hyödyntämisen kuidun kautta.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on syksyn aikana laajentanut Keuruulla valokuituverkkoaan ja nyt tehty Vuokra-asuntojen päätös mahdollistaa verkon laajentumisen entisestään ja tuo nopeat yhteydet yhä useampien keuruulaisten saataville, toteaa Yhteyspäällikkö Jari Peltonen Pohjois-Hämeen Puhelimesta.

Yhteyksien rakentaminen aloitetaan tämän syksyn aikana ja ne kytketään vaiheittain käyttöön kesään 2018 mennessä.

Lisätietoja:

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos

Asuntopäällikkö Mika Laulainen

Puhelin: 0400-542265

mika.laulainen@keuruu.fi

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY

Myyntijohtaja Jari Liski

Puhelin: 03 486 4231

jari.liski@phpoy.fi

TotoTV maksutta 2.10.-15.10.

Hevosurheilun ykköskanava TotoTV näkyy veloituksetta 2.-15.10. kaapeliverkon ja watson-palvelun kautta. TotoTV:stä näet ravipäivän kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta. Ohjelma-aika on päivittäin noin klo 12:00 – 23:30.

Kampanjaviikkojen kohokohtina ovat 7.10. Kriterium-ravit Tampereella ja 14.10. Toto76-ravit Mikkelissä. Helsingin Vermossa ravataan Toto65-ravit 4.10. ja samassa yhteydessä ohjelmassa on myös Toto-pelien SM-karsinta. Keskiviikkona 11.10. nähdään nuorten ohjastajatähtien Salamakypärät-lähtö.

 • Kaapeli-tv:ssä kanavapaikalla 398
 • Watson-palvelussa kanavapaikoilta 131-136

Lokakuun Bonuskanavana katselukorttiasiakkaille: Viasat History

201710 ViasatHistory KK kanava infokanava 403x300px

Viasat History – historiaa antiikin ajoista aina nykypäivän populaarikulttuuriin

Viasat History tarjoaa sinulle syväsukelluksen merkittävimpiin historiallisiin hetkiin ja tarjoaa viimeisimmät teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista. Kanava tarjoaa kiehtovaa ohjelmaa vuorokauden ympäri.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 98.

Kuukauden tärpit

Elizabeth I (Britannia 2005)

Elisabeth I oli yksi Englannin rakastetuimpia hallitsijoita. Hän yhdisti uskonriidassa jakautuneen kansan ja voitti Espanjan armadan. Oscar-voittajat Helen Miller ja Jeremy Irons tähdittävät HBO:n tuottamaa TV-elokuvaa.

Kaksiosainen draamaelokuva valottaa Elisabet I:n julkista ja henkilökohtaista elämää, etenkin 45-vuotisen hallitsijakauden loppuosaa, esitellen Elisabetin liittolaisia, vihollisia sekä kuningattaren kosijoita. Elisabetin poliittiset sekä sotilaalliset saavutukset muistetaan, mutta neitsytkuningattareksi kutsutun hallitsijan romanttinen elämä on säilynyt toistaiseksi hämärän peitossa.

Sunnuntaina 1.10. klo 21


Pearl Harbor: Totuus (Britannia 2016)

Ennen aamukahdeksaa 7. joulukuuta 1941 japanilaiset iskivät USA:n laivastotukikohtaan Pearl Harborissa. Lopputuloksena oli lähes 2500 kuollutta, kymmeniä tuhoutuneita sotalaivoja sekä USA:n liittyminen toiseen maailmansotaan. Olisiko isku voitu estää?

Kaksiosaisessa dokumentissa läpikäydään syntipukkeja ja skandaaleja, jotka liittyivät Pearl Harborin hyökkäykseen. Sittemmin on osoitettu, että yhdysvaltalaisten tiedustelu olisi saanut vihiä japanilaisten hyökkäyksestä etukäteen. Mutta miksi tätä tietoa ei välitetty eteenpäin?

Maanantaina 9.10. klo 21

Huoltotöitä KTV-runkoverkossa ma 25.9. klo 12-15

PHPOY KTV-runkoverkon huoltotöitä tehdään maanantaina 25.9. klo 12-15.00. KTV verkossa esiintyy tänä aikana lyhyitä katkoksia.

Ongelmien jatkuessa olethan yhteydessä vikapalveluumme 03 486 4100 tai vika@phpoy.fi

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa vaivaa.

PHPOY:n laajakaista- ja lankapuhelinyhteyksissä häiriöitä

PHPOY:n laajakaista- ja lankapuhelinyhteyksissä on häiriöitä. Vika alkoi perjantaina 22.9. ja vikaa korjattiin koko viikonlopun ajan. Vian korjaaminen jatkuu edelleen ja laajakaistaliittymien ja lankapuhelinliittymien uusi arviotu korjausaika on maanantain 25.9 aikana. 

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa

Watson-palvelun päivitys tiistaina 26.9. klo 9-11

Teemme Watson-palvelun taustajärjestelmissä huoltotöitä, jonka vuoksi palvelussa on käyttökatko ti 26.9.2017 klo 9.00 – 11.00.

Käyttökatkon aikana tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä. Lisäksi teemme muutostöitä, joilla vastaamme asiakkailtamme saamaamme palautteeseen selkeyttäen mm. terminologiaa.

1. Arkisto-nimi muuttuu ja on jatkossa Tallenteet
2. Smart TV ja boksi -käyttöliittymissä käynnistyksen jälkeinen oletusnäkymä on jatkossa Watson-päävalikko, samalla käyttöliittymien ulkoasu uudistuu hieman.
3. Päävalikkoon lisätään uusi kategoria Katsoit viimeksi. Uusi kategoria näyttää katsomasi, kesken jääneet ohjelmat.

Huoltotöiden aikana Watson-palvelun käyttäminen tai tallenteiden tekeminen kyseiselle ajalle ei ole mahdollista.

Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Disney Channel ja Disney XD -kanavat siirtyvät uudempaan lähetystekniikkaan

Pohjois-Hämeen Puhelimen kaapeliverkossa näkyvät Disney Channel ja Disney XD –kanavat siirtyvät 4.10.2017 käyttämään uudempaa tekniikkaa (MPEG4-pakkaus). Jatkossa kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD –hyväksytty televisio tai digiboksi. Voit tarkistaa oman laitteesi tiedot osoitteessa www.testatutlaitteet.fi.

Huom!
Mikäli käytössäsi on Cable Ready HD –hyväksytty televisio tai digiboksi, kanavien katselu vaatii korttilinkityksen. Ilmoita laitteesi linkitysnumero (pairing ID) asiakaspalveluumme, puh. 03 486 4300.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

PHP hintaharavointi FB 1200x627

HINTAHARAVOINTI PERJANTAINA 15.9. KAIKISSA MYYMÄLÖISSÄMME!

MYYMÄLÖISSÄ TAPAHTUU KLO 10 – 16:

HARAVOIDUT HINNAT (KATSO TARKEMMAT TIEDOT ALTA)

PUOLUKKAPIIRAKKAA JA KAHVIA

10 ENSIMMÄISELLE OSTAJALLE HARAVA KAUPAN PÄÄLLE!

TARJOUKSET VOIMASSA VAIN 15.9. (HUOM. TUOTTEITA RAJOITETUSTI)

Huawei Y5 II -älypuhelin 79€ (norm. 99€)

HP Officejet 3830 -tulostin 49€ (norm. 69€)

Älypuhelimien suojalaseja 10€ 

Älypuhelimien suojakoteloita 10€

Doro 530 X kestävä kamerapuhelin 99€ (norm. 129€)

• Poitotuotteita poistohinnoin!

LISÄKSI VOIMASSA SYNTTÄRIVUODEN TUOTETARJOUKSET:  

HP 250 G5 PHPOY EDITION -kannettava 399€ (norm. 534€), myös vuokrahintana 15€/kk 36kk ajan.

Huawei MediaPad T1 10 Wifi PHPOY EDITION -tabletti 109€ (norm. 179€)

 

TERVETULOA HINTAHARAVOIMAAN! 

 • Huawei Y5 II -älypuhelin 79€ (norm. 99€)
 • HP Officejet 3830 -tulostin 49€ (norm. 69€)
 • Älypuhelimien suojalasit 10€
 • Enjoy & OXO Älypuhelimien suojakotelot 10€
 • Doro 530 X, roisketiivis ja iskunkestävä kamerapuhelin 99€ (norm. 129€)
 • Doro Secure 350 -lankapuhelin 59€ (ovh. 129€)
 • Doro 8030 -matkapuhelin 79€ (ovh. 199 €)

 

 

LISÄKSI VOIMASSA SYNTTÄRIVUODEN TUOTETARJOUKSET: 

 • HP 250 G5 PHPOY EDITION -kannettava 399€ (norm. 534€), myös vuokrahintana 15€/kk 36kk ajan.
 • Huawei MediaPad T1 10 Wifi PHPOY EDITION -tabletti 109€ (norm. 179€)

·        F-securen tietoturva alk. 2,90€/kk

 

TERVETULOA HINTAHARAVOIMAAN! 

120-vuotisjuhlarahaston lahjoitukset

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on tehnyt jo 120 vuotta työtä alueensa tietoliikenneyhteyksien kehittämiseksi. Keväällä PHPOY perusti yhtiön 120-vuotisen taipaleen kunniaksi 50.000 euron juhla-rahaston tukemaan toiminta-alueensa lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä hankkeita.

Tähän mennessä lahjoituksia on päätetty antaa seuraavasti:

2 500 € – Virtain Veikot ry:lle lentopallotykin hankintaan
2 500 € – Runttimäen Maastoliikuntakeskus ry:lle liikuntakeskuksen kehittämiseen
5 000 € – Virtain Kiekkokarhut ry:lle Pukkivuoren laskettelurinteen kehittämiseen
2 500 € – Virtain 4H-yhdistys ry:lle Seuraa senioreille projektiin, nuorten työllistäminen
2 000 € – Virrat Hacklab ry:lle Lasten tutustuttaminen tieteeseen ja teknologiaan-projektin laitehankintoihin
5 000 € – Merikanto-opistolle lainasoitinkokoelman kartuttamiseen
2 000 € – Mäntänvuoren Partiolaiset ry:lle veneilykaluston hankintaan
2 500 € – Mannerheimin Lastensuojeluliitto Kolhon paikallisyhdistys ry:lle, Kolhon Kyläyhdistys ry:lle, Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistys ry:lle ja Kolhon Vihuri ry:lle liikuntavälineistön hankintaan Kolhon lapsille ja nuorille
1 500 € – Vilppulan Nyrkkeilijät ry:lle Junnuboxing-kurssin varusteiden hankintaan
5 000 € – Ruoveden Pirkat ry/Pesäpallojaostolle uuteen kioski/kuuluttamo rakennukseen
1 500 € – Ruoveden Kanoottipurjehtijat ry:lle nuorille aloittelijoille sopivien kanoottien hankintaan
2 500 € – Ruoveden Ratsastajat ry:lle estekaluston hankintaan
2 000 € – Muroleen Kyläyhdistys ry:lle tenniskentän ja urheilukentän kunnostukseen

Rahastossa on edelleen jaettavaa ja toivomme lisää samankaltaisia hankkeita, joista jää pitkäkestoinen ja laajaa joukkoa koskettava hyöty.

Lue lisää juhlarahastosta ja ano rahaa omalle hankkeellesi

PHPOY 120 vuotta -näytelmä


Syyskuun Bonuskanavana katselukorttiasiakkaille: Nat Geo Wild

201709 NatGeoWild DNA TV

Katselukorttiasiakkaat kohtaavat kesyttämättömän luonnon omassa olohuoneessaan kun syyskuun bonuskanavana on Nat Geo Wild. Nat Geo Wild tuo ruutuusi upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Kanava tarjoaa upeita luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja ympäri vuorokauden.

Kuukauden tärpit

Wild South Africa, su 3.9. klo 19

Etelä-Afrikka on ääripäiden maa: kuumuutta ja kylmyyttä, aavikkoa ja tropiikkia. Sääolosuhteet ja maantieteelliset erityisominaisuudet luovat erikoislaatuisen elinympäristön eläinlajeille. Aina strutseista pingviineihin.

Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eläimiin, jotka viihtyvät Etelä-Afrikan poikkeuksellisessa ilmastossa. Sarjassa tutustutaan mm. hylkeisiin, jotka metsästävät taitavasti merilintuja, viidakossa lymyäviin jättiläiskrokotiileihin, unohtamatta sisämaan savanneilla asuvia leijonia ja elefantteja.

 

Snakes in the City, ma 4.9. klo 19

Etelä-Afrikan Durban on tunnettu upeista rannoistaan, miellyttävästä ilmastostaan, meripuistostaan ja akvaariostaan. Sekä myrkyllisistä käärmeistä. Kylmäpäiset Simon ja Nadine Keyes pyydystävät näitä ei-toivottuja luikertelijoita kodeista ja pihoilta.

Mikään käärmelaji ei hetkauta tätä pariskuntaa. Milloin on python lyöttäytynyt uima-allasbileisiin ja musta mamba pesii takapihalla? He pyydystävät myrkkykäärmeitä luotettavilla työkaluilla ja lehmän hermoilla. Simon ja Nadine hoitavat vaarallisetkin tilanteet ihailtavan rauhallisesti ja huumoria viljellen.

 

National Geographic Channel -kanava kuuluu S, M- ja L- sekä Viasat Kulta ja Viasat Viihde -paketteihin ja on lisäksi valittavissa Mix4, 8, ja 12 -paketteihin!

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy rallisprint 13.8.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy rallisprint Ruoveden keskustassa sunnuntaina 13.8. klo 12 alkaen.

Täältä löydät kartan, osallistujalistan ja tiedotteet

Elokuun bonuskanava katselukorttiasiakkaillemme: Eurosport 2

Eurosport 2 - uuden sukupolven urheilukanava

Elokuussa 2017 kanavan tarjontaan kuuluvat mm. tenniksen US Open, snookeria, naisten jalkapallon EM-kisojen loppuottelu, yleisurheilun MM-kisat sekä pyöräilyn Espanjan ympäriajo – La Vuelta.

Bonuskanava on katselukorttiasiakkaillemme ilmainen ja löytyy kanavapaikalta 98.

 

Juhlavuoden kuumat tarjoukset!

PHPOY juhlaviikko tuotenostot A4 TULOSTE2

SuomiAreenaTV kaapeliverkossamme 10.7.-14.7.

SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

SuomiAreenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta. Keskusteluja pääset seuraamaan maksutta kaapeliverkossamme 10.7.-14.7. kanavapaikalta 265. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua: musiikkia, urheilua, liikuntaa, näytelmiä. Valtaosa televisioista ja digibokseista löytää kanavan automaattisesti. Jos näin ei käy, suorita kanavahaku uudelleen.

 

Asiakaspalvelun kesän aukioloajat

Asiakaspalvelumme palvelee kesän ajan (26.6.-6.8.) klo 8-17.

Aurinkoista kesää!

Toivottaa
Pohjois-Hämeen Puhelimen väki

 

VIDEO: Pohjois-Hämeen Puhelin Oy 120 vuotta

Lue uusi PHPOY:n 120-vuotishistoriikki

PHPOY:n juhlarahastosta ensimmäiset lahjoitukset

Hallituksemme kokoontui tänään ja käsitteli lahjoitushakemuksia.

Hallitus päätti myöntää 2 500 euron lahjoituksen Virtain Veikot ry:lle lentopallotykin hankintaan ja 2 500 euron lahjoituksen Runttimäen Maastoliikuntakeskus ry:lle liikuntakeskuksen kehittämiseen.

Perusteena myönteisille päätöksille oli, että näistä hankkeista jää pitkäkestoinen laajaa joukkoa koskettava hyöty.

Toivomme lisää samankaltaisia hakemuksia pitkäkestoisiin ja laajaalle joukolle hyötyä tuottaviin hankkeisiin.

Lue lisää juhlarahastosta ja ano rahaa omalle hankkeellesi

 

PHPOY synttariviikko FB 1200x628

TERVETULOA JUHLIMAAN SYNTTÄRIVIIKOLLE!

TIISTAINA 13.6. KAKKUKAHVIT KAIKISSA MYYMÄLÖISSÄMME!


Pohjois-Hämeen Puhelimen synttärikiertue:

Ruoveden myymälä: ke 14.6.
Virtain myymälä: to 15.6.  << KLO 12 HELTER SKELTER
Mäntän myymälä: pe 16.6.

TAPAHTUMAA MYYMÄLÖIDEN PIHALLA KLO 10-14:

 • 120 ensimmäiselle Alexin angusburger klo 11 eteenpäin (Leporannan tilan lähilihaa)
 • 120 ensimmäiselle ilmapallot
 • Onnenpyörää pyörittämällä palkintoja ONNIKISKASTA

TASATUNTITARJOUKSIA MYYMÄLÖISSÄ KLO 9-16

Koko kesän myymälöissämme juhlavuoden arvonta!

 

Turvapaketin päivitys meneillään - ei aiheuta toimenpiteitä

PHPOY:n Turvapaketti / F-Securen tuotantoympäristö päivitettiin uuteen Safe 3 -tuotantoympäristöön 23.5. klo 17 alkaen.

Joillekin asiakkaille lähti ns. ”Tervetuloa viesti” järjestelmästä päivityksen yhteydessä, jossa kehotetaan asentamaan Turvapaketti.
Asennus ei kuitenkaan mene läpi, vaan käyttäjä saa ilmoituksen tilauskoodin virheellisyydestä.

Asennusta ei ole tarpeellista tehdä, vaan Turvapaketin toiminta jatkuu normaalisti.
Tietokoneen ja muiden laitteiden Turvapaketti -ohjelmisto päivittyy automaattisesti uuteen versioon, kun päivitys tulee saataville.

Uudistuksen myötä palvelun hallintaportaali uudistuu.
Aiemmin Turvapaketin asennuslisenssejä on voinut hallita oma.phpoy.fi -sivuston kautta.

Uusi hallintaportaali löytyy osoitteesta https://safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/gridit/
Portaaliin pääsee kirjautumaan Tervetuloa -viestissä olevilla tunnuksilla.

Toistaiseksi käyttäjien ei tarvitse siis tehdä mitään ja Turvapaketin toiminta jatkuu laitteessa normaalisti!

Poikkeukselliset aukioloajat puhelinasiakaspalvelussamme ja myymälöissämme

Puhelinasiakaspalvelumme palvelee poikkeuksellisesti keskiviikkona 24.5. klo 8-18. Helatorstaina puhelinasiakaspalvelumme ja myymälämme on suljettu. Palvelemme normaalisti taas pe 26.5.

PHPOY tarjoaa MM-kisat teräväpiirtona kaapeli-tv-asiakkailleen

Mahtavia uutisia kiekkofaneille!

Jääkiekon MM-kisat pelataan 5.-21.5.2017 Saksassa ja Ranskassa (Köln ja Pariisi). PHPOY tarjoaa asiakkailleen jääkiekon MM-kisojen ajan MTV3 HD-kanavan katsottavaksi ilman katselukorttia PHPOY:n kaapelitalouksissa. Suomen pelit on siis nyt mahdollista nähdä entistä terävämmin MTV3 HD -kanavalta. MTV3 HD –kanava on katsottavissa kanavapaikalla 23.

Teräväpiirto- eli HD-lähetyksestä pääsee parhaiten nauttimaan nopeatempoisten urheilulähetysten yhteydessä. Esimerkiksi jääkiekon erottaa jäästä entistä terävämmin HD-laatuisesta lähetyksestä.

Näin seuraat MM-kisoja teräväpiirtona

MTV3 HD teräväpiirtokanavan katselu edellyttää kaapeliverkossa Cable Ready HD -hyväksyttyä vastaanotinta.

MTV3 HD –kanavalla MM-lähetyksiä on seuraavasti:
• 12 ottelua
• Suomen pelit (alkulohkon 7 ottelua ja puolivälierä), molemmat semifinaalit, pronssiottelu ja finaali
• MTV3:n kiekko-ottelut on saatavilla myös ruotsinkielisellä selostuksella

Ottelut MTV3 HD -kanavalla

pe 5.5. 17:15 Suomi - Valko-Venäjä Saukkonen (Lönnqvist)
su 7.5. 17:15 Suomi - Ranska Saukkonen (Lönnqvist)
ma 8.5. 21:15 Suomi - Tshekki Mertaranta (Lönnqvist)
ke 10.5. 21:15 Suomi - Slovenia Saukkonen (Lönnqvist)
la 13.5. 13:15 Norja - Suomi Mertaranta (Lönnqvist)
su 14.5. 21:15 Sveitsi - Suomi Saukkonen (Lönnqvist)
ti 16.5. 21:15 Kanada - Suomi Saukkonen (Lönnqvist)

Pudotuspelit (selostajat päätetään, kun joukkueet selvillä)
to 18.5. 17:15 tai 21:15 Puolivälierä
la 20.5. 16:15 Välierä
la 20.5. 20:15 Välierä
su 21.5. 17:15 Pronssiottelu
su 21.5. 21:45 Finaali

HUOM! C More Total- tai C More Sport -kanavapaketin tilaajat näkevät kaikki 64 peliä suorana ja halutessaan tietysti myös teräväpiirtona.

Jääkiekon MM-kisojen ajan PHPOY:n asiakkailla on nyt myös mahdollisuus nauttia muusta MTV3 HD -teräväpiirtokanavan ohjelmistosta. MTV3 HD -kanavalta näet mm. kaikki kotimaiset ohjelmat HD-kuvanlaadulla. Luvassa on ruudun täydeltä ohjelmia jokaiseen makuun. Näe kaikki nämä, ja muutkin MTV3:n ohjelmat entistä terävämpänä MTV3 HD -kanavalta.

Tarkista nyt oman laitteistosi HD-valmius ja nauti kevään kiekkohuumasta entistä terävämmällä kuvanlaadulla!

Toukokuun bonuskanava kaapeli-tv:ssä: Viasat Golf

Hyviä uutisia katselukorttiasiakkaillemme! 

Toukokuun bonuskanava kaapeli-tv:ssä on Viasat Golf

US Open, The Open ja PGA Championships. European Tour ja LPGA:n parhaimmat palat. Tästä on kyse Viasat Golfilla. Parhaat putit, siisteimmät chipit ja kaikki parhaat golfaajat yhdellä ja samalla kanavalla. Kaikki turnaukset suorina lähetyksinä suomenkielisellä ja alkuperäisselostuksella. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 98 ja on katselukorttiasiakkaillemme ilmainen.

 

Ruoveden myymälän ilme uudistuu

   WP 20170427 12 22 34 Pro pieni

Ruoveden myymälän ilme uudistuu. Myymälän tilat ovat poissa käytöstä remontin takia. Väliaikainen palvelupiste palvelee normaalisti ma-pe 9-17. Palvelupiste sijaitsee myymälän kanssa samassa rakennuksessa ja sisäänkäynti on normaalisti myymälän ovesta. Pahoittelemme remontin takia aiheutuvia erikoisjärjestelyjä. Uudistuneen myymälän avajaisia ja 120-vuotis syntymäpäivää vietetään viikolla 24. Silloin on luvassa myymälöillämme mielettömän hyviä tarjouksia ja tarjottavaa yms. yms. Ilmoitamme lähempänä ajankohtaa Facebook-sivuillamme ja paikallislehdissä syntymäpäiväviikon tapahtumista.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy perusti 120-vuotisjuhlarahaston

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on tehnyt jo 120 vuotta työtä alueensa tietoliikenneyhteyksien kehittämiseksi. Nyt PHPOY:n yhtiökokous on yhtiön 120-vuotisen taipaleen kunniaksi päättänyt valtuuttaa hallituksen perustamaan 50.000 euron juhlarahaston tukemaan toiminta-alueensa lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä hankkeita.
- Haluamme ohjata 120-vuotisjuhlarahaston varat nimenomaan Pohjois-Pirkanmaan lasten ja nuorten hyvinvointiin tähtääviin hankkeisiin, koska olemme aina halunneet edistää paikallista hyvinvointia ja mielestämme paras ja pisimmän tähtäimen keino siihen on tukea lapsia ja nuoria, yhtiön toimitusjohtaja Juha Ahoniemi kertoo.

Tarkkoja vaatimuksia ei ole, kunhan hankkeiden tavoitteina on lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Rahaa juhlarahastosta tulee anoa PHPOY:n verkkosivuilla julkaistavalla lomakkeella.
- Käymme kaikki hakemukset läpi ja hallitus tekee päätöksen tapauskohtaisesti. Toivon, että saamme paljon hyviä ja huolella tehtyjä anomuksia, jotta juhlarahaston varat saadaan ohjattua oikeisiin hankkeisiin, Ahoniemi toteaa.

Hakuaika on päättynyt. Kiitos hakemuksista, niitä on tullut runsaasti.

 


Myönnetyt lahjoitukset

2 500 € – Virtain Veikot ry:lle lentopallotykin hankintaan
2 500 € – Runttimäen Maastoliikuntakeskus ry:lle liikuntakeskuksen kehittämiseen
5 000 € – Virtain Kiekkokarhut ry:lle Pukkivuoren laskettelurinteen kehittämiseen
2 500 € – Virtain 4H-yhdistys ry:lle Seuraa senioreille projektiin, nuorten työllistäminen
2 000 € – Virrat Hacklab ry:lle Lasten tutustuttaminen tieteeseen ja teknologiaan-projektin laitehankintoihin
5 000 € – Merikanto-opistolle lainasoitinkokoelman kartuttamiseen
2 000 € – Mäntänvuoren Partiolaiset ry:lle veneilykaluston hankintaan
2 500 € – Mannerheimin Lastensuojeluliitto Kolhon paikallisyhdistys ry:lle, Kolhon Kyläyhdistys ry:lle, Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistys ry:lle ja Kolhon Vihuri ry:lle liikuntavälineistön hankintaan Kolhon lapsille ja nuorille
1 500 € – Vilppulan Nyrkkeilijät ry:lle Junnuboxing-kurssin varusteiden hankintaan
5 000 € – Ruoveden Pirkat ry/Pesäpallojaostolle uuteen kioski/kuuluttamo rakennukseen
1 500 € – Ruoveden Kanoottipurjehtijat ry:lle nuorille aloittelijoille sopivien kanoottien hankintaan
2 500 € – Ruoveden Ratsastajat ry:lle estekaluston hankintaan
2 000 € – Muroleen Kyläyhdistys ry:lle tenniskentän ja urheilukentän kunnostukseen

Uudet laajakaistakampanjat

Voimalaitteiden muutostöitä Ruovedellä 12.4.

Voimalaitteiden muutostöiden vuoksi, Ruoveden keskustan alueella voi ilmetä GSM-verkon liikennehäiriöitä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 12.4. klo 00.00-02.00 välisenä aikana. Kaapeli-tv verkossa ilmenee myös kaksi lyhyttä katkosta.

Myymälöiden ja asiakaspalvelun poikkeukselliset aukioloajat 13.4.

Myymälämme ovat avoinna poikkeuksellisesti torstaina 13.4. klo 9-15. Asiakaspalvelumme 03 486 4300 palvelee klo 8-18. Myymälät ja asiakaspalvelu palvelevat normaalisti taas tiistaina 18.4. Myymälät klo 9-17 ja asiakaspalvelu 8-20. Mäntän ja Virtain myymälät ovat suljettuna klo 12-13 lounastauon vuoksi.

 

 

Huoltotöitä Watson-palvelussa 12.4. klo 02.00-04.00

Watson-palvelussa tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä keskiviikkona 12.4.2017. Huoltotöiden vuoksi klo 02.00-04.00 välisenä aikana voi esiintyä lyhyitä katkoksia Watson-palvelun käytössä.

Watson-palvelun kanavakohtainen kahden viikon tallennusominaisuus poistuu 3.4.2017

Watson-palvelun kehittäminen jatkuu kevään aikana, jolloin mobiilisovellukset uudistuvat ja myös tallennusominaisuudet muuttuvat. Kehitämme kuuden kuukauden rajattoman tallennustilan ominaisuuksia, joilla sisältö on helpommin löydettävissä ja tallentaminen entistäkin helpompaa.

Muutoksia tulee myös kahden viikon kanavakohtaiseen tallennukseen. Tekijänoikeusmuutosten siirtymäaikojen umpeutumisen myötä Watson-palvelun kanavakohtainen kahden viikon tallennusominaisuus poistuu ma 3.4.2017 alkaen. Ominaisuuden poistamisen taustalla on vaatimus tekijänoikeusjärjestöiltä koskien kaikkia vastaavanlaisten palveluiden tarjoajia.

Yksittäisten ja toistuvien ohjelmien kuuden kuukauden rajaton tallennus säilyy edelleen, joten tallennusominaisuuksia löydät Watsonista myös jatkossa. Tallentaa voit älypuhelimella, tabletilla, selaimella tai televisiolla, johon on asennettu Watson Smart TV -sovellus tai jossa on Watson tv-tikku/boksi.

Tulossa uudet mobiilisovellukset

Keväällä julkaisemme uudet iOS ja Android -mobiilisovellukset. Uusi mobiilisovellus nopeuttaa sovellusten käyttöä, ja sisältää huippuominaisuuden, jolla voit käyttää mobiililaitettasi älytelevisiosovelluksen kaukosäätimenä. Windows Phonen Watson-tuki päättyy myöhemmin keväällä.

Lisätietoja muutoksista saat asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

Huoltotöitä Watson-palvelussa ke 22.3.

Watson-palvelussa tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä keskiviikkona 22.3.2017. Huoltotöiden vuoksi klo 02.00-04.00 välisenä aikana voi esiintyä lyhyitä katkoksia Watson-palvelun käytössä

FB PHPOY rekry 1200x627

REKRY: OLETKO SINÄ KESÄLÄHETTIMME? HAKU KÄYNNISSÄ 31.3. ASTI!

Kiinnostaako kesätyö ihmisten parissa? Oletko reipas ja sosiaalinen?

Pohjois-Hämeen Puhelin täyttää 120 vuotta ja tarjoamme kahdelle onnekkaalle kesätöitä juhlavuotemme kesälähetteinä! Kesälähettinä pääset edustamaan PHPOY:tä kesätapahtumissamme ja kiertämään alueellamme hauskan ohjelman merkeissä. Työ ajoittuu kesäelokuulle ja on luonteeltaan osa-aikaista.

Hakemamme henkilö on:
• Iältään 16-25-vuotias
• Luonteeltaan reipas ja rohkea
• Oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
• Motivoitunut omaksumaan tärkeimmät asiat tuotteistamme ja palveluistamme
• Ajokortti katsotaan eduksi

Tarjoamme:
• Vaihtelevaa, monipuolista ja viikonloppupainotteista työtä
• Mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön
• Kirjallisen työtodistuksen ja onnistuneesta suorituksesta suositukset cv:hesi!

Tee tästä elämäsi hauskin duunikesä ja hae mukaan. Hakuaikaa on jatkettu 31.3.2017 saakka. Hakemuksesi ja perustelusi siitä, miksi juuri SINÄ olisit oiva kesälähettimme, voit lähettää osoitteeseen jari.liski@phpoy.fi Lisätietoja saat Jarilta p. 03 486 4231.

Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelu kaapeliverkossamme jatkuu ilman keskeytystä

Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelua ei jouduta keskeyttämään kaapeliverkossamme maaliskuun alussa, sillä operaattorit ovat päässeet sopimukseen tv-yhtiöiden kanssa kanavien jakelun jatkumisesta.

Jakelun keskeytysuhka koski seuraavia kanavia: Ava (MTV) sekä Hero, Jim ja Liv (Nelonen Media). Kanavien jakelu jatkuu ilman keskeytystä.

Nyt solmitut sopimukset tv-yhtiöiden kanssa mahdollistavat kanavien jakelun 30.9.2017 saakka. Neuvottelut kanavien jakelusta myös tämän jälkeen jatkuvat edelleen. Jakeluun liittyviä tekijänoikeuskysymyksiä käsitellään yhteisessä työryhmässä televisioyhtiöiden, kaapelitelevisio-operaattoreiden ja televisio-ohjelmien oikeudenhaltijoita edustavien järjestöjen kanssa.

Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelu PHPOY:n kaapeliverkossa vaarassa keskeytyä 1.3.

Varaudumme keskeyttämään Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelun kaapeliverkossaan 1. maaliskuuta alkaen toistaiseksi. Toteutuessaan keskeytys koskisi seuraavia kanavia: Ava (MTV) sekä Hero, Jim ja Liv (Nelonen Media). Tv-yhtiöt ovat irtisanoneet näiden kanavien kaapelijakelua koskevat sopimukset päättymään helmikuun lopussa, eikä operaattori voi jakaa kanavia ilman sopimusta. Kanavien jakelu voi jatkua vasta, kun neuvotteluissa päästään sopimukseen jatkosta. Tavoitteena on edelleen päästä sopimukseen tv-yhtiöiden kanssa siten että jakelu voi jatkua. Neuvottelut jatkuvat, ja tiedotamme asiasta heti, kun asiasta on uutta kerrottavaa. Pahoittelemme mahdollista keskeytystä kanavien jakelussa.

Kiristyshaittaohjelmaa levitetään Postin nimissä

Kiristyshaittaohjelmaa levitetään Postin nimissä. Lue lisää Viestintäviraston sivuilta.

Myymälät kiinni 15.2.

Myymälämme ovat kiinni poikkeuksellisesti keskiviikkona 15.2. koulutustilaisuuden vuoksi. Palvelemme taas torstaina 16.2. normaalisti klo 9-17.

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017 ja myös MTV:n kanavapaketit kokevat muutokset. Seuraavat muutokset tulevat voimaan 1.3.2017 alkaen. MTV Total -kanavapaketin nimi muuttuu C More Totaliksi ja MTV Total Sport -kanavapaketin C More Sportiksi. Kanavapaketteihin sisältyvien kanavien nimet muuttuvat myös C More -alkuisiksi. (esim. MTV Max on C More Max).

Uudistuva C More -kanavapaketti

C More on jatkossa elokuvien ja sarjojen paketti. Sen sisältöä on sisältöä on selkeytetty ja jatkossa paketti tarjoaakin puhtaasti elokuva- ja sarjasisältöjä. Urheilusisällöt löytyvät jatkossa MTV:n muilta kanavapaketeilta: elokuvia, sarjoja ja urheilua tarjoavalla C More Totalilta ja vain urheiluun keskittyvältä C More Sportilta. C More Golf -kanava siis poistuu nykyisestä C More -paketista. Täysin uutena kanavana C More -pakettiin kuuluu jatkossa taas lastenkanava C More Juniori.

Helmikuun bonuskanava viihdepalvelussa: Nick Jr

Nick Jr on helmikuun bonuskanavana viihdepalvelussamme. Alle kouluikäisille suunnattu kanava tarjoaa ympärivuorokautista lastenohjelmaa kokonaan suomeksi. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 998.

Hauskoja katseluhetkiä Nick Jr- kanavan parissa!

Asiakaspalvelu

Henkilöasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4300
asiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4200
yritysasiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Häiriöilmoitukset

Henkilöasiakkaat
puh. (03) 486 4100 (24h)
vika(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
puh. (03) 486 4400 (24h)
yritystuki(at)phpoy.fi

Yritystuki

ma-pe 8-16
03 486 4400
yritystuki(at)phpoy.fi

Myymälät

Myymälät avoinna ma-pe 9-17.
Mäntän ja Virtain myymälä suljettu
12-13 lounastauon vuoksi.

Mänttä-Vilppula
Virkamiehenkatu 3
03 486 4280

Ruovesi
Honkalantie 1
03 486 4220

Virrat
Keskustie 7
03 486 4290