Eurosport 2 veloituksetta Watsonissa Olympialaisten ajan

Hienoja uutisia Watsonin käyttäjille! Kisojen jääkiekkokanava Eurosport2 on Watson-asiakkaiden katsottavissa maksutta olympialaisten ajan 9.-25.2.2018.

Olympialaisten televisiolähetykset tulevat jakaantumaan YLEn, TV5n ja Eurosportin -kanaville.

Kisojen jääkiekkokanava tulee olemaan Eurosport 2, jolla näkyy nykytiedon mukaan kaikki Suomen miesten alkusarjan pelit ja iso osa jatkopeleistä. Myös välierät, pronssiottelu ja finaali näkyvät Eurosport 2:lla. Suomen ottelut tulevat lisäksi näkymään vapaasti vastaanotettavalta TV5-kanavalla.

Helmikuun bonuskanava Watson-asiakkaille: Nick Jr

Nick Jr. tarjoaa vuorokauden ympäri älykästä ja hauskaa alle kouluikäisille lapsille suunnattua ohjelmaa, johon aikuiset voivat luottaa. Kanavan ohjelmien parissa lapset viihtyvät ja oppivat uutta. Suomeksi puhuttu.

Bonuskanavan löydät kanavapaikalta 998. 

Helmikuun bonuskanava katselukorttiasiakkaille: Nat Geo Wild

Eläimellistä menoa! Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. Nat Geo Wild tuo ruutuusi upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Kanava tarjoaa upeita luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja ympäri vuorokauden.

Kuukauden tärpit

America the Beautiful: Wild Frontier

Yhdysvaltojen monimuotoinen luonto on täynnä legendaarisia maisemia ja kuuluisia eläimiä: Kalifornian satametriset punapuumetsät, preerioiden biisonit, Yellowstonen kuumat lähteet, Evergladen rämeet alligaattoreineen.

America the Beautiful: Wild Frontier -sarjassa matkustetaan läpi Yhdysvaltojen ja tutustutaan eri osavaltioiden luontoon, luonnonpuistoihin sekä niiden eläinkuntaan. America the Beautiful esittelee niin tunnetut punapuumetsät kuin Teksasin vaatimattomat suoalueet. Tutuksi tulevat Pohjois-Amerikan kiehtovimmat kohteet sekä eläimet, kuuluisimmat nisäkkäät ja harvoin nähdyt eliöt.

Su 4.2. klo 19.00

Africa’s Hunters (2. kausi)

Nuori kilpailija haastaa lauman viisaan leopardivanhuksen. Leijonanpoikanen taistelee läpi ensimmäisten kuukausiensa. Nuoren hyeenan pitää kasvaa voimakkaaksi selviytyäkseen lähestyvästä kuivasta kaudesta. Africa’s Hunters -sarja vie keskelle Zambiassa asuvien petoeläimien elämää.

Africa’s Hunters -sarjassa seurataan Zambian savanneilla asuvia petoeläimiä. Erikoiskameroilla kuvattu sarja näyttää ainutlaatuisen läheltä, kuinka leijonat, leopardit, hyeenat ja villikoirat saalistavat yön pimeydessä ja puolustavat reviiriään päivisin.

Ma 5.2. klo 19.00

Outback Wranglers

Australian Pohjoisterroriossa asuvia suolaisen veden krokotiilejä on suojeltu jo 40 vuoden ajan, joten krokotiileillä on ollut aikaa kasvaa todella isoiksi. Jopa henkilöauton kokoisiksi! On siis kaikkien edun mukaista, etteivät ihmiset ja krokotiilit kohtaa. Tätä varten ovat olemassa Mat Wright ja hänen kollegansa.

Matt Wright on entinen helikopteripilotti, joka työskentelee nykyisin jättiläiskrokotiilien suojelualueella. Yhdessä tiiminsä kanssa, Wright huolehtii, etteivät nämä jopa viisimetrisiksi kasvavat pedot ja ihmiset pysyvät omilla alueillaan, eivätkä törmää toisiinsa. Ja hyvällä onnella nähdään, kuinka suojelijat pyydystävät yhden monsterikrokon.

Su 21.2. klo 19.00

Nat Geo Wild -kanava löytyy kanavapaikalta 174 ja Nat Geo Wild HD -teräväpiirtokanava kanavapaikalta 226. Lähetysaika 24 h. Englanninkielinen, osittain tekstitetty suomeksi

KTV:n kuukausihinnat nousevat 1.3.2018 alkaen

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n kaapeli-tv-liittymien kuukausihinnat nousevat noin 3 % 1.3.2018 alkaen. Hintamuutos johtuu yleisen kustannustason noususta ja kanavayhtiöiden muutoksista. Muutos koskee myös kuitu-KTV-palvelua.

Uudet hinnat 1.3.2018 alkaen:

Omakotitalo                           7,25 €/kk
Paritalo                                13,94 €/kk
Taloyhtiö, yli 3 asuntoa          5,63 €/kk
+ asuntokohtainen maksu     4,73 €/kk

 

 

 

Uusi maksupalvelulaki astui voimaan 13.1.2018

Uusi maksupalvelulaki astui voimaan 13.1.2018, jonka määräysten johdosta operaattorit ovat yhteisesti sopineet maksupalvelunumeroihin asetettavasta 50 euron kertaostosrajasta. Raja koskee maksupalvelunumeroita ja maksullisia palvelunumeroita sisältötyypistä riippumatta. Raja ei koske Yritysnumeroita tai 0800-numeroita. Samoin maksupalvelulaista johtuen maksupalvelupuheluiden liittymäkohtainen maksimikäyttöraja on 250 €/kk.

Myymälät suljettu to 25.1. klo 9-13.00

Koulutustilaisuuden vuoksi myymälät suljettu torstaina 25.1. klo 9-13.

Asiakaspalvelu palvelee normaalisti puhelimitse 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi.

Aktiiviset kyläyhdistykset tarttuivat toimeen: ELY-keskus rahoittaa
kuusi kuituhanketta Ylä-Pirkanmaan seutukunnassa

kuituhankekuva

Ylä-Pirkanmaan seutukunnassa ollaan syystä iloisia, sillä ELY-keskus on myöntänyt
alueella rahoituksen kuuteen valokuituhankkeeseen. Viisi hankkeista toteutetaan
Ruovedellä ja kuudes Virroilla.


Vastaavat hankkeet etenevät yleensä keskusjohtoisesti tai kuntavetoisesti, mutta Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumalli tuo hankkeiden toteuttajiksi omaa asuinaluettaan kehittävät paikalliset kyläkunnat ja ihmiset. Pirkanmaalla aktiiviset kyläyhdistykset hakivat itse rahoituksen ja se saatiin kaikille hakemusvaiheeseen asti edenneille hankkeille.


Lisää elinvoimaa koko seutukuntaan


Seutukunnan kylissä iloitaan siitä, että kaikki kuusi hanketta saivat rahoituksen. Mukana olevien kylien on jatkossa mahdollista panostaa nopeaan ja luotettavaan tiedonsiirtoon. Väärinmajan kylän aktiiveille, maanviljelijä Juha Saarilahdelle ja Petri Asikaiselle nopeat yhteydet ovat tärkeitä jo työn puolesta.

-Tietoliikenneyhteydet ovat nykymaanviljelyssä oleellisia. Nykyinen mobiililaajakaista toimii ajoittain hyvin, mutta esimerkiksi loma-aikoina nopeus hidastuu ja yhteydet ovat heikkoja. Kun hanketta alettiin virittää, halusimme ehdottomasti mukaan. Pitää laittaa itsensä likoon ja olla aktiivinen, muuten ei mitään saa, Asikainen ja Saarilahti kertovat.


Myös Ruoveden kunnan johdossa iloitaan hankkeesta. - Tämä on hienoa seutua asua ja yrittää, hankkeet ovat yksi osoitus seudun yhteisöllisyydestä. Olemme kunnan taholta auttaneet organisoinnissa, miten vain olemme
voineet. Mutta kyllä kylissä aktiiviset asukkaat ovat tehneet valtavan työn, iloitsee Ruoveden kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita. - Tämä on tärkeä asia myös kunnalle. Kun tietoliikenneyhteydet saadaan nykypäivän vaatimusten tasolle, se lisää kunnan houkuttavuutta sekä yritysten että asukkaiden keskuudessa. On hienoa, että voimme olla etunenässä viemässä kehitystä eteenpäin, sillä olemme elinvoimainen ja kehittyvä kunta.

Kyläkuitumallilla loppukäyttäjät keskiöön

Seutukunnan valokuituhankkeiden suunnitelmat on tehty hyödyntäen Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumallia, jossa selvitetään ensin kyläläisten mielenkiinto hankkeeseen. Seuraavaksi kyläyhdistykset tekevät jo ennen rahoituksen hakemista juridisesti sitovat sopimukset loppuasiakkaiden kanssa. Näin saadaan varhaisessa vaiheessa tietoon liittymien paikat, mikä mahdollistaa urakoiden tarkat hinta-arviot. - Pohjois-Hämeen Puhelimen kyläkuitumalli on todettu toimivaksi tavaksi tehdä tällaisia hankkeita. Mallissamme hankkeet tehdään yhteistyössä alueen kylien ja toimijoiden kanssa, jolloin saadaan näkyväksi alueen ihmisten halu olla mukana. On paremmat
puitteet hakea rahoitusta, kun tiedetään, että valokuitua rakennetaan ihmisten todelliseen tarpeeseen. Nyt sopimuksia loppukäyttäjien kanssa tehtiin yli 650 jo ennen rahoituksen hakemista, kertoo Pohjois-Hämeen Puhelimen myyntijohtaja Jari Liski.

 

Lisätietoja:

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy
Myyntijohtaja Jari Liski
044 746 4231
jari.liski@phpoy.fi


Ruoveden kunta
Kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita
044 787 1300
eeva.kyronviita@ruovesi.fi


Ruoveden valokuituhankkeet
Sirkku Mäkelä
044 7871 304
sirkku.mäkelä@ruovesi.fi


Virtain valokuituhankkeet
Heidi Tanhua
044 715 1303
heidi.tanhua@virrat.fi

Hosted Exchange -palvelussa häiriöitä

Hosted Exchange palvelussa on ongelmia. Osan sähköposteista voi lähettää ja vastaanottaa normaalisti,
osassa lähettäjä saa seuraavan virheilmoituksen:

SMTP error from remote mail server after pipelined sending data block:
550 5.7.1 Sender ID (PRA) Not Permitted

Vikaa selvitellään. Vika alkanut perjantaina.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa harmia.

Paperilasku maksulliseksi 1.1.2018.


Muutamme kuluttaja-asiakkaiden paperilaskutuksen maksulliseksi 1.1.2018 alkaen (1,70 €/lasku). Muutos on osa pyrkimystämme kustannustehokkuuteen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme siirtymään sähköiseen laskutukseen. Paperilaskun maksullisuus ei koske määräaikaisia sopimuksia eikä kertalaskuja. Uusilta asiakkailta ei peritä maksua ensimmäisestä jaksolaskusta.

Kolme uutta HD-kanavaa kaapeli-tv-asiakkaillemme

Uusi jakelusopimus tuo uudet HD-kanavat PHPOY:n kaapeli-tv-asiakkaille.

- TV5 HD -kanava kanavapaikalla 27, näkyy jatkossa ilman tv-korttia
- Frii HD -kanava kanavapaikalla 36, näkyy jatkossa ilman tv-korttia
- Kutonen HD - kanava kanavapaikalla 30, näkyy jatkossa ilman tv-korttia

Samassa yhteydessä muutetaan seuraavien kanavanumerot kaapeliverkossa:

- TV5: 7
- Kutonen: 10
- TLC: 11

Mikäli kanavat eivät näy, tee digiboxiisi kanavahaku uudelleen. Muistithan että HD-kanavien katselua varten tarvitset Cable Ready HD-vastaanottimen.

Lisätietoa muutoksesta asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

Tammikuun bonuskanava: Viasat Film Family

Kuukauden kanava on 2.1. alkaen Viasat Film Family. Koko perheen viihdekanava. Kanava tarjoaa aamusta iltapäivään lasten suosikkeja ja koko perheen elokuvia. Iltaa kohde ohjelmisto muuttuu myös aikuisia kiinnostaviin komedioihin. Kanava tarjoaa ohjelmaa lähes ympäri vuorokauden ja kaikki ohjelmat ovat joko suomeksi puhuttu tai tekstitetty.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 471.

Kuukauden tärpit:

Vaiana

Lumoava tarina sisukkaasta polynesialaisesta tytöstä, joka kohtaa puolijumalan ja pyrkii toteuttamaan esivanhempiensa antaman tehtävän. Suomeksi puhuttu.
La 13.1. klo 20.

Tenavat-elokuva

Jaska Jokunen, Ressu ja koko muu poppoo palaavat ruutuun tässä herttaisessa tarinassa. Ihana punatukkainen tyttö muuttaa vastapäiseen naapuriin, ja Jaska Jokunen rakastuu. Nyt hän yrittää valloittaa pienen punatukkaisen tytön sydämen, mutta Jaska Jokuselta ei tunnu onnistuvan mikään. Samaan aikaa Ressu kirjoittaa rakkaustarinaa loputtomasta taistelustaan Punaista Paronia vastaan.
Su 21.1. klo 20.

Ghostbusters

Fyysikot tri Abigail "Abi" Yates (Melissa McCarthy), tri Erin Gilbert (Kristen Wiig), insinööri tri Jillian "Holtz" Holtzmann (Kate McKinnon) ja MTA:n työntekijä Patricia "Patty" Tolan (Leslie Jones) lyöttäytyvät yhteen muodostaakseen Haamujengin ja puolustautuakseen New Yorkissa lisääntyviltä häiritseviltä aaveilta ja yliluonnollisilta ilmiöiltä.
La 7.1. klo 20.

Joy 

Joy Mangano (Jennifer Lawrence) on eronnut miehestään Tonysta (Èdgar Ramirez), joka kuitenkin asuu hänen talonsa alakerrassa. Joyn äiti Terry (Virginia Madsen) puolestaan asuu ullakkohuoneessa ja viettää aikansa saippuaoopperoita katsellen. Joy saa yllättävän neronleimauksen ja keksii itsepuristuvan mopin. Kun QVC:n johtoportaan Neil Walker (Bradley Cooper) ottaa tuotteen firman valikoimiin, se nousee hetkessä hittituotteeksi. Joysta tulee nopeasti liikedynastian johtaja, mutta samalla hän saa vihollisia niin perheen sisältä kuin sen ulkopuoleltakin.
La 19.1. klo 22.

Ylimääräinen huoltotyö ke 3.1.2018 klo 00-06.00


Teemme ylimääräisen huoltokatkon keskiviikkona 3.1.2018 klo 00-06. Muutostöistä aiheutuu katkoksia kaikkiin PHPOY:n internetyhteyksiin. Konesaliasiakkaiden yhteyksiin tulee noin 30 minuutin katkos sekä muutama lyhyempi katkos.

Pahoittelut huoltotyön aiheuttamasta häiriöstä. 

Myymälät suljettu to 21.12.2017 klo 13-17.00

Juhlimme joulua työkavereiden kanssa joululounaalla ja myymälät ovat suljettu torstaina 21.12. klo 13-17.

Asiakaspalvelumme palvelee teitä normaalisti numerossa 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi.

Palvelemme jälleen normaalisti perjantaina 22.12. klo 9-17.

Joulukuun bonuskanava: C More Juniori

Kuukauden kanava on C More Juniori. Lasten oma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Kaikki tämä suomeksi. Kanavalla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joten aika kuluu C More Juniorin kanssa kuin siivillä. Myös jouluaattoa odotellessa.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 152.

Kuukauden tärpit


Palomies Sami, 8. kausi
Supersuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat pikkukaupungin turvallisuudesta opastamalla, neuvomalla ja ripeällä toiminnalla.
Kun kaupungin asukkaat joutuvat pulaan, Palomies Sami ja hänen neuvokas palokuntansa kutsutaan apuun. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu sarja.
Pe 1.12. klo 7.55 alkaen.

Puuha-Pete, 15. ja 16. kausi
Suosittu suomeksi puhuttu animaatiosarja. Puuha-Pete, hänen ystävänsä Puksu ja Kippu sekä muut uutterat työmaakoneet huolehtivat, ettei yksikään remontti tai kaivuutyö jää tekemättä.
Peten ja hänen koneystäviensä elämässä ei ole ikävää päivää. He joutuvat erilaisiin kommelluksiin tehdessään korjaustöitä ystävilleen ja naapureilleen. Yhdessä ystävykset yrittävät selviytyä kohdalla osuvista hauskoista ja jännittävistä seikkailuista.
To 7.12. klo 10.00 alkaen.

Monchhichi
Uusi sarja alkaa! Sarja kertoo rohkeasta ja suloisesta Monchhichista, joka työskentelee unitehtaalla, siellä missä suloisimmat unet valmistetaan. Unien luomisessa on paljon enemmän työtä kuin voisi olettaa.
Monchhichin taianomainen uniseikkailu alkaa. Monchhichi on japanilainen pehmoapina, joka on neljän vuosikymmenen aikana ihastuttanut satoja miljoonia ihmisiä. Nyt uunituoreessa ranskalaisessa animaatiosarjassa Monchhichi jakaa myönteistä ja kannustavaa ilosanomaansa. TV-sarjassa kunnioitetaan yksilöiden erilaisuutta ja korostetaan tiimityön tärkeyttä.
Ma 11.12. klo 10.35 alkaen.

Superpahisten liiga, 3. kausi
Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja koko maailmaa. Liigaa johtaa sisupussi Voltar.
Voltarin johtaman ryhmän kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska jäsenet ovat toivottomia tapauksia. Kukin omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa piireissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia, joiden touhut tuovat elämään oman jännityksensä.
Ti 19.12. klo 16.40 alkaen

Watson-kanavatarjonta 12.12.2017 alkaen

Viihde-palveluun sisältyvän Watson-palvelun peruskanavavalikoima uudistuu joulukuun aikana ja samassa yhteydessä maksuttomat Next- sekä HD Start -kanavapaketit poistuvat. Jatkossa sinulla on mahdollisuus katsoa runsaasti maksuttomia lisäkanavia, jotka ovat katseltavissa ilman erillistä tilausta. Vapaasti katseltavien kanavien valikoima kasvaa 38:een kanavaan. Mukaan lukien aiemmin HD Start -pakettiin kuulunut MTV3 HD -kanava.

Uusina HD kanavina valikoimiin tulee muun muassa AVA HD, Sub HD ja FOX HD. Uusia kanavia on mahdollista katsoa 12.12.17 alkaen ja laskutus muuttuu uuden hinnoittelun mukaiseksi 1.1.2018. Mikäli uudet kanavat eivät kuitenkaan näy muutospäivän aikana, käynnistä Watson-boksi uudelleen.

Muuttuvat kanavapaketit 12.12.17 alkaen

Swedish, nykyinen hinta 4,30 €/kk, hinta 1.1.2018 alkaen 6,20 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: Swedish SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 HD Västerbotten, Barnkanalen/SVT24 HD.

Swedish Extra, nykyinen hinta 4,80 €/kk 1.1.2018 alkaen 6,80 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: DR1 HD, NRK1 HD

Discovery, nykyinen hinta 11,60 €/kk 1.1.2018 alkaen 9,90 €/kk
Kanavapakettiin lisättävät uudet kanavat: Discovery Channel

1.1.2018 poistuvat kanavapaketit

Stingray, Nordic HD, News, Base, BBC, Europe, Sports, Hustler-TV, Russina, TV Mix Mini ja TV Mix Mini.

Poistuvien kanavapakettien laskutus päättyy automaattisesti eikä edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Vapaasti katseltavissa olevat kanavat 12.12.2017 alkaen

*) ohjelma-/ohjelmasarjakohtainen tallennus

1 Yle TV1 *)
2 Yle TV2 *)
3 MTV3 *)
4 Nelonen *)
5 Yle Teema & Fem *)
6 Sub *)
8 Liv *)
9 JIM *)
10 TV5 *)
11 Kutonen *)
12 FOX *)
13 AVA *)
14 Hero
15 AlfaTV *)
16 Frii *)
18 TLC *)
20 National Geographic Channel *)
22 Eurosport 1
23 MTV
27 TV7
31 Yle TV1 HD
32 Yle TV2 HD
33 MTV3 HD
34 Nelonen HD
35 Yle Teema & Fem HD
36 Sub HD
37 AVA HD
38 FOX HD
70 DW (Deutsche Welle)
71 France 24
73 Russia Today
74 NHK World
121 Eurosport 1 HD
155 CNN International
158 Al Jazeera English
204 BBC World News
380 Infokanava
998 Bonus

Paperilasku maksulliseksi 1.1.2018.

Muutamme kuluttaja-asiakkaiden paperilaskutuksen maksulliseksi 1.1.2018 alkaen (1,70 €/lasku). Muutos on osa pyrkimystämme kustannustehokkuuteen ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme siirtymään sähköiseen laskutukseen. Paperilaskun maksullisuus ei koske määräaikaisia sopimuksia eikä kertalaskuja. Uusilta asiakkailta ei peritä maksua ensimmäisestä jaksolaskusta.

Myymälät suljettu torstaina 30.11.2017

Myymälät ovat suljettuina inventaarion vuoksi 30.11.2017. 

Puhelinasiakaspalvelumme palvelee normaalisti klo 8-20 numerossa 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi

 

 

Viihde-palvelu lisäpalveluksi 1.1.2018 alkaen

Viihde-palvelu muuttuu 1.1.2018 alkaen lisäpalveluksi. Muutoksestalähetetään kirje nykyisille asiakkaille marraskuun aikana. Nykyiset 24 kuukauden sopimukset säilyvät ennallaan sopimuskauden loppuun.Tuote- ja hintamuutoksemme johtuvat IPTV-palvelun kustannusrakenteen muutoksista.

Viihde 20 -asiakkaat

PHPOY Viihde 20 -palvelu muutt uu 24M laajakaistaksi ja erilliseksi Viihdepalveluksi (IPTV-palvelu) ja palvelut näkyvät laskulla omina riveinään. Muutos vaikuttaa myös palveluiden hinnoitteluun. Laajakaista 24/1M 37,90 €/kk (34,90 €/kk koti sopimuksella) + Viihdepalvelu 9,90 €/kk. Tarjoamme kuitenkin Viihde 20 -asiakkaille mahdollisuuden jatkaa Viihde 20 -palvelua vastaavan palvelupaketin käyttöä vanhoilla hinnoilla vielä kahden vuoden ajan. Tee tilaus nyt, saat 24M laajakaistan hintaan 33 €/kk (30 €/kk koti sopimuksella) + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Kampanja on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla.

Viihde 100 -asiakkaat

PHPOY Viihde 100 -palvelu muuttuu 100/10M kuitulaajakaistaksi ja erilliseksi Viihde-palveluksi. Muutos vaikuttaa myös palveluiden hinnoitteluun. Kuitulaajaikaista 100/10M 39,90 €/kk + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Tee tilaus nyt, saat 100/10M kuitulaajakaistan hintaan 35 €/kk + Viihde-palvelu 9,90 €/kk. Kampanja on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla.

Muutoksia Viasat-kanavapakettien katselutapoihin Viihdepalvelussa 

Viasat-kanavapakettien (Kulta, Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko, Golf) sisältyvien urheilukanavien katselumahdollisuus mobiililaitteilla, selaimella ja älytelevisiolla poistuu sopimusteknisten syiden vuoksi 1.12.2017 alkaen. Viasat-kanavapaketin sisällöt ovat jatkossakin katseltavissasi televisiolla, johon on kytketty Watson-boksi.
Samalla muutoksella Viasat urheilukanavien 7 päivän jälkikatselumahdollisuus poistuu.

Kanavapakettien ohjelmasisältöihin muutoksella ei ole vaikutusta, eikä muutos edellytä sinulta toimenpiteitä.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia.

Marraskuun bonuskanava katselukorttiasiakkaille: Fight Sport 

Kuukauden kanava on Fight Sports. Kanavalla kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

Kuukauden tärpit

ACTIVE SPORTS MMA Live EFC 65
FIGHT SPORTS näyttää kun 'Champion' Dalcha (7-1) puolustaa EFC Light Heavyweight -mestaruuttaan Englannin Stuart 'He-Man' Austinia (12-3) vastaan.
su 5.11. klo 1.00

ACTIVE SPORTS WCK Live King of Kings 51
Maailman parhaat potkunyrkkeilijät ottavat mittaa toisistaan Vilnan Siemens Arenalla KING OF KINGS CHAMPIONSHIP -sarjan otteluillassa.
la 18.11. klo 22.00

The Fighters
Amerikanirlantilaisten Etelä-Boston on ollut USA:n itärannikon rajuimpia alueita. Alueen nuorille nyrkkeily ei ole ollut vain harrastus, vaan henkireikä. Legendaarinen nyrkkeilijä Peter Welch elvyttää hiipunutta nyrkkeilyskeneä. Apunaan hänellä on huippuvalmentajat alueen nyrkkeilysaleilta. Keneltä löytyy iskevin vasen koukku? Entä oikea suora?
The Fighters -sarjassa valmentajat valitsevat joka viikko amatöörinyrkkeilijöistä parhaat, jotka edustavat heidän nyrkkeilysalejaan. Seitsemän päivän intensiivisen harjoittelujakson jälkeen nyrkkeilijät ottelevat keskenään. Pelissä ei ole vain nyrkkeilysalien maine, vaan myös nuorten

PHPOY:n kuluttaja-ISP-palveluun muutoksia

PHPOY:n kuluttaja-ISP -palvelun (kuluttajien sähköposti ja kotisivupalvelu) palvelimia  päivitettiin. Samalla kaikkien @kotipoint.fi ja @phpoint.fi -loppuisten sähköpostiosoitteiden laatikon koko päivitettiin 1000 MB.

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos ja Pohjois-Hämeen Puhelin Oy yhteistyöhön

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitoksen johtokunta on tehnyt päätöksen Keuruun Ketvelniemessä olevien vuokra-asuntojen liittämisestä Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n valokuituverkkoon.

Päätöksellä halutaan parantaa kaupungin palvelutasoa ja kaupungin kiinteistöjä sekä näin lisätä niiden kiinnostavuutta vuokramarkkinoilla, kertoo liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Tuomo Riikonen.

Tietokone löytyy nykyään melkein jokaisesta asunnosta ja monet asukkaat tekevät etätöitä ja heille toimiva ja varma internetyhteys on entistä tärkeämpää. Kuidun rakentaminen Ketvelniemen vuokra-asuntoihin on hyvä alku ja tavoitteena on, että valokuitu saadaan tulevaisuudessa myös liikelaitoksen muihinkin asuntoihin, toteaa puolestaan asuntopäällikkö Mika Laulainen.

Valokuituyhteys mahdollistaa jatkossa myös TV-palveluiden hyödyntämisen kuidun kautta.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on syksyn aikana laajentanut Keuruulla valokuituverkkoaan ja nyt tehty Vuokra-asuntojen päätös mahdollistaa verkon laajentumisen entisestään ja tuo nopeat yhteydet yhä useampien keuruulaisten saataville, toteaa Yhteyspäällikkö Jari Peltonen Pohjois-Hämeen Puhelimesta.

Yhteyksien rakentaminen aloitetaan tämän syksyn aikana ja ne kytketään vaiheittain käyttöön kesään 2018 mennessä.

Lisätietoja:

Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos

Asuntopäällikkö Mika Laulainen

Puhelin: 0400-542265

mika.laulainen@keuruu.fi

POHJOIS-HÄMEEN PUHELIN OY

Myyntijohtaja Jari Liski

Puhelin: 03 486 4231

jari.liski@phpoy.fi

TotoTV maksutta 2.10.-15.10.

Hevosurheilun ykköskanava TotoTV näkyy veloituksetta 2.-15.10. kaapeliverkon ja watson-palvelun kautta. TotoTV:stä näet ravipäivän kohokohdat mm. Suomen, Ruotsin ja Ranskan raveista sekä huippulähdöt suurimmista ravikilpailuista maailmalta. Ohjelma-aika on päivittäin noin klo 12:00 – 23:30.

Kampanjaviikkojen kohokohtina ovat 7.10. Kriterium-ravit Tampereella ja 14.10. Toto76-ravit Mikkelissä. Helsingin Vermossa ravataan Toto65-ravit 4.10. ja samassa yhteydessä ohjelmassa on myös Toto-pelien SM-karsinta. Keskiviikkona 11.10. nähdään nuorten ohjastajatähtien Salamakypärät-lähtö.

 • Kaapeli-tv:ssä kanavapaikalla 398
 • Watson-palvelussa kanavapaikoilta 131-136

Lokakuun Bonuskanavana katselukorttiasiakkaille: Viasat History

201710 ViasatHistory KK kanava infokanava 403x300px

Viasat History – historiaa antiikin ajoista aina nykypäivän populaarikulttuuriin

Viasat History tarjoaa sinulle syväsukelluksen merkittävimpiin historiallisiin hetkiin ja tarjoaa viimeisimmät teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista. Kanava tarjoaa kiehtovaa ohjelmaa vuorokauden ympäri.

Kuukauden kanava on katselukorttiasiakkaille ilmainen. Kanavapaikka 98.

Kuukauden tärpit

Elizabeth I (Britannia 2005)

Elisabeth I oli yksi Englannin rakastetuimpia hallitsijoita. Hän yhdisti uskonriidassa jakautuneen kansan ja voitti Espanjan armadan. Oscar-voittajat Helen Miller ja Jeremy Irons tähdittävät HBO:n tuottamaa TV-elokuvaa.

Kaksiosainen draamaelokuva valottaa Elisabet I:n julkista ja henkilökohtaista elämää, etenkin 45-vuotisen hallitsijakauden loppuosaa, esitellen Elisabetin liittolaisia, vihollisia sekä kuningattaren kosijoita. Elisabetin poliittiset sekä sotilaalliset saavutukset muistetaan, mutta neitsytkuningattareksi kutsutun hallitsijan romanttinen elämä on säilynyt toistaiseksi hämärän peitossa.

Sunnuntaina 1.10. klo 21


Pearl Harbor: Totuus (Britannia 2016)

Ennen aamukahdeksaa 7. joulukuuta 1941 japanilaiset iskivät USA:n laivastotukikohtaan Pearl Harborissa. Lopputuloksena oli lähes 2500 kuollutta, kymmeniä tuhoutuneita sotalaivoja sekä USA:n liittyminen toiseen maailmansotaan. Olisiko isku voitu estää?

Kaksiosaisessa dokumentissa läpikäydään syntipukkeja ja skandaaleja, jotka liittyivät Pearl Harborin hyökkäykseen. Sittemmin on osoitettu, että yhdysvaltalaisten tiedustelu olisi saanut vihiä japanilaisten hyökkäyksestä etukäteen. Mutta miksi tätä tietoa ei välitetty eteenpäin?

Maanantaina 9.10. klo 21

Huoltotöitä KTV-runkoverkossa ma 25.9. klo 12-15

PHPOY KTV-runkoverkon huoltotöitä tehdään maanantaina 25.9. klo 12-15.00. KTV verkossa esiintyy tänä aikana lyhyitä katkoksia.

Ongelmien jatkuessa olethan yhteydessä vikapalveluumme 03 486 4100 tai vika@phpoy.fi

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa vaivaa.

PHPOY:n laajakaista- ja lankapuhelinyhteyksissä häiriöitä

PHPOY:n laajakaista- ja lankapuhelinyhteyksissä on häiriöitä. Vika alkoi perjantaina 22.9. ja vikaa korjattiin koko viikonlopun ajan. Vian korjaaminen jatkuu edelleen ja laajakaistaliittymien ja lankapuhelinliittymien uusi arviotu korjausaika on maanantain 25.9 aikana. 

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa

Watson-palvelun päivitys tiistaina 26.9. klo 9-11

Teemme Watson-palvelun taustajärjestelmissä huoltotöitä, jonka vuoksi palvelussa on käyttökatko ti 26.9.2017 klo 9.00 – 11.00.

Käyttökatkon aikana tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä. Lisäksi teemme muutostöitä, joilla vastaamme asiakkailtamme saamaamme palautteeseen selkeyttäen mm. terminologiaa.

1. Arkisto-nimi muuttuu ja on jatkossa Tallenteet
2. Smart TV ja boksi -käyttöliittymissä käynnistyksen jälkeinen oletusnäkymä on jatkossa Watson-päävalikko, samalla käyttöliittymien ulkoasu uudistuu hieman.
3. Päävalikkoon lisätään uusi kategoria Katsoit viimeksi. Uusi kategoria näyttää katsomasi, kesken jääneet ohjelmat.

Huoltotöiden aikana Watson-palvelun käyttäminen tai tallenteiden tekeminen kyseiselle ajalle ei ole mahdollista.

Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Disney Channel ja Disney XD -kanavat siirtyvät uudempaan lähetystekniikkaan

Pohjois-Hämeen Puhelimen kaapeliverkossa näkyvät Disney Channel ja Disney XD –kanavat siirtyvät 4.10.2017 käyttämään uudempaa tekniikkaa (MPEG4-pakkaus). Jatkossa kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD –hyväksytty televisio tai digiboksi. Voit tarkistaa oman laitteesi tiedot osoitteessa www.testatutlaitteet.fi.

Huom!
Mikäli käytössäsi on Cable Ready HD –hyväksytty televisio tai digiboksi, kanavien katselu vaatii korttilinkityksen. Ilmoita laitteesi linkitysnumero (pairing ID) asiakaspalveluumme, puh. 03 486 4300.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

PHP hintaharavointi FB 1200x627

HINTAHARAVOINTI PERJANTAINA 15.9. KAIKISSA MYYMÄLÖISSÄMME!

MYYMÄLÖISSÄ TAPAHTUU KLO 10 – 16:

HARAVOIDUT HINNAT (KATSO TARKEMMAT TIEDOT ALTA)

PUOLUKKAPIIRAKKAA JA KAHVIA

10 ENSIMMÄISELLE OSTAJALLE HARAVA KAUPAN PÄÄLLE!

TARJOUKSET VOIMASSA VAIN 15.9. (HUOM. TUOTTEITA RAJOITETUSTI)

Huawei Y5 II -älypuhelin 79€ (norm. 99€)

HP Officejet 3830 -tulostin 49€ (norm. 69€)

Älypuhelimien suojalaseja 10€ 

Älypuhelimien suojakoteloita 10€

Doro 530 X kestävä kamerapuhelin 99€ (norm. 129€)

• Poitotuotteita poistohinnoin!

LISÄKSI VOIMASSA SYNTTÄRIVUODEN TUOTETARJOUKSET:  

HP 250 G5 PHPOY EDITION -kannettava 399€ (norm. 534€), myös vuokrahintana 15€/kk 36kk ajan.

Huawei MediaPad T1 10 Wifi PHPOY EDITION -tabletti 109€ (norm. 179€)

 

TERVETULOA HINTAHARAVOIMAAN! 

 • Huawei Y5 II -älypuhelin 79€ (norm. 99€)
 • HP Officejet 3830 -tulostin 49€ (norm. 69€)
 • Älypuhelimien suojalasit 10€
 • Enjoy & OXO Älypuhelimien suojakotelot 10€
 • Doro 530 X, roisketiivis ja iskunkestävä kamerapuhelin 99€ (norm. 129€)
 • Doro Secure 350 -lankapuhelin 59€ (ovh. 129€)
 • Doro 8030 -matkapuhelin 79€ (ovh. 199 €)

 

 

LISÄKSI VOIMASSA SYNTTÄRIVUODEN TUOTETARJOUKSET: 

 • HP 250 G5 PHPOY EDITION -kannettava 399€ (norm. 534€), myös vuokrahintana 15€/kk 36kk ajan.
 • Huawei MediaPad T1 10 Wifi PHPOY EDITION -tabletti 109€ (norm. 179€)

·        F-securen tietoturva alk. 2,90€/kk

 

TERVETULOA HINTAHARAVOIMAAN! 

120-vuotisjuhlarahaston lahjoitukset

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on tehnyt jo 120 vuotta työtä alueensa tietoliikenneyhteyksien kehittämiseksi. Keväällä PHPOY perusti yhtiön 120-vuotisen taipaleen kunniaksi 50.000 euron juhla-rahaston tukemaan toiminta-alueensa lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä hankkeita.

Tähän mennessä lahjoituksia on päätetty antaa seuraavasti:

2 500 € – Virtain Veikot ry:lle lentopallotykin hankintaan
2 500 € – Runttimäen Maastoliikuntakeskus ry:lle liikuntakeskuksen kehittämiseen
5 000 € – Virtain Kiekkokarhut ry:lle Pukkivuoren laskettelurinteen kehittämiseen
2 500 € – Virtain 4H-yhdistys ry:lle Seuraa senioreille projektiin, nuorten työllistäminen
2 000 € – Virrat Hacklab ry:lle Lasten tutustuttaminen tieteeseen ja teknologiaan-projektin laitehankintoihin
5 000 € – Merikanto-opistolle lainasoitinkokoelman kartuttamiseen
2 000 € – Mäntänvuoren Partiolaiset ry:lle veneilykaluston hankintaan
2 500 € – Mannerheimin Lastensuojeluliitto Kolhon paikallisyhdistys ry:lle, Kolhon Kyläyhdistys ry:lle, Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistys ry:lle ja Kolhon Vihuri ry:lle liikuntavälineistön hankintaan Kolhon lapsille ja nuorille
1 500 € – Vilppulan Nyrkkeilijät ry:lle Junnuboxing-kurssin varusteiden hankintaan
5 000 € – Ruoveden Pirkat ry/Pesäpallojaostolle uuteen kioski/kuuluttamo rakennukseen
1 500 € – Ruoveden Kanoottipurjehtijat ry:lle nuorille aloittelijoille sopivien kanoottien hankintaan
2 500 € – Ruoveden Ratsastajat ry:lle estekaluston hankintaan
2 000 € – Muroleen Kyläyhdistys ry:lle tenniskentän ja urheilukentän kunnostukseen

Rahastossa on edelleen jaettavaa ja toivomme lisää samankaltaisia hankkeita, joista jää pitkäkestoinen ja laajaa joukkoa koskettava hyöty.

Lue lisää juhlarahastosta ja ano rahaa omalle hankkeellesi

PHPOY 120 vuotta -näytelmä


Syyskuun Bonuskanavana katselukorttiasiakkaille: Nat Geo Wild

201709 NatGeoWild DNA TV

Katselukorttiasiakkaat kohtaavat kesyttämättömän luonnon omassa olohuoneessaan kun syyskuun bonuskanavana on Nat Geo Wild. Nat Geo Wild tuo ruutuusi upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Kanava tarjoaa upeita luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja ympäri vuorokauden.

Kuukauden tärpit

Wild South Africa, su 3.9. klo 19

Etelä-Afrikka on ääripäiden maa: kuumuutta ja kylmyyttä, aavikkoa ja tropiikkia. Sääolosuhteet ja maantieteelliset erityisominaisuudet luovat erikoislaatuisen elinympäristön eläinlajeille. Aina strutseista pingviineihin.

Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eläimiin, jotka viihtyvät Etelä-Afrikan poikkeuksellisessa ilmastossa. Sarjassa tutustutaan mm. hylkeisiin, jotka metsästävät taitavasti merilintuja, viidakossa lymyäviin jättiläiskrokotiileihin, unohtamatta sisämaan savanneilla asuvia leijonia ja elefantteja.

 

Snakes in the City, ma 4.9. klo 19

Etelä-Afrikan Durban on tunnettu upeista rannoistaan, miellyttävästä ilmastostaan, meripuistostaan ja akvaariostaan. Sekä myrkyllisistä käärmeistä. Kylmäpäiset Simon ja Nadine Keyes pyydystävät näitä ei-toivottuja luikertelijoita kodeista ja pihoilta.

Mikään käärmelaji ei hetkauta tätä pariskuntaa. Milloin on python lyöttäytynyt uima-allasbileisiin ja musta mamba pesii takapihalla? He pyydystävät myrkkykäärmeitä luotettavilla työkaluilla ja lehmän hermoilla. Simon ja Nadine hoitavat vaarallisetkin tilanteet ihailtavan rauhallisesti ja huumoria viljellen.

 

National Geographic Channel -kanava kuuluu S, M- ja L- sekä Viasat Kulta ja Viasat Viihde -paketteihin ja on lisäksi valittavissa Mix4, 8, ja 12 -paketteihin!

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy rallisprint 13.8.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy rallisprint Ruoveden keskustassa sunnuntaina 13.8. klo 12 alkaen.

Täältä löydät kartan, osallistujalistan ja tiedotteet

Elokuun bonuskanava katselukorttiasiakkaillemme: Eurosport 2

Eurosport 2 - uuden sukupolven urheilukanava

Elokuussa 2017 kanavan tarjontaan kuuluvat mm. tenniksen US Open, snookeria, naisten jalkapallon EM-kisojen loppuottelu, yleisurheilun MM-kisat sekä pyöräilyn Espanjan ympäriajo – La Vuelta.

Bonuskanava on katselukorttiasiakkaillemme ilmainen ja löytyy kanavapaikalta 98.

 

Juhlavuoden kuumat tarjoukset!

PHPOY juhlaviikko tuotenostot A4 TULOSTE2

SuomiAreenaTV kaapeliverkossamme 10.7.-14.7.

SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

SuomiAreenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta. Keskusteluja pääset seuraamaan maksutta kaapeliverkossamme 10.7.-14.7. kanavapaikalta 265. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua: musiikkia, urheilua, liikuntaa, näytelmiä. Valtaosa televisioista ja digibokseista löytää kanavan automaattisesti. Jos näin ei käy, suorita kanavahaku uudelleen.

 

Asiakaspalvelun kesän aukioloajat

Asiakaspalvelumme palvelee kesän ajan (26.6.-6.8.) klo 8-17.

Aurinkoista kesää!

Toivottaa
Pohjois-Hämeen Puhelimen väki

 

VIDEO: Pohjois-Hämeen Puhelin Oy 120 vuotta

Lue uusi PHPOY:n 120-vuotishistoriikki

PHPOY:n juhlarahastosta ensimmäiset lahjoitukset

Hallituksemme kokoontui tänään ja käsitteli lahjoitushakemuksia.

Hallitus päätti myöntää 2 500 euron lahjoituksen Virtain Veikot ry:lle lentopallotykin hankintaan ja 2 500 euron lahjoituksen Runttimäen Maastoliikuntakeskus ry:lle liikuntakeskuksen kehittämiseen.

Perusteena myönteisille päätöksille oli, että näistä hankkeista jää pitkäkestoinen laajaa joukkoa koskettava hyöty.

Toivomme lisää samankaltaisia hakemuksia pitkäkestoisiin ja laajaalle joukolle hyötyä tuottaviin hankkeisiin.

Lue lisää juhlarahastosta ja ano rahaa omalle hankkeellesi

 

PHPOY synttariviikko FB 1200x628

TERVETULOA JUHLIMAAN SYNTTÄRIVIIKOLLE!

TIISTAINA 13.6. KAKKUKAHVIT KAIKISSA MYYMÄLÖISSÄMME!


Pohjois-Hämeen Puhelimen synttärikiertue:

Ruoveden myymälä: ke 14.6.
Virtain myymälä: to 15.6.  << KLO 12 HELTER SKELTER
Mäntän myymälä: pe 16.6.

TAPAHTUMAA MYYMÄLÖIDEN PIHALLA KLO 10-14:

 • 120 ensimmäiselle Alexin angusburger klo 11 eteenpäin (Leporannan tilan lähilihaa)
 • 120 ensimmäiselle ilmapallot
 • Onnenpyörää pyörittämällä palkintoja ONNIKISKASTA

TASATUNTITARJOUKSIA MYYMÄLÖISSÄ KLO 9-16

Koko kesän myymälöissämme juhlavuoden arvonta!

 

Turvapaketin päivitys meneillään - ei aiheuta toimenpiteitä

PHPOY:n Turvapaketti / F-Securen tuotantoympäristö päivitettiin uuteen Safe 3 -tuotantoympäristöön 23.5. klo 17 alkaen.

Joillekin asiakkaille lähti ns. ”Tervetuloa viesti” järjestelmästä päivityksen yhteydessä, jossa kehotetaan asentamaan Turvapaketti.
Asennus ei kuitenkaan mene läpi, vaan käyttäjä saa ilmoituksen tilauskoodin virheellisyydestä.

Asennusta ei ole tarpeellista tehdä, vaan Turvapaketin toiminta jatkuu normaalisti.
Tietokoneen ja muiden laitteiden Turvapaketti -ohjelmisto päivittyy automaattisesti uuteen versioon, kun päivitys tulee saataville.

Uudistuksen myötä palvelun hallintaportaali uudistuu.
Aiemmin Turvapaketin asennuslisenssejä on voinut hallita oma.phpoy.fi -sivuston kautta.

Uusi hallintaportaali löytyy osoitteesta https://safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/gridit/
Portaaliin pääsee kirjautumaan Tervetuloa -viestissä olevilla tunnuksilla.

Toistaiseksi käyttäjien ei tarvitse siis tehdä mitään ja Turvapaketin toiminta jatkuu laitteessa normaalisti!

Poikkeukselliset aukioloajat puhelinasiakaspalvelussamme ja myymälöissämme

Puhelinasiakaspalvelumme palvelee poikkeuksellisesti keskiviikkona 24.5. klo 8-18. Helatorstaina puhelinasiakaspalvelumme ja myymälämme on suljettu. Palvelemme normaalisti taas pe 26.5.

PHPOY tarjoaa MM-kisat teräväpiirtona kaapeli-tv-asiakkailleen

Mahtavia uutisia kiekkofaneille!

Jääkiekon MM-kisat pelataan 5.-21.5.2017 Saksassa ja Ranskassa (Köln ja Pariisi). PHPOY tarjoaa asiakkailleen jääkiekon MM-kisojen ajan MTV3 HD-kanavan katsottavaksi ilman katselukorttia PHPOY:n kaapelitalouksissa. Suomen pelit on siis nyt mahdollista nähdä entistä terävämmin MTV3 HD -kanavalta. MTV3 HD –kanava on katsottavissa kanavapaikalla 23.

Teräväpiirto- eli HD-lähetyksestä pääsee parhaiten nauttimaan nopeatempoisten urheilulähetysten yhteydessä. Esimerkiksi jääkiekon erottaa jäästä entistä terävämmin HD-laatuisesta lähetyksestä.

Näin seuraat MM-kisoja teräväpiirtona

MTV3 HD teräväpiirtokanavan katselu edellyttää kaapeliverkossa Cable Ready HD -hyväksyttyä vastaanotinta.

MTV3 HD –kanavalla MM-lähetyksiä on seuraavasti:
• 12 ottelua
• Suomen pelit (alkulohkon 7 ottelua ja puolivälierä), molemmat semifinaalit, pronssiottelu ja finaali
• MTV3:n kiekko-ottelut on saatavilla myös ruotsinkielisellä selostuksella

Ottelut MTV3 HD -kanavalla

pe 5.5. 17:15 Suomi - Valko-Venäjä Saukkonen (Lönnqvist)
su 7.5. 17:15 Suomi - Ranska Saukkonen (Lönnqvist)
ma 8.5. 21:15 Suomi - Tshekki Mertaranta (Lönnqvist)
ke 10.5. 21:15 Suomi - Slovenia Saukkonen (Lönnqvist)
la 13.5. 13:15 Norja - Suomi Mertaranta (Lönnqvist)
su 14.5. 21:15 Sveitsi - Suomi Saukkonen (Lönnqvist)
ti 16.5. 21:15 Kanada - Suomi Saukkonen (Lönnqvist)

Pudotuspelit (selostajat päätetään, kun joukkueet selvillä)
to 18.5. 17:15 tai 21:15 Puolivälierä
la 20.5. 16:15 Välierä
la 20.5. 20:15 Välierä
su 21.5. 17:15 Pronssiottelu
su 21.5. 21:45 Finaali

HUOM! C More Total- tai C More Sport -kanavapaketin tilaajat näkevät kaikki 64 peliä suorana ja halutessaan tietysti myös teräväpiirtona.

Jääkiekon MM-kisojen ajan PHPOY:n asiakkailla on nyt myös mahdollisuus nauttia muusta MTV3 HD -teräväpiirtokanavan ohjelmistosta. MTV3 HD -kanavalta näet mm. kaikki kotimaiset ohjelmat HD-kuvanlaadulla. Luvassa on ruudun täydeltä ohjelmia jokaiseen makuun. Näe kaikki nämä, ja muutkin MTV3:n ohjelmat entistä terävämpänä MTV3 HD -kanavalta.

Tarkista nyt oman laitteistosi HD-valmius ja nauti kevään kiekkohuumasta entistä terävämmällä kuvanlaadulla!

Toukokuun bonuskanava kaapeli-tv:ssä: Viasat Golf

Hyviä uutisia katselukorttiasiakkaillemme! 

Toukokuun bonuskanava kaapeli-tv:ssä on Viasat Golf

US Open, The Open ja PGA Championships. European Tour ja LPGA:n parhaimmat palat. Tästä on kyse Viasat Golfilla. Parhaat putit, siisteimmät chipit ja kaikki parhaat golfaajat yhdellä ja samalla kanavalla. Kaikki turnaukset suorina lähetyksinä suomenkielisellä ja alkuperäisselostuksella. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 98 ja on katselukorttiasiakkaillemme ilmainen.

 

Ruoveden myymälän ilme uudistuu

   WP 20170427 12 22 34 Pro pieni

Ruoveden myymälän ilme uudistuu. Myymälän tilat ovat poissa käytöstä remontin takia. Väliaikainen palvelupiste palvelee normaalisti ma-pe 9-17. Palvelupiste sijaitsee myymälän kanssa samassa rakennuksessa ja sisäänkäynti on normaalisti myymälän ovesta. Pahoittelemme remontin takia aiheutuvia erikoisjärjestelyjä. Uudistuneen myymälän avajaisia ja 120-vuotis syntymäpäivää vietetään viikolla 24. Silloin on luvassa myymälöillämme mielettömän hyviä tarjouksia ja tarjottavaa yms. yms. Ilmoitamme lähempänä ajankohtaa Facebook-sivuillamme ja paikallislehdissä syntymäpäiväviikon tapahtumista.

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy perusti 120-vuotisjuhlarahaston

Pohjois-Hämeen Puhelin Oy on tehnyt jo 120 vuotta työtä alueensa tietoliikenneyhteyksien kehittämiseksi. Nyt PHPOY:n yhtiökokous on yhtiön 120-vuotisen taipaleen kunniaksi päättänyt valtuuttaa hallituksen perustamaan 50.000 euron juhlarahaston tukemaan toiminta-alueensa lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä hankkeita.
- Haluamme ohjata 120-vuotisjuhlarahaston varat nimenomaan Pohjois-Pirkanmaan lasten ja nuorten hyvinvointiin tähtääviin hankkeisiin, koska olemme aina halunneet edistää paikallista hyvinvointia ja mielestämme paras ja pisimmän tähtäimen keino siihen on tukea lapsia ja nuoria, yhtiön toimitusjohtaja Juha Ahoniemi kertoo.

Tarkkoja vaatimuksia ei ole, kunhan hankkeiden tavoitteina on lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Rahaa juhlarahastosta tulee anoa PHPOY:n verkkosivuilla julkaistavalla lomakkeella.
- Käymme kaikki hakemukset läpi ja hallitus tekee päätöksen tapauskohtaisesti. Toivon, että saamme paljon hyviä ja huolella tehtyjä anomuksia, jotta juhlarahaston varat saadaan ohjattua oikeisiin hankkeisiin, Ahoniemi toteaa.

Hakuaika on päättynyt. Kiitos hakemuksista, niitä on tullut runsaasti.

 


Myönnetyt lahjoitukset

2 500 € – Virtain Veikot ry:lle lentopallotykin hankintaan
2 500 € – Runttimäen Maastoliikuntakeskus ry:lle liikuntakeskuksen kehittämiseen
5 000 € – Virtain Kiekkokarhut ry:lle Pukkivuoren laskettelurinteen kehittämiseen
2 500 € – Virtain 4H-yhdistys ry:lle Seuraa senioreille projektiin, nuorten työllistäminen
2 000 € – Virrat Hacklab ry:lle Lasten tutustuttaminen tieteeseen ja teknologiaan-projektin laitehankintoihin
5 000 € – Merikanto-opistolle lainasoitinkokoelman kartuttamiseen
2 000 € – Mäntänvuoren Partiolaiset ry:lle veneilykaluston hankintaan
2 500 € – Mannerheimin Lastensuojeluliitto Kolhon paikallisyhdistys ry:lle, Kolhon Kyläyhdistys ry:lle, Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistys ry:lle ja Kolhon Vihuri ry:lle liikuntavälineistön hankintaan Kolhon lapsille ja nuorille
1 500 € – Vilppulan Nyrkkeilijät ry:lle Junnuboxing-kurssin varusteiden hankintaan
5 000 € – Ruoveden Pirkat ry/Pesäpallojaostolle uuteen kioski/kuuluttamo rakennukseen
1 500 € – Ruoveden Kanoottipurjehtijat ry:lle nuorille aloittelijoille sopivien kanoottien hankintaan
2 500 € – Ruoveden Ratsastajat ry:lle estekaluston hankintaan
2 000 € – Muroleen Kyläyhdistys ry:lle tenniskentän ja urheilukentän kunnostukseen

Osassa Mäntän alueella kuituliittymissä vikaa

Osassa Mäntän alueella kuituliittymissä vikaa. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti koituvaa harmia. Vika korjattu.

 

 

 

Uudet laajakaistakampanjat

Voimalaitteiden muutostöitä Ruovedellä 12.4.

Voimalaitteiden muutostöiden vuoksi, Ruoveden keskustan alueella voi ilmetä GSM-verkon liikennehäiriöitä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 12.4. klo 00.00-02.00 välisenä aikana. Kaapeli-tv verkossa ilmenee myös kaksi lyhyttä katkosta.

Myymälöiden ja asiakaspalvelun poikkeukselliset aukioloajat 13.4.

Myymälämme ovat avoinna poikkeuksellisesti torstaina 13.4. klo 9-15. Asiakaspalvelumme 03 486 4300 palvelee klo 8-18. Myymälät ja asiakaspalvelu palvelevat normaalisti taas tiistaina 18.4. Myymälät klo 9-17 ja asiakaspalvelu 8-20. Mäntän ja Virtain myymälät ovat suljettuna klo 12-13 lounastauon vuoksi.

 

 

Huoltotöitä Watson-palvelussa 12.4. klo 02.00-04.00

Watson-palvelussa tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä keskiviikkona 12.4.2017. Huoltotöiden vuoksi klo 02.00-04.00 välisenä aikana voi esiintyä lyhyitä katkoksia Watson-palvelun käytössä.

Watson-palvelun kanavakohtainen kahden viikon tallennusominaisuus poistuu 3.4.2017

Watson-palvelun kehittäminen jatkuu kevään aikana, jolloin mobiilisovellukset uudistuvat ja myös tallennusominaisuudet muuttuvat. Kehitämme kuuden kuukauden rajattoman tallennustilan ominaisuuksia, joilla sisältö on helpommin löydettävissä ja tallentaminen entistäkin helpompaa.

Muutoksia tulee myös kahden viikon kanavakohtaiseen tallennukseen. Tekijänoikeusmuutosten siirtymäaikojen umpeutumisen myötä Watson-palvelun kanavakohtainen kahden viikon tallennusominaisuus poistuu ma 3.4.2017 alkaen. Ominaisuuden poistamisen taustalla on vaatimus tekijänoikeusjärjestöiltä koskien kaikkia vastaavanlaisten palveluiden tarjoajia.

Yksittäisten ja toistuvien ohjelmien kuuden kuukauden rajaton tallennus säilyy edelleen, joten tallennusominaisuuksia löydät Watsonista myös jatkossa. Tallentaa voit älypuhelimella, tabletilla, selaimella tai televisiolla, johon on asennettu Watson Smart TV -sovellus tai jossa on Watson tv-tikku/boksi.

Tulossa uudet mobiilisovellukset

Keväällä julkaisemme uudet iOS ja Android -mobiilisovellukset. Uusi mobiilisovellus nopeuttaa sovellusten käyttöä, ja sisältää huippuominaisuuden, jolla voit käyttää mobiililaitettasi älytelevisiosovelluksen kaukosäätimenä. Windows Phonen Watson-tuki päättyy myöhemmin keväällä.

Lisätietoja muutoksista saat asiakaspalvelustamme 03 486 4300 tai asiakaspalvelu@phpoy.fi

Huoltotöitä Watson-palvelussa ke 22.3.

Watson-palvelussa tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä keskiviikkona 22.3.2017. Huoltotöiden vuoksi klo 02.00-04.00 välisenä aikana voi esiintyä lyhyitä katkoksia Watson-palvelun käytössä

FB PHPOY rekry 1200x627

REKRY: OLETKO SINÄ KESÄLÄHETTIMME? HAKU KÄYNNISSÄ 31.3. ASTI!

Kiinnostaako kesätyö ihmisten parissa? Oletko reipas ja sosiaalinen?

Pohjois-Hämeen Puhelin täyttää 120 vuotta ja tarjoamme kahdelle onnekkaalle kesätöitä juhlavuotemme kesälähetteinä! Kesälähettinä pääset edustamaan PHPOY:tä kesätapahtumissamme ja kiertämään alueellamme hauskan ohjelman merkeissä. Työ ajoittuu kesäelokuulle ja on luonteeltaan osa-aikaista.

Hakemamme henkilö on:
• Iältään 16-25-vuotias
• Luonteeltaan reipas ja rohkea
• Oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
• Motivoitunut omaksumaan tärkeimmät asiat tuotteistamme ja palveluistamme
• Ajokortti katsotaan eduksi

Tarjoamme:
• Vaihtelevaa, monipuolista ja viikonloppupainotteista työtä
• Mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön
• Kirjallisen työtodistuksen ja onnistuneesta suorituksesta suositukset cv:hesi!

Tee tästä elämäsi hauskin duunikesä ja hae mukaan. Hakuaikaa on jatkettu 31.3.2017 saakka. Hakemuksesi ja perustelusi siitä, miksi juuri SINÄ olisit oiva kesälähettimme, voit lähettää osoitteeseen jari.liski@phpoy.fi Lisätietoja saat Jarilta p. 03 486 4231.

Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelu kaapeliverkossamme jatkuu ilman keskeytystä

Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelua ei jouduta keskeyttämään kaapeliverkossamme maaliskuun alussa, sillä operaattorit ovat päässeet sopimukseen tv-yhtiöiden kanssa kanavien jakelun jatkumisesta.

Jakelun keskeytysuhka koski seuraavia kanavia: Ava (MTV) sekä Hero, Jim ja Liv (Nelonen Media). Kanavien jakelu jatkuu ilman keskeytystä.

Nyt solmitut sopimukset tv-yhtiöiden kanssa mahdollistavat kanavien jakelun 30.9.2017 saakka. Neuvottelut kanavien jakelusta myös tämän jälkeen jatkuvat edelleen. Jakeluun liittyviä tekijänoikeuskysymyksiä käsitellään yhteisessä työryhmässä televisioyhtiöiden, kaapelitelevisio-operaattoreiden ja televisio-ohjelmien oikeudenhaltijoita edustavien järjestöjen kanssa.

Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelu PHPOY:n kaapeliverkossa vaarassa keskeytyä 1.3.

Varaudumme keskeyttämään Nelosen ja MTV:n vapaasti vastaanotettavien kanavien jakelun kaapeliverkossaan 1. maaliskuuta alkaen toistaiseksi. Toteutuessaan keskeytys koskisi seuraavia kanavia: Ava (MTV) sekä Hero, Jim ja Liv (Nelonen Media). Tv-yhtiöt ovat irtisanoneet näiden kanavien kaapelijakelua koskevat sopimukset päättymään helmikuun lopussa, eikä operaattori voi jakaa kanavia ilman sopimusta. Kanavien jakelu voi jatkua vasta, kun neuvotteluissa päästään sopimukseen jatkosta. Tavoitteena on edelleen päästä sopimukseen tv-yhtiöiden kanssa siten että jakelu voi jatkua. Neuvottelut jatkuvat, ja tiedotamme asiasta heti, kun asiasta on uutta kerrottavaa. Pahoittelemme mahdollista keskeytystä kanavien jakelussa.

Kiristyshaittaohjelmaa levitetään Postin nimissä

Kiristyshaittaohjelmaa levitetään Postin nimissä. Lue lisää Viestintäviraston sivuilta.

Myymälät kiinni 15.2.

Myymälämme ovat kiinni poikkeuksellisesti keskiviikkona 15.2. koulutustilaisuuden vuoksi. Palvelemme taas torstaina 16.2. normaalisti klo 9-17.

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017 ja myös MTV:n kanavapaketit kokevat muutokset. Seuraavat muutokset tulevat voimaan 1.3.2017 alkaen. MTV Total -kanavapaketin nimi muuttuu C More Totaliksi ja MTV Total Sport -kanavapaketin C More Sportiksi. Kanavapaketteihin sisältyvien kanavien nimet muuttuvat myös C More -alkuisiksi. (esim. MTV Max on C More Max).

Uudistuva C More -kanavapaketti

C More on jatkossa elokuvien ja sarjojen paketti. Sen sisältöä on sisältöä on selkeytetty ja jatkossa paketti tarjoaakin puhtaasti elokuva- ja sarjasisältöjä. Urheilusisällöt löytyvät jatkossa MTV:n muilta kanavapaketeilta: elokuvia, sarjoja ja urheilua tarjoavalla C More Totalilta ja vain urheiluun keskittyvältä C More Sportilta. C More Golf -kanava siis poistuu nykyisestä C More -paketista. Täysin uutena kanavana C More -pakettiin kuuluu jatkossa taas lastenkanava C More Juniori.

Helmikuun bonuskanava viihdepalvelussa: Nick Jr

Nick Jr on helmikuun bonuskanavana viihdepalvelussamme. Alle kouluikäisille suunnattu kanava tarjoaa ympärivuorokautista lastenohjelmaa kokonaan suomeksi. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 998.

Hauskoja katseluhetkiä Nick Jr- kanavan parissa!

TALOYHTIÖIDEN KUITUKIERTUE 14.2.–23.2.

Hyvä isännöitsijä / taloyhtiön hallituksen jäsen!

Taloyhtiöllä on monenmoisia velvoitteita asukkaitaan kohtaan ja isännöitsijä saa vastata kysymyksiin aiheesta, jos toisesta. Yhä yleistyvämpi kysymys on: ”Kenes nettipiuha tähän taloon tulee?”

Taloyhtiöiden kevätkokousten lähestyessä haluamme kutsua Sinut mukaan KUITUKIERTUEELLEMME. Illan aikana nautimme kuitupitoisen illallisen juomineen ja kuulet, miksi valokuitu kannattaa ja miten se on saatavissa teidänkin taloyhtiöönne. Asiantuntijamme vastaavat lisäksi kutsuvieraiden kysymyksiin.

 

ILMOITTAUDU NYT TALOYHTIÖIDEN KUITUKIERTUEELLE!

Voit ilmoittautua jollekin viidestä paikkakunnastamme:

• Mänttä 14.2., Mäntän Klubi klo 18–19.30
• Virrat 15.2., Nuorisokeskus Marttinen klo 18–19.30
• Jämsä 16.2., Hotelli Jämsä klo 18–19.30
• Keuruu 21.2., Hotelli Keurusselkä klo 18–19.30
• Ruovesi 23.2., Restaurant & Café Piisi klo 18-19.30


Varaa paikkasi nyt osoitteesta kuitukiertue.fi tai asiakaspalvelustamme (klo 8–16) 03 486 4300.
Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 13.2. saakka.

Voit kutsua asiantuntijamme myös suoraan yhtiökokoukseenne.

Bonuskanava helmikuussa: Eurosport 2

Eurosport 2 - uuden sukupolven urheilukanava

Bonuskanavana kaapeli-tv:ssä pyörii helmikuun ajan Eurosport 2. Helmikuussa kanavan tarjontaan kuuluvat mm. Saksan jalkapallon pääsarja Bundesliiga, hiihdon sekä yhdistetyn maailmancup ja alppihiihdon MM-kisat. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 98 ja on katselukorttiasiakkaillemme ilmainen.

Eurosport 2 kanavan löydät Active Sports, M-, ja L-paketteista ja on valittavissa Mix 4, Mix 8 ja Mix 12 paketteihin.

Mukavia katseluhetkiä Eurosport 2- kanavan parissa!

 

Fight Sports HD -kanava aloittaa 10.2. viihdepalvelussamme

Kamppailulajeihin erikoistunut kanava Fight Sports HD aloittaa 10.2. kanavapaikalla 168, ja korvaa siten kanavavalikoimasta poistuvan TRACE Sport Stars -kanavan. Fight Sports HD-kanavan löydät viihdepalvelumme Sports -kanapaketista ja on myös Tv-Mix ja Mini-Mix-pakettien kanavavalikoimassa. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä, eikä sillä ole vaikutusta kanavapakettien hinnoitteluun.

Fight Sports HD tarjoaa teräväpiirtona monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua aina nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä MMA-otteluihin, sumoon, karateen ja judoon. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään mm. kampailu-urheiluaiheisia uutisia sekä dokumentti- ja reality-sarjoja. Kanava on englanninkielinen.

                              

120 vuotta osana Pohjois-Pirkanmaan elämää

Suomalaisten juhliessa 100-vuotiasta itsenäistä Suomea Pohjois-Hämeen Puhelin juhlii 120-vuotista taivaltaan. Kuten yhtälöstä voi päätellä, PHPOY:n perustamisvuosi osuu Suomen suuriruhtinaskunnan aikaan, jolloin suomi oli vielä Venäjän keisarikunnan autonominen osa. 120-vuotinen historia tekee yhtiöstä myös alueen vanhimman yhä toiminnassa olevan yhtiön. Toiselle vuosisadalle ulottuvaan historiaan mahtuu niin haastavia aikoja sodista lamavuosiin, useita ennen kaikkea osaavan ja väsymättömän henkilökunnan mahdollistamia onnistumisia sekä lukuisia suuria teknologisia harppauksia, jotka ovat pakottaneet yhtiön uudistumaan yhä uudelleen. Tänään PHPOY on paikallinen, moderni ICT-toimija, jonka perustehtävä on edelleen sama kuin vuonna 1897 – turvata oman toiminta-alueensa tietoliikenteen toimivuus.

Juhlavuoden kunniaksi yhtiö on ottanut käyttöönsä juhlalogon. Juhlalogossa yhtiön olemassa olevaan liikemerkkiin yhdistyy yhtiön dynaamisuutta ja valokuitua symbolisoiva kaari Finnet-liiton merkin väreissä sekä moderni 120v-tunnus. Juhlalogo ja juhlavuosi tulee näkymään myymälöissä, autojen teippauksissa sekä tietysti yhtiön mainonnassa.
- Aikaisemmilta vuosilta tutut kesälähetit lähtevät myös tulevana kesänä kiertämään alueen kesätapahtumia julistaen juhlavuoden ja valokuidun ilosanomaa. Haku tähän haluttuun kesätyöpaikkaan alkaa lähiaikoina, PHPOY:n myyntijohtaja Jari Liski paljastaa. Valokuitu tuleekin olemaan keskiössä myös juhlavuonna.
- Onhan valokuitu ollut pääfokuksemme jo pidempään, mutta on erityisen hienoa että useampi isompi ELY-hanke; Pohjaslahti, Kotala/Hauhuu ja Härkönen pyörähtävät toden teolla käyntiin juuri kun täytämme pyöreitä vuosia, yhtiön toimitusjohtaja Juha Ahoniemi toteaa.

Virallinen juhlapäivä on kesäkuun 13. päivä. Samana päivämääränä 120 vuotta sitten pidettiin Kurun-Ruoveden-Wirtain Telefooni Osakeyhtiön ensimmäinen perustava yhtiökokous. Syntymäpäiväviikolla luvassa on juhlahumua yhtiön myymälöissä. Ilmoitamme viikon tapahtumista lähempänä ajankohtaa paikallislehdissä sekä verkko- ja Facebook-sivuillamme.

Tarkempaa tietoa juhlavuoden tapahtumista ja tarjouksista tullaan kertomaan pitkin vuotta ainakin yhtiön verkkosivuilla, asiakastiedotteissa sekä asiakaslehti Pointissa.

Bonuskanava tammikuussa: Nelonen Prime

Bonuskanavana kaapeli-tv:ssä pyörii tammikuun ajan Nelonen Prime. Nelonen Prime esittää suosikkisarjat ja huippuleffat parhaaseen katseluaikaan ilman mainoskatkoja. Tammikuussa kanava tarjoaa laadukasta draamaa ja räjähtävää toimintaa. Bonuskanava löytyy kanavapaikalta 98 katselukorttiasiakkaille.

Mukavia katseluhetkiä Nelonen Prime- kanavan parissa!

Viihdepalvelumme kanavatarjonta täydentyy uudella Ruutu+ Viihde -kanavapaketilla

Viihdepalvelumme kanavatarjonta täydentyy uudella Ruutu+ Viihde -kanavapaketilla 2.1.2017 alkaen. Pakettiin sisältyvät kanavat Nelonen Prime, Nelonen Nappula, Nelonen Maailma (SD-laadulla). Hinta 9,95€/kk (12kk tilaus).

Nelonen Paketti + Pro Extra on jatkossa Ruutu+ Viihde & Urheilu

Nykyinen Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra -kanavapaketti löytyy 2.1.2017 alkaen nimellä Ruutu+ Viihde & Urheilu. Kanavapaketin sisältö ja hinta säilyvät ennallaan. Pakettiin sisältyvät kanavat Nelonen Prime, Nelonen Nappula, Nelonen Maailma, Nelonen Pro 1-8 SD ja HD. 34,95/kk (12kk tilaus).

MTV:n kanavatarjontaan muutoksia 1.1.2017 alkaen

MTV Total-kanavapakettiin sisältyvä MTV Fakta poistuu 1.1.2017. Kanavalla oleva dokumenttitarjonta keskitetään uudistuksen jälkeen muille MTV Total-paketin kanaville.

Myös C More Tennis poistuu kanavatarjonnasta 1.1.2017. Kanava on sisältynyt C More, MTV Total ja MTV Total Sport-kanavapaketteihin. MTV on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen tenniksen ATP-kiertueen turnausten esittämisestä. Siten Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden tennispelaajien esityksiä voi seurata jatkossakin läpi vuoden MTV Totalilla ja MTV Total Sportilla.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia.

Joulun aukioloajat

Myymälöiden aukioloajat
19.-22.12. klo 9-17
23.12. klo 9-15
26.12. suljettu
30.12. klo 9-15

Mäntän ja Virtain myymälät ovat suljettu ma-pe klo 12-13 lounastauon vuoksi.

Puhelinasiakaspalvelun aukioloajat (03 486 4300)
19.-23.12. klo 8-20
26.12. suljettu
30.12. klo 8-17

2.12. jouluarvonnan voittajat

Myymälöiden jouluarvonnassa perjantaina 2.12. pääpalkinnon voitti Lauri Vuohelainen Mäntästä. Muut palkinnot voittivat Sauli Latvala ja Tapio Majaniemi Ruovedeltä.
Voittajille olemme ilmoittaneet henkilökohtaisesti.

Onnea vielä voittajille!

Windows 10:n kanssa internetongelmia

Windows 10 käyttöjärjestelmän kanssa on viime päivinä esiintynyt ongelmia internetyhteyksissä.

Ongelma johtuu todennäköisesti käyttöjärjestelmän päivityksestä, joka asentuu automaattisesti ja saattaa aiheuttaa yllättäen ongelmia internetyhteyden kanssa.

Windows 10 käyttöjärjestelmä käyttää oletuksena niin sanottua Hybrid shutdown -sammutusta, mikä mahdollistaa oletuksena koneen nopean käynnistyksen. Käytännössä konetta sammutettaessa käyttäjän istunto tallennetaan nopeaa käynnistystä varten. Tämä aiheuttaa ongelmia internetyhteyden toimivuuteen IP-osoitteiden ristiriitojen takia.

Ongelman saa korjatuksi kun sammutat tietokoneen sammutusvalikosta ”Sammuta” ja pidät samalla Shift-painikkeen pohjassa. Kun tämän jälkeen käynnistät koneen uudelleen, toimii yhteys normaalisti.

Joulukuun bonuskanavat ja uusi ilmaiskanava TLC

Nick Jr. pyörii joulukuun ajan bonuskanavalla kaapeli-tv:ssä. Kuukauden bonuskanavan löytää kanavapaikalta 98.

Nick Jr. on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on harvinainen yhdistelmä hupia ja hyötyä. Kanava tarjoaa suomeksi puhuttuja fiksuja ja veikeitä ohjelmia, joiden parissa lapset viihtyvät.

Bonuskanava Viihde-palvelussamme on Viasat History 18.12. asti ja Viasat Film Premiere 19.-31.12.

Viasat History vie sinut lähemmäs myös omaa menneisyyttäsi. Kanava tutustuttaa sekä antiikin että nykyajan kulttuureihin ja käsittelee niin kulttuuria, historiaa kuin yhteiskuntatieteellisiä teemojakin.

Viasat Film Premiere esittää parhaat uutuuselokuvat ja eniten ensi-iltoja! Kanavan ohjelmistoon kuuluvat Hollywoodin ja Pohjoismaiden uusimmat hittielokuvat, sekä viikonloppuisin esitettävät ensi-iltaelokuvat. Myös HD kuvanlaadulla.

Bonuskanavan katselu vaatii PHPOY:n kaapeli-tv:n ja katselukortin tai Viihde-palvelun.

Uusi ilmaiskanava TLC aloitti joulukuussa kaapeli-tv:ssä ja Viihde-palvelussa kanavapaikalla 18.

TLC on erityisesti 15–34 -vuotiaille nuorille naisille suunnattu värikäs viihdekanava, joka tarjoaa positiivista ja energistä viihdettä. Kanavan ohjelmisto sisältää niin yllättäviä tositarinoita, häähaaveilua, herkuttelua kuin muotiakin.

Tuhansia suomalaisten modeemeja murrettu, uudelleenkäynnistys poistaa haittaohjelman - korjaava ohjelmistopäivitys

Tuhansia suomalaisten modeemeja on murrettu. Haittaohjelman havaitseminen on käyttäjän toimesta vaikeaa. Se hidastaa laitteen toimintaa tai estää normaalin käytön. Saastunut laite todennäköisesti osallistuu käyttäjän tietämättä esim. palvelunestohyökkäyksiin ja käyttää siihen liittymän kapasiteettia. Viestintäviraston suosituksen mukaan me olemme estäneet liikenteen haavoittuneeseen porttiin ongelmien estämiseksi. Modeemin uudelleenkäynnistäminen poistaa haittaohjelman.

Huom! Viestintäviraston sivuilta löytyy ohjelmistopäivityksiä, jolla haavoittuvuuden saa paikattua.

Lue lisää Viestintäviraston sivuilta.

TIEDOKSI: Maksukanavien avautumisessa viivettä

Kaapeli-tv:n signaalinvaihto saatiin onnistuneesti suoritettua tänä aamuna. Maksukanavien valtuuttumisessa on valitettavasti viivettä, eivätkä kaikki kanavat vielä näy. Tilanne korjaantuu tämän päivän aikana. Pahoittelemme viivettä.

Kaapeli-TV uudistus

Kaapeli-tv-palvelun signaalintoimittajan vaihto on tapahtunut onnistuneesti aamulla. Jotta televisiolähetyksiä voi katsoa vaihdon jälkeen tulee tehdä digilaitteiden tehdasasetusten palautus ja kanavat on haettava uudelleen.

Osa uusista laitteista hakee kanavat uudelleen automaattisesti, vanhemmissa laitteissa ne täytyy hakea manuaalisesti. Osassa laitteissa tehdasasetukset palautuvat mahdollisesti kanavien uudelleen virittämisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet tehdasasetusten palauttamiseen löytyy laitteen mukana tulleesta käyttöoppaasta.

MITÄ TARVITSEE TEHDÄ?

 • Digilaitteet on viritettävä kotona uudelleen.
  TV tulee palauttaa tehdasasetuksiin ja hakea kanavat uudelleen, jotta pääsette niitä katsomaan.
  Laitteeseen mahdollisesti tehdyt suosikkilistat, kielivalinnat ja tallennusten ajastukset on myös asetettava uudelleen.
  Ohjeet löytyvät laitteen käyttöoppaasta.
 • Jos käytössänne on katselukortti, vaihda se uuteen.
  Olette saaneet meiltä uuden katselukortin, joka pitää vaihtaa vanhan tilalle (tehdasasetusten palautuksen ja kanavahaun jälkeen).
  Vanhaa katselukorttia ei tarvitse palauttaa, vaan sen voi hävittää.
  Maksukanavilta tallennetut ohjelmat eivät valitettavasti ole katsottavissa tehdasasetusten palauttamisen jälkeen.

MUUTOKSEN JÄLKEEN:

Kaapeli-tv-verkossamme maksutta näkyvät kanavat

Yle TV1              AVA

Yle TV2              Hero

MTV3                 Frii

Nelonen             ISKELMÄTV/Harju- &Pöntinen

Yle Fem              Yle TV1 HD

Sub                     Yle TV2 HD

Yle Teema          Yle Fem HD

LIV                      Yle Teema HD

JIM                     MTV – UUSI!

TV5                    Alfa TV

Kutonen            TV7 – UUSI!

FOX                   France 24 – UUSI! 


Katselukortin kuukausimaksu on nyt 2,90€/kk
.
Katselukortin kuukausihintaan kuuluvat nyt MTV3 HD, Nelonen HD ja FOX HD sekä kuukausittain vaihtuva bonuskanava.

Seuraavat valikoimassa olleet kanavapaketit on korvattu niiden sisältöä parhaiten vastaavalla paketilla: Mix Mini, Mix ja Russian.

Valikoimasta poistuvat kanavapaketit
Next, Disney, Sports, BBC, Base, HD Start, Discovery, Swedish, Swedish Extra, Nordic HD, News, Europe, Nelonen paketti

Valikoimasta poistuvat yksittäiset kanavat
Kanal 10, SVT2 HD, NRK1, DR1, Trace Sport Stars, English Club TV, Canal24Horas, Nautical Channel, Blue Hustler, DUSK!, Nelonen Pro 3 SD, Nelonen Pro 4 SD, Nelonen Pro 5 SD, Nelonen Pro 6 SD, Nelonen Pro 7 SD, Nelonen Pro 8 SD, C More Series HD, TV4 HD, TV4 Västerbotten, Hustler TV, France 5, Shorts TV HD, Boomerang

Poistuvaa tuotetta ei automaattisesti korvata uudella tuotteella. Mikäli haluatte jatkossakin nähdä näissä paketeissa olleita kanavia, voitte jatkossa tilata teille sopivimmat kanavat mm. MIX 4 tai MIX 12 -kanavapaketteihin. Voit vaihtaa pakettien kanavavalikoimaa vaikka kerran kuukaudessa.

Uudistuneeseen kanapakettivalikoimaamme pääset tutustumaan tästä.

Mikäli televisiokanavanne eivät ym. toimenpiteistä huolimatta näy, olettehan yhteydessä myymälöihimme tai asiakaspalveluumme.

Petteri Järvinen vakuutti kuulijat valokuituillallisella

10. marraskuuta 2016 klo 18. Lunta sataa ja Virroilla Nuorisokeskus Marttisen Vanha Pappila näyttää kauniilta valon keitaalta talvisen pimeyden keskellä. Paikalle on saapunut noin 70 henkeä Virroilta ja muualta Ylä-Pirkanmaalta kuulemaan asiaa valokuidusta. Osan on ehkä houkutellut paikalle aito kiinnostus hieman mystiseltä kuulostavaan valokuituun. Toiset ovat saattaneet tulla paikalle Virtain kaupungin tarjoaman kuituillallisen takia. Ison osan on saanut ajamaan talvipyryssä Marttiseen illan pääpuhuja: tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti Petteri Järvinen. Oli motiivi paikalle tulemiselle mikä tahansa, illan lopuksi kuulen ympäriltäni vain kommentteja erittäin onnistuneesta illasta.

Väki istuutuu pappilan Tarjanne-saliin ja PHPOY:n myyntijohtaja Jari liski aloittaa illan kertomalla yhtiöstä, sen strategiasta, mittavista investoinneista valokuituun ja perustelee miksi yhtiö rakentaa valokuituverkkoa Ylä-Pirkanmaalla. Ihmisten kasvoilta näkee hyväksyvän ja hieman yllättyneen ilmeen, kun Liski näyttää 14.10. talouslehdessä julkaistun uutisen, jonka mukaan valokuituyhteyksien lisääntyminen kymmenellä prosentilla nostaa työllisyysastetta 1,1 prosenttia ja alueelle perustetaan uusi yritys 12 000 asukasta kohden. - Miksi me rakennetaan valokuituverkkoa? Siksi, että me haluamme pitää Virrat, Ruoveden ja koko alue maailmankartalla ja ajaa paikallisten omistajiemme etua, Liski toteaa esityksessään.

Liskin jälkeen salin etuosaan astelee Virtain kaupungin elinkeinoasiamies Heidi Tanhua. Hänen esityksensä kertoo kuulijoille miksi modernit tietoliikenneyhteydet ovat niin kriittisiä alueen kehityksen kannalta, kaupungin roolista ja siitä miksi valokuituhankkeisiin tarvitaan kyläyhdistyksiä ja maamiesseuroja. - Ei meillä olisi koskaan kunta pystynyt sillä vauhdilla tekemään niitä päätöksiä ja ratkaisuja, että näitä hankkeita oltaisiin päästy viemään eteenpäin. Ja kuitenkin nämä valokuituhankkeet ovat aivan ratkaisevan tärkeitä tämän kokoisille kunnille, Tanhua toteaa esityksessään.

Seuraavaksi luvassa on konreettinen esimerkki kyläkuituhankkeesta, kun Liedenpohjan hankkeen vetäjä Asko Heinämäki siirtyy puhujan paikalle. Asko kertoo muun muassa siitä kuinka maatilojen arki on tänä päivänä tietoliikenneyhteyksistä riippuvainen. Heinämäki näyttää kankaalla kuvia hankkeen eri vaiheista, hankkeen tunnusluvut sekä kertoo miksi Liedenpohjan maamiesseura lähti hankkeeseen toteuttajaksi – yhtenä suurimpana tekijänä on Askon mukaan juuri yrityksien ja maatilojen tarve varmatoimisille ja nopeille yhteyksille.

Kolmen puhujan jälkeen kuulijakunta ei vaikuta ollenkaan väsyneeltä – ja miksi heitä väsyttäisikään, sillä seuraavaksi saliin astelee illan tähtivieras Petteri Järvinen. Järvisen asiantuntemus, esiintymistaidot ja tiskiin isketyt faktat näyttävät vakuuttavan kuulijat. Järvinen kertoo valokuidun tekniikasta ja näyttää itse tekemiään mittauksia omien 4G- ja ADSL-yhteyksien nopeuden vaihtelusta eri päivinä ja vuorokauden aikoina. Järvinen kirvoittaa yleisöltä monet naurut, kun hän kertoo kuinka Kehä I on laajakaistan periferiaa ja kuinka hän on virtolaisille hieman kateellinen, koska Espoossa hänellä ei ole mahdollisuutta valokuituyhteyteen. Moni näyttää myös saavan ahaa-elämyksen, kun Järvinen esimerkeillään todistaa, että valokuituyhteyden nopeudella ei periaatteessa ole nopeusrajaa ja että 4G tai 5G-yhteyksistä ei ole valokuidun korvaajaksi, koska taajuusalueet ovat rajallinen luonnonvara ja kuormittuvat käyttäjämäärien kasvaessa. Useiden kysymysten ja raikuvien aplodien jälkeen Jari Liski ojentaa Järviselle pienen kiitoslahjan, jonka jälkeen Petteri suuntaa ulos lumipyryyn ja jatkaa matkaansa kohti uusia haasteita.

Järvisen jälkeen Liski esittelee vielä lukuja PHPOY:n valokuituhankkeista vuosilta 2015 ja 2016 sekä kertoo mitä ensi vuonna on luvassa. Iltaan osallistuneet vaikuttavat vakuuttuneilta, kun ruudulle heijastuu teksti: ”Tänään kytketty valokuituyhteys palvelee vielä 50 vuoden päästä”. Keskustelu illan annista käy kuumana, kun väki käy käsiksi Marttisen valmistamaan ja Virtain kaupungin tarjoamaan kuituillalliseen. Pois lähtiessäni kuulen, jostain takaani: ”Tällaisia iltoja pitäisi järjestää lisää”.

Teksti ja kuva: Juha-Matti Wilska

Tietokirjailija Petteri Järvinen Virroilla 10.11.2016

Yksi Suomen johtavista tietotekniikan asiantuntijoista, tietokirjailija Petteri Järvinen on mukana Virtain kaupungin ja Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n yhteisessä Kuitu-illallinen yleisötapahtumassa Virroilla. Petteri Järvinen on valtakunnallisesti erittäin tunnettu vaikuttaja liittyen tietotekniikkaan, tietoturvaan ja kyberturvallisuuteen. Hän on julkaissut alan tietokirjallisuutta jo 30 vuoden ajan. Tapahtuman tarkoituksena on avata valokuituverkon ja tätä kautta nopean Internetin mahdollisuuksia yrityksille, yhteisöille ja myös tavallisille internetin käyttäjille. Kuitu-illallinen järjestetään Nuorisokeskus Marttisessa. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Myymälämme ovat suljettuna ti 1.11.2016 inventaarion vuoksi

Myymälämme ovat suljettuna ti 1.11.2016 inventaarion vuoksi. Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti klo 8-20 puhelimitse 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi Myymälämme ovat taas normaalisti auki ke 2.11. klo 9-17.


Hyvä kaapeli-tv-asiakkaamme,

MEILLÄ ON SINULLE TÄRKEÄÄ ASIAA!

Teillä on käytössänne Pohjois-Hämeen Puhelimen kaapeli-tv-yhteys, jonka signaalintoimittaja vaihtuu marraskuussa. Tämä vaikuttaa kanavapaketteihin ja Pohjois-Hämeen Puhelimen kaapeli-tv-verkossa näkyviin kanaviin.

Muutos tehdään tiistaina 29.11.2016 klo 6:00–8:00.

Käytännössä saatte kolme peruskanavaa lisää (mm. aiemmin maksullinen TV7 näkyy jatkossa ilmaiseksi!) – mutta jotta mitään näkyisi ruudusta, pitää kanavat hakea televisioon uudelleen.

Kauhea vaiva ja hirveä homma? Toinen sanoisi kyllä, toinen ei. Me sanomme ”ei hätää”. Alla on selkeät toimintaohjeet ja halutessasi voit tilata asiakaspalvelustamme asentajamme tekemään homman puolestasi.

Tarjoamme asentajan kotikäynnille hintaan 15 €. Varaa nyt ja vältä ruuhkat signaalimuutosvaiheessa.

 

MITÄ SITTEN TARVITSEE TEHDÄ?

Kun signaalimuutos on marraskuun 29. päivä tehty:

 • Digilaitteet on viritettävä kotona uudelleen.
  TV tulee palauttaa tehdasasetuksiin ja hakea kanavat uudelleen, jotta pääset niitä katsomaan.
  Tehdasasetukset voi palauttaa aikaisintaan 29.11.2016 klo 8 jälkeen.
  Laitteeseen mahdollisesti tehdyt suosikkilistat, kielivalinnat ja tallennusten ajastukset on myös asetettava uudelleen.
  Ohjeet löytyvät laitteen käyttöoppaasta.
 • Jos käytössäsi on katselukortti, vaihda se uuteen.
  Saat meiltä uuden katselukortin, joka pitää vaihtaa vanhan tilalle (tehdasasetusten palautuksen ja kanavahaun jälkeen).
  Vanhaa katselukorttia ei tarvitse palauttaa, vaan sen voi hävittää.
  Toimitamme uudet katselukortit viimeistään viikolla 47. Maksukanavilta tallennetut ohjelmat
  eivät valitettavasti ole katsottavissa tehdasasetusten palauttamisen jälkeen.

Muutoksen jälkeen kaapeli-tv-verkossamme maksutta näkyvät kanavat: 

Yle TV1              AVA

Yle TV2              Hero

MTV3                 Frii

Nelonen             ISKELMÄTV/Harju- &Pöntinen

Yle Fem              Yle TV1 HD

Sub                     Yle TV2 HD

Yle Teema          Yle Fem HD

LIV                      Yle Teema HD

JIM                     MTV – UUSI!

TV5                    Alfa TV

Kutonen            TV7 – UUSI!

FOX                   France 24 – UUSI! 

Tutustu tulevaan kanavapakettivalikoimaan tästä 

Lisätietoa muutoksesta ja vastauksia kysymyksiisi saat asiakaspalvelustamme numerosta 03 486 4300 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phpoy.fi.

Watson huoltokatko 25.10.2016 klo 9.00-10.00

Watson palvelun taustajärjestelmissä tehdään huoltotöitä, jonka vuoksi palvelussa esiintyy katkos tiistaina 25.10. klo 9.00-10.00. Kyseisenä aikana Watson-palvelun käyttäminen ja live-tv-lähetysten katsominen ei ole mahdollista. Pahoittelemme huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Watsonin Android-sovelluksen päivitys 6.10.2016

Torstaina 6.10.2016 suoritetaan Watsonin Android-sovelluksen päivitys. Päivityksen myötä Watsonin peruskanavien live-tv lähetykset ja tallenteet voi suoratoistaa Chromecastin avulla televisioon myös uudemmilla Android-laitteilla (Android 6.0 +).

Google Playstä tulee ladata uusi Watson-sovellus Android-laitteeseen, mikäli laitteessa ei ole asetuksena sovelluksen automaattinen päivitys. Mikäli sovellusten automaattinen päivitys on valittuna, päivitys ei edellytä toimenpiteitä.

Päivityksen jälkeen nykyinen Watson-sovellus on vanhentunut emmekä voi taata sen toimivuutta.

Watson päivitys 5.10.2016 klo 00.00-06.00

Watson-palvelun taustajärjestelmiin tehdään 5.10. päivitys, jolla parannetaan Watson-palvelun toimivuutta sekä käytettävyyttä entisestään. Palvelussa on käyttökatko 5.10.2016 klo. 00.00-06.00 välisenä aikana. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

TotoTV vapaassa katselussa 3.10-16.10.2016

TotoTV vapaassa katselussa 3.10.-16.10.2016. Kaapeli-tv ja Watson asiakkaamme voivat nyt tutustua TotoTV:n tarjontaan veloituksetta kahden viikon ajan.

TotoTV:n löydät alla olevilta kanavapaikoilta
Kaapeli-tv: 131
Watson: 131, 132, 133, 134, 135 ja 136

 

.fi-verkkotunnus uudistuu

5.9.2016 voimaan tulevan uudistuksen myötä .fi-verkkotunnuksen ja siihen liittyvät palvelut voi hankkia ainoastaan verkkotunnusvälittäjältä. Asiakkaat eivät voi siis jatkossa enää itse rekisteröidä tai uusia domaineja, vaan asiointiin tarvitaan aina välittäjä tai palveluntarjoaja.

Uudistus ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä ja jatkossakin asiakkaamme voivat olla yhteydessä suoraan Pohjois-Hämeen Puhelimeen, sillä jälleenmyymme verkkotunnusvälittäjänä toimivan kumppanimme domain-palveluita.

Uudistuksen tuomat muutokset

 • Jokaisella verkkotunnuksella on oltava välittäjä (asiakkaat eivät voi jatkossa enää itse rekisteröidä tai uusia domaineja).
 • Välittäjä tai palveluntarjoaja tarjoaa kaikki fi-verkkotunnuksiin liittyvät palvelut (tunnusten hakeminen, uusiminen, siirtäminen, välittäjän vaihtaminen, irtisanominen ja tietojen päivittäminen).
 • Kuka tahansa voi hankkia välittäjän tai palveluntarjoajan kautta fi-verkkotunnuksen (myös mm. ulkomaiset yritykset ja yksityishenkilöt).
 • Verkkotunnuksia, jotka muodostuvat etu- ja sukunimen yhdistelmästä voi jatkossa merkitä vapaasti.
 • Myös hinnoittelu muuttuu ja valikoimaan tulee uusia vaihtoehtoja tunnusten voimassaolon suhteen. Tunnus on mahdollista ottaa käyttöön 5.9. lähtien yhden, kahden, kolmen, neljän tai viiden vuoden ajaksi.

Lisätietoja uudistuksesta Viestintäviraston sivuilta.

 

Internetliikenteen kasvu matkapuhelinverkossa asettaa haasteita taajuuksien riittävyydelle

tabletti ja pallo

Tutkimuksen mukaan internetliikenteen ennustetaan kolminkertaistuvan vuoteen 2018 mennessä*. Yhä isompi osa tästä liikenteestä tapahtuu matkapuhelinverkossa/mobiililaitteilla. Tämä asettaa suuria haasteita matkapuhelinverossa toimivien 3G-, 4G- ja myös 5G-yhteyksien riittävyydelle kaistojen ruuhkautuessa. Koti- ja yrityskäytössä katse tulisikin suunnata kiinteisiin valokuituyhteyksiin, joissa kapasiteettia riittää yllin kyllin myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Lue laajempi juttu aiheesta Pointti-lehdestä

*Ciscon jokavuotinen VNI-tutkimus. Cisco Systems on reitittimiä, kytkimiä ja muita verkkolaitteita valmistava tietoliikenne- ja elektroniikkateollisuusyritys. On arvioitu, että jopa 80 % kaikesta Internetin liikenteestä kulkee Ciscon valmistamien reitittimien kautta.

Kaavio: Viestintävirasto

 

Kotimainen F-Securen tietoturva

- Suojaa älypuhelimesi, tablettisi sekä tietokoneesi
- Suojaa kaikilta verkon vaaroilta
- Turvaa nettipankin käytön ja verkkoshoppailun

 

Muutoksia C More -kanavapakettiin 1.9.

Uusi C More Stars -kanava korvaa C More Emotion - ja C More Action -kanavat 1.9.2016 alkaen. 
Kanavamuutoksen yhteydessä ohjelmatarjontaa kehitetään. Elokuvien määrä pysyy muuttumattomana ja huippuelokuvia näytetään entistä enemmän parhaaseen katseluaikaan. C More Starsin ohjelmisto sisältää niin toimintaa, trillereitä ja seikkailua kuin romantiikan nälkää tyydyttäviä komedioita ja koskettavaa draamaa. Voit katsoa suosikkisi vuorokauden ympäri ilman mainoskatkoja.

C More kanavapaikat ja kanavat 1.9. alkaen:

60 C More First (myös HD 61)
62 C More Series (myös HD 63)
64 C More Stars
66 C More Hits
67 SF-kanalen

Muutos News -kanavapakettiin 1.9.

News –kanavapakettiin sisältynyt Bloomberg-kanava poistuu kanavavalikoimasta elokuun lopussa, eikä ole katseltavissa kaapeli-tv- tai iptv-verkossa 1.9.2016 lähtien. Kanavan poistuminen ei aiheuta hintamuutoksia. News-paketin tarjonta muiden kanavien osalta säilyy ennallaan. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia.

News-paketin kanavapaikat ja kanavat 1.9. alkaen:

155 CNN international
158 AI Jazeera
165 CNBC
204 BBC World News

Jämsän ja Jämsänkosken kuituhankkeiden eteneminen

Pispalan ja Keskisen alue: myyntityö aloitettu. Lue lisää: kuituajamsaan.fi

kuituajamsaan.fi -sivusto on nyt auennut

Pohjois-Hämeen Puhelin on laajentamassa valokuituverkkoaan Jämsään ja Jämsänkoskelle. Tämän kunniaksi avasimme osoitteessa kuituajamsaan.fi www-sivuston.

Kolme ensimmäistä yhteystietonsa jättänyttä kävijää voittaa yllätyspalkinnon!
Tästä pääset sivustolle

Kilpailu on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Viasatin kanavapaketit ja urheilutarjonta uudistuvat 1.8. alkaen

Syksy tuo mukanaan raikkaita tuulia Viasatin kanaville.

Urheilu-, elokuva-, dokumentti- ja lastenkanavat sisältävä Viasat Gold muuttuu Viasat Kulta -kanavapaketiksi 1.8. alkaen. Kanavat pysyvät ennallaan lukuun ottamatta urheilukanavia, joita tuodaan tarjontaan lisää.

Uudistunut urheilukanavatarjonta tarjoaa entistä laajemman kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Viasat Sport Finland HD muuttuu Viasat Urheilu HD -kanavaksi, jolla nähdään jääkiekkoa, jalkapalloa ja muuta urheilua, kuten golfin huippukisoja, koripallon Euroliigaa ja amerikkalaista jalkapalloa. Lisäksi voit jatkossa seurata itsellesi rakkaita lajeja valitsemalla lajikohtaisen kanavasisällön.

Elokuussa 2016 tarjontaan tulee uusia kanavia. Uudella Viasat Jalkapallo HD -kanavalla näytetään kauden isoimpia otteluita ja myös studiolähetykset on keskitetty tälle kanavalle. Kanavalla nähdään muun muassa UEFA Champions League -otteluita, Valioliigaa ja La Ligaa. Viasat Jääkiekko HD -kanavalla nähdään jääkiekon studiolähetykset ja seurataan erityisesti NHL:n kärkijoukkueiden otteluita ja Jokereiden kautta KHL:ssä. Lisäksi kanavatarjontaan tulee Ruotsin urheilukanavat Viasat Fotboll ja Viasat Sport Premium HD.

Kaikki urheilukanavat näkyvät jatkossa teräväpiirto eli HDTV-lähetyksinä, joiden katseluun tarvitset HD-yhteensopivat laitteet ja sekä linkitetyn katselukortin. Viasat-kanavapakettien muutoksilla ei ole välitöntä vaikutusta palveluiden hintoihin. Uusille asiakkaille Viasat Kulta -kanavapaketin hinta on 39,95 €/kk ja Viasat Urheilun 34,95 €/kk 1.8. alkaen.

Kanavien Yle Puhe, Yle Klassinen ja Yle Mondo jakelu televisiovastaanottimien kautta päättyy

Kanavien Yle Puhe, Yle Klassinen ja Yle Mondo jakelu tv-jakeluverkkojen kautta päättyy ja eivät ole kuunneltavissa tv-vastaanottimen kautta 30.6.2016 jälkeen. Jatkossa Yle Puhe -kanavaa pääset kuuntelemaan FM-verkon kautta sekä internetissä kuten ennenkin, Yle Klassinen on kuunneltavissa internetin kautta ja Yle Mondo kuuluu muutosten jälkeen pääkaupunkiseudulla FM-verkon kautta.

>>> http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/06/22/ylen-radiokanavien-jakelu-televisiovastaanottimien-kautta-paattyy

Elokuussa kanavapaikalla 171 aloittaa Brava HD

Brava HD- kanava aloittaa elokuussa kanavapaikalla 171 ShortsTV HD -kanavan poistuessa 30.7.  valikoimastamme. Brava HD -kanavan löydät elokuussa Base-, MIX- ja Mini-MIX -paketeista.

Huoltokatkos 28.6. klo 12:00 alkaen, vaikuttaa 23 tv-kanavaan

Huoltokatkos 28.6. alkaen klo 12:00, vaikuttaa 23 tv-kanavaan: Viasat Golf, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Hockey,Viasat Nature, Viasat Sport swe, Kanal 10, Viasat Film Hits, Viasat Film Comedy, Disney Junior, Tv 3 Sverige,Tv 6, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, English Club Tv, Boomerang, Etv Estonia, Ntv Mir, Svt 1 HD, Svt 2 HD, Viasat Film Premiere Hd, Viasat Sport Finland. Aiheuttaa n. 5 minuutin katkoksen. Pahoittelemme huoltokatkoksesta aiheutuvaa vaivaa.

 

 

PHPOY:n väki toivottaa Hyvää Juhannusta kaikille!

Tervetuloa pyörittämään PHPOY:n kuituonnenpyörää huomenna 24.6. Mäntän torille!

Windows 10, vielä ehtisi päivittämään ilmaiseksi

Tuoreiden lukujen mukaan maailmalla on jo yli 300 miljoonaa laitetta, joissa käytetään Windows 10 käyttöjärjestelmää, kieltämättä aika hyvä levikki järjestelmälle joka on ollut tarjolla noin vuoden.

Ilmainen päivitysikkuna sulkeutuu tämän hetkisen tiedon mukaan heinäkuun 29. päivä. Toisille tämä saattaa olla jopa helpotus, koska päivitystä mainostavan ikkunan pakotettu katseleminen alkaa jo kyllästyttämään, jos päivitystä ei aio tehdä.

No kannattaako päivitystä sitten tehdä? Tätä kysymystähän on esitetty yhtä kauan kuin tuo päivitys on ollut saatavilla. Ja vastauskin on ollut sama ”kyllä ja ei” koko ajan.

 

Kotikäyttöön

Kotikäytössä Kymppi on hyvä, ja jos päivitykseen pitää jotain ehdotonta sanoa, niin sanoisin ”kyllä”. Win 10 tuntuu nopealta, ja näin on myös mittausten mukaan. Muistan aidosti yllättyneeni itse kun päivityksen jälkeen käynnistin konetta ensimmäistä kertaa. Jostain muistan lukeneeni, että eroa käynnistysnopeudessa olisi keskimäärin 27% ja omien kokemusten perusteella tämä voisi hyvinkin pitää paikkansa.

Kymppi on myös modernimman näköinen ja tuntuinen kuin Seiska. Toisaalta käyttölogiikka on sama tuttu, eikä käytön aloittaminen aiheuta sen kummempia ongelmia Seiskaan tottuneelle.

Toki ongelmiakin voi päivityksessä esiintyä, varsinkin vanhempien koneiden kanssa. Windows kyllä suorittaa yhteensopivuustarkastuksen ennen päivittämisen aloitusta, mutta kuten netinkin kauhutarinoista huomaa, ei ne päivitykset mene aina kuten siellä kuuluisalla ruotsinkielisellä rannikkoseudun paikkakunnalla. Itse olen törmännyt muutamiin ajuriongelmiin, pahimpana tapauksena oli tilanne, jossa PC-koneen verkkokortille ei löytynyt WIN10 yhteensopivia ajureita.

Kokeillakin voi. Päivityksen mukana tulee 30 vrk katumusaika, eli kone on palautettavissa päivitystä edeltäneeseen tilaan kuukauden ajan. Varmuuskopiointi on kuitenkin suositeltavaa joka tapauksessa ennen päivityksen aloittamista, koska eihän sitä koskaan ihan varmaksi tiedä mitä näiden vehkeiden kanssa tapahtuu.

 

Yritykseen

Yrityskäytössä tilanne päivityksen suhteen muuttuu hieman. Vaakakupissa painaa vähän muut asiat kuin kotikäytössä.

Oman WIN 10 projektimme osalta jo lähtötilanteessa oli selvää, että ainakin osalle henkilökunnastamme WIN 10 otetaan pikaisesti työkäyttöön jo pelkästään sen takia, että pystymme palvelemaan omia WIN 10 asiakkaitamme paremmin. Valinnan vapautta ei niinkään ollut, vaan oma väki toimi testiryhmänä kuinks Kymppi saadaan käyttöön, ja sujuvasti.

Aloitimme projektin listaamalla organisaatiomme käytössä olevat ohjelmistot. ICT -talossa niitä muuten riittää! Esimerkiksi lähes jokaisella laitevalmistajalla on omat hallintasovellukset ja verkonsuunnitteluun sekä dokumentointiin on omat järjestelmät. Taloushallinnollekin oli omansa. Kaiken kaikkiaan asennettuja ohjelmistoja ja niiden eri versioita löytyi noin kuusisataa erilaista!

Kaikkia ohjelmia ja versioita ei tietenkään ole järkevää eikä edes tarpeen testata. Yleiset ohjelmat, kuten selaimet, Microsoftin toimisto-ohjelmistot ja tunnetuimmat tietoturvaohjelmistot tukeva myös Kymppiä. Tarkempaa huomiota pitää kiinnittää erikoisempiin ohjelmistoihin. Jokaisella toimialalla on varmasti omat ohjelmistot omiin tarpeisiin, meidän tapauksessa nämä luonnollisesti liittyvät verkon hallinnointiin, ylläpitoon ja suunnitteluun, sekä erilaisten asiakaslaitteiden ja järjestelmien hallintaan.

Helpon tapa aloittaa selvitys on luonnollisesti netti. Ohjelmistotoimittajan kotisivut ja Google ovat tässä parhaat apurit ”OhjelmistoX Windows 10 support” Googleen, niin kyllä ne asiat aika nopeasti alkavat löytymään. Ehkä omasta toimialastakin johtuen käytössämme olevat ohjelmistot tukevat Kymppiä nykyään jo erittäin laajasti.

Toki muutamia  ohjelmistoja tuli vastaan, joille ei Kymppi-tukea ole, eikä varmasti tulekaan. Voisin kuvitella, että yksi asiakkaidenkin kautta esiin tuleva ongelma on Ciscon VPN clientin toimimattomuus WIN 10:ssä. Asiaan  on tokin ratkaisut olemassa, mutta tuo Ciscon VPN client on ollut vuosikausia erittäin suosittu ja käytetty ohjelma, ja käyttäjiä on varmasti edelleen paljon. Nyt perinteisen VPN clientin käyttäjillä on edessä päivitys Ciscon modernimpaan Anyconnect VPN:ään mikäli Kymppiin haluaa siirtyä.

Kympin mukana tulee yrityskäyttöä ajatellen myös joitain uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia esim. tietoturvapuolelle ja identiteetin hallintaa ajatellen. Niin kuin nykyään kuuluu, näissäkin asiaoissa puhutaan aika paljon ”pilvestä”. Siitä lisää ehkä ensikerralla.

 

No kannattaako päivittää?

Reilusti pyöristäen sanoisin, että kotikäyttöön kyllä, olettaen että kone tukee Kymppiä. Nopeampi, nätimpi, ILMAINEN. Siinäpä ne syyt lyhyesti.

Yrityskäytössä olevaa toimivaa WIN7 konetta en välttämättä alkaisi päivittämään. Jos asiaa miettii ihan kylmästi, ei päivittämiseen nähtyä vaivaa varmastikaan saa tuottavuudessa takaisin. Ja ainahan on olemassa se riski, että joku bitti menee vinoon ja sitten projekti paisuu.

Toisaalta tämä Kymppi kyllä näyttää aika hienolta, ja on tätä myös mukava käyttää. Että ota nyt tästä sitten selvää…

WIN 7:lle on luvattu tuki vuoteen 2020 asti, ja WIN 8.1:lle vuoteen 2023, eli ihan välitöntä pakkoa päivitykselle ei ole.

 

Mikäli Kympin ominaisuuksiin haluaa tutustua tarkemmin, voit aloittaa vaikka täältä:

https://www.microsoft.com/fi-fi/windows/emulator

 

Microsoftin ohjeita päivitykseen:

http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-10/help-upgrade-windows-10

 

PS. jos jostain syystä luet tätä kirjoitusta laitteelta jossa on Windows XP, suosittelen laitekaupoille lähtemistä välittömästi!

 

Janne Häyrinen

Tuotepäällikkö

F-securen Turvapakettipäivitykset

Osalla asiakkaistamme on ollut vielä käytössään vanha versio (12.x tai 14.x) tietoturvaohjelmistosta. Uusin versio 16.1 tullaan ajamaan vanhentuneille tietoturvaversioille lähiaikoina. Versiopäivitys vaatii hyväksynnän, sekä mahdollisesti käyttöjärjestelmän pyytämät hyväksynnät päivittämiselle. Kyse on aivan tavanomaisesta versiopäivityksestä ja se on täysin turvallista tehdä.

Asiakaspalvelu

Henkilöasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4300
asiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
ma-pe 8-16
03 486 4200
yritysasiakaspalvelu(at)phpoy.fi

Häiriöilmoitukset

Henkilöasiakkaat
puh. (03) 486 4100 (24h)
vika(at)phpoy.fi

Yritysasiakkaat
puh. (03) 486 4400 (24h)
yritystuki(at)phpoy.fi

Yritystuki

ma-pe 8-16
03 486 4400
yritystuki(at)phpoy.fi

Myymälät

Myymälät avoinna ma-pe 9-17.
Mäntän ja Virtain myymälä suljettu
12-13 lounastauon vuoksi.

Mänttä-Vilppula
Virkamiehenkatu 3
03 486 4280

Ruovesi
Honkalantie 1
03 486 4220

Virrat
Keskustie 7
03 486 4290